Bu ilaç hemen regl yapmıyor ki.. Siz reglinizi olması gereken zaman diliminde oluyorsunuz zaten..
mrb günaydın önce Norlevo kullandım bende 14 saat gectıkten sonra araştırırken gördüm yazını çok berbatım ya baska bı sey yapmama gerek varmı
Norlevo kullanımı adet düzensizliğine neden oluyor mu arkadaşlar bir bilgisi olan var mı?
İnternetten baktım biraz herhangi birşey yazmıyordu..
Norlevo kullandıktan 15-20 gün sonra adet oldum, içim rahatladı ama 1,5 ay oldu hala hasta olmadım. Normalde adetim düzgündür en fazla 2-3 gün aksar:S
merabalar.. ben 1 aydır kafayı ara kanamalarla bozuyodum 2 ayrı topiğe yazdım kimse yardımcı olamadı..şimdi bakarken dikkatimi çekti ben ki çok afedersiniz salaklığıma doymayım yani.cahil insan yapmaz benm yaptığımı.bi arkadaşm önermişti bana bunu ve yan etkisi olmadıını sölemişti ben bu ilacı hzirandan beri bazen iki günde 1 bazen haftada bir toplamda belki 10 u geçmiştir kullandıım.hiçbir yan etkisini görmedim.adetlerim saat gibiydi.en son hatırlamıorm tam tarihini ama sanırım 4 hafta önce kullandım.saat gibi işler benm adetim.bu ay 15 se sonraki ay mutlaka 10 daha sonraki ay 5.beklediim saatte gelirdi.baş ağrsı ve mide bulantısı yapardı.bu ay hiçbiri olmadı.2 kasımda beklediim adetim 28 kasımda parça parça geldi sonra normal şekilde devam etti.5 gün sürdü.9 kasımda tekrar geldi aşırı baş ağrısı ve mide bulantısıyla 2 gün kanamam 2 gün lekelenmem oldu.bitti.ama pedde çok az tuvalete gidince çok geliodu.19 kasımda tekrar adet oldum bu sefer yine pedde çok yok tuvalete gidince çok yoğun bi şekilde gelio.hala da devam edio.bu ilaca yormak hiç aklıma gelmedi ya hamileliğe yordum,ben aknetrent tedavsi görüorm ve hamile kalmam kesinlikle yasak.eşim hiç içime boşalmadı ama ben tedbir olarak içiodum bu ilacı.şimdi taşlar oturdu ama kafama takılan 2 şey var;madem böle bi etkisi vardı o kadar sık kullandım hiçbir yan etkisini görmedim,uzun bir aradan sonra içmiştim bu 4 hafta önce içtiimi şimdi bu olanlar bu ilaç yüzünden olmuş olabilir mi? bu ilaç bende nasıl bi tahribat yaratmış olabilir şuan inanın dehşet içindeyim çok zarar görmüş olabilir miyim ?? ve bundan sonra asla ve asla diorm adını bile unutuorm bu ilacın...şimdiden teşekkürler..
bence bir doktora danışın. prospektüsü de mi hiç okumadınız. orada bile senede 2 defa (en fazla) kullanılması tavsiye ediliyor. hormon yüklemesi yapmışsınız kendinize...
Ben sana açıklayayım. hap etkili olmuş. benim adetim 5 gün sürdü senin gibi. kimlerin çok fazla sürüyo ve yatak boydan boya kan olanların var. bünyeye göre tabi. senn adetin normal adet gibi sürmüş. sorun yok canını sıkma canım.kızlar bende geçen ayın 7sinde adet oldum 17sindede ilişki yaşadım ardından hemen yarım saat sonra bu ilacı kullandım..1 hafta sonra kahve rengi akıntım gelmeye başladı bu akıntı az olmakla birlikte 10 gün sürdü ve bugün normalde olan belirtilerle adet oldum normal adet taihimden 4 gün önce yani gecikme olmadı ama herzmankinden fazla gelmeye başladı koyu kırmızı ve pıthı şeklinde..daha ilk günü bugün sizce normal mi bu çünkü bazı yerlerde ara kanamanın 1-2 gün sürdüğünü duymuştum,uzun süren lekenlenmelerde risk olduğu söyleniyo,,oysa ki norlevonun prospektüsünde de bu kanamaların bi daha ki adet dönemine kdr sürebileceği yazıyor..yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?