çok teşekkür ederim canım..bende etkili olduğunu düşündüm ama dış gebelik falan olayı yaşayanlar oluyomuş bu şekilde o yüzden takıldım biraz
Geçen hafta cumartesi günü ilişkiden sonra 5-6 saat içinde ilacı aldım. Aradan 1 hafta geçti ve kanamam olmadı. Aranızda bu durumu yaşayan var mı? Çok tedirgin oldum da, normal midir?
var var. en fazla 16 qün kanaması olmayan insanlarda var . bu gecikmelerin hepsi tedirginlikten korkudan vs. . bence 5 gün daha bekle. beklenen kanama gercekleşmesse test alırsın :s
17 ekimde norlevo kullandım ilk 1 saat içinde31 ekimde regl oldum ve bugün 14 aralık halen tık yok. norlevodan 2 hafta kadar sonra idrar testi negatif çıkmıştı sonrada adet olmuştum ama o adetten sonra aradan tam 43 gün geçti ve dediğim gibi tık yok. normalde 25-26 . günde olması lazımdı.
şişkinlik var tabi buarada aşırı üzüntü ve stresli günler geçirdim halende geçiriyorum neredeyse bunalımdayım diyebilirim. yüzümde sivilceler çıktı üzüntüden. hayatım boyunca hiç regl gecikmesi yaşamamıştım.
eşim kesinlikle çocuk istemiyor.
norlevo tecrübesi olanlardan acilen yardım istiyorum sizce nedir durum?
ben 20 ocakta normal adet oldum
27si ilişkiye girdik korunduk ama bir nedenden güvenemdim 28'i hapı kullandım
bir de 3ünde girdik ama korunduk
hapı kullandıktan bir 10 gün sonra kanama oldu ama 2-3 gün sürdü lekeler vardı kahverengi ama son bir haftadır gözükmüyorlar
bugün ayın 22'si şimdi artık adet olmam gerekiyor sizce test için ne kadar daha bekleyeyim?
not: çok korkuyorum :2:
hamilelik belirtilerin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?