Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Geçen hafta cumartesi günü ilişkiden sonra 5-6 saat içinde ilacı aldım. Aradan 1 hafta geçti ve kanamam olmadı. Aranızda bu durumu yaşayan var mı? Çok tedirgin oldum da, normal midir?

çok teşekkür ederim canım..bende etkili olduğunu düşündüm ama dış gebelik falan olayı yaşayanlar oluyomuş bu şekilde o yüzden takıldım biraz

yok öyle birşey. ben çok kapsamlı araştırdım bu hapı hiçbir doktor ; yazısında doğum veya bebekle ilgili ilerde sorun yaratcağını yazmıyo. ilk defa senden duyuyorum

Geçen hafta cumartesi günü ilişkiden sonra 5-6 saat içinde ilacı aldım. Aradan 1 hafta geçti ve kanamam olmadı. Aranızda bu durumu yaşayan var mı? Çok tedirgin oldum da, normal midir?

var var. en fazla 16 qün kanaması olmayan insanlarda var . bu gecikmelerin hepsi tedirginlikten korkudan vs. . bence 5 gün daha bekle. beklenen kanama gercekleşmesse test alırsın :s

17 ekimde norlevo kullandım ilk 1 saat içinde 31 ekimde regl oldum ve bugün 14 aralık halen tık yok. norlevodan 2 hafta kadar sonra idrar testi negatif çıkmıştı sonrada adet olmuştum ama o adetten sonra aradan tam 43 gün geçti ve dediğim gibi tık yok. normalde 25-26 . günde olması lazımdı.

şişkinlik var tabi buarada aşırı üzüntü ve stresli günler geçirdim halende geçiriyorum neredeyse bunalımdayım diyebilirim. yüzümde sivilceler çıktı üzüntüden. hayatım boyunca hiç regl gecikmesi yaşamamıştım.

eşim kesinlikle çocuk istemiyor.
norlevo tecrübesi olanlardan acilen yardım istiyorum sizce nedir durum?

Son düzenleme:

cnm sıkma kendini bunlar tamamen psikolojk ayrıca norlevo gecikme yapıyor. strestende kaynaklı olabilir buna çok dikkat etmelisin psikolojik gebelik insanı bunalıma sokabiliyor stres yapmazsan emin ol atlatrsn

ben adetime 3 gün kala korunmasız ilişkiye girdim ve aradan 2 saat geçmeden norlevo kullandım 2gün sonrada adet oldum.. bu ay ise adetim gecikti ilacın etkisimi yoksa hamile olma ihtimalim varmı.. acill

Adetinin bitiminden 1 hafta sonra kısa süreli sürtünme yoluyla ilişki yaşadık, sevgilimde zevk suyu var mıydı bilmiyorum varsa da az miktardadır. Kesinlikle içime girme ya da boşalma gibi bir durum olmadı. Sadece 1 dakikalık falan bir sürtünme.
Bu ilişkiden sonra içimiz rahat etmeyip sabah Norlevo aldık, ilişkiden 8-9 saat sonra birini, ilkinden 3-4 saat sonra da diğeri kullanıldı.
Bu kadar kısa süreli, tam birleşme olmadan, üzerine Norlevo alınmış bir ilişkide gebelik ihtimali var mıdır ?

norlevoyu kullandıktan sonra normal adet döneminde adet oldum aradan 20 gün geçti yani adetime 10 gün fln var ama bu sabah pembe akıntımın olduğunu gördüm..benim anlamadığım norlevoyu aldıktan sonraki adet dönemine kdr bu şekilde lekenmelerin olduğu doğru ama benim 2. ayım bu ve lekelenmelerin tekrar olma olasılığı var mı lütfen yardım(

Yazılanlara şöyle bir göz attım ve bir norlevo tecrübesi de ben yazayım dedim...evliliğimin 10. ayında henüz çocuk düşünmediğim için şüphede kaldığım bir durumdan sonra norlevo aldım(aynı anda 2 tane) sonra henüz adet tarihim gelmeden bir kanama başladı,tam olarak adet kanaması gibi de değildi aslında farkı nasıl anlatılır bilmiyorum ama...bu kanama 20 gün sürdü ve olması gereken tarihte adet kanamasıyla birleşti...ben de bu ilacı aldıktan sonra duygu durumum inanılmaz değişti ve şiddetle çocuk istemeye başladım hemen sonraki ayda çok şükür hamile kaldım...yalnız hamilelik hesabında kullanılan son adet tarihinin bu 20 günlük kanamanın hangi gününe denk geldiğini hiçbir zaman bilemedim :)

bende bugun norlevoyla tanıstım:)) hıcbır yan etkısını yasamadım insallah hamıle kalmam.2sını bırden ıctım ecrın kızım var bırde oglum olursa kerım koyucam ama ınsallahhh hamıle degılımdır

merhaba kızlar nezamandır okuyorum yorumları hapı kullandığımdan beri takipteyim ben ilacı 42 saat sonra aldım 5-6 gün sonra ara kanamam başladı 4-5 gün kadar sürdü.arada çoğaldı ama öyle çok sıkıntı yaratmadı zaten hapında hafif bi baş ağrısından başka bi yan etkisi olmadı çok şükür normalde ayın 1 inde olmam gereken adetim 5 gün gecikince korktum ve gebelik testi yaptım negatif çıktı zaten ertesi günde adet oldum normaldeki gibi yani ama 5 günlük gecikme sonrası şuanda rahatım ama sizce tehlike geçmiş demekmidir yani paniğe gerek varmı hala :)

Kızlar merhaba. Ufak bir sorum olacak sizlere. Ben 12 kasımda erkek arkadaşımla birlikte oldum ve içime boşaldı Korktum, aradan 4-5 saat geçmeden norlevo aldım. Adetimde tam 1 hafta önce bitmişti. Her neyse, aradan 10 gün geçmeden ilk kanamam gerçekleşti. Sonra normal tarihinden bir kaç gün sonra düzenli adetim geldi. Hatta normalden daha fazla kanamam oldu, bu içimi rahatlattı. Bu arada zoretanin isimli sivilce hapına başladım. Normal kan testlerinden anlaşılırmı bilmiyorum ama doktorum aynı zamanda hormon testide yaptı ilaç kullanımı için. Zaten biliyorsunuz, direk evlimisin diye soruyorlar. Evliysem gebelik testide yapacak, hala bu tabuyu yıkamadık toplumcak Benimde aptallığıma geldi ama cinselliği yaşıyorum demedim. Her neyse, normalde 15-20 gün önce beklediğim adetim hala yok. 3. seferde adet görmedim yani. Baya araştırdım. Hamileliğe ait bir belirtim yok kanamam dışında. Biraz göğüslerim şiş ama hassas değil, bu zaten adete yakın hep olur. Lanet adetimde hiç belli etmez kendini sağolsun. Gebelik testini henüz yapmadım. Hamile olma olasılığım nedir? Yani hamile olsam ikinci seferde o kadar şakır şakır kanamam olamazdı herhalde değil mi?
Bunu yaşayanlar varsa bi yatıştırsın beni Çünkü panik ve alarm halindeyim. Bi açlık söz konusu değil, aksine iştahsızım. Bel ağrım yok. Karında şişlik yok. Hamileysem bile sanırım 12. haftada falan olmam gerekiyor ve hiç belirtide yaşamadığıma göre... Ayy bişeyler söyleyin nolur :2:

benim de bi sorum olucak, yardımınıza ihtiyacım var gerçekten. 4 aralıkta regl olmuştum. 11inde norlevo kullanmak durumunda kaldım. sonra 18inde bir hafta süren bir kanamam oldu. ara kanama. norlevonun prospektüsünde adet düzensizliği yapmadığını yazmış. yani benim 2 ocakta adet olmam gerekiyordu. fakat olmadım. 3 kere idrar testi yaptım, farklı zamanlarda. 3ünde de negatif çıktı. en sonunda kan testi yaptırdım, hormon değerim 0.1 in altındaymış, gebelik negatif dediler. fakat hala daha regl olamadım. çok korkuyorum, geriliyorum artık.. kan testinin yanılma ihtimali var mı?

bu hap adet günlerinde sapma yapıyormuş belki de 18i senin yeni adet günün olmuştur biraz daha bekle 1 hafta kadar sonra yine test yaptır birşey çıkmazsa korkma gecikme olmuştur hamilelik belirtileri 3.5 haftada başlıyormuş herhangi bi belirti yoksa korkma bence

ben 20 ocakta normal adet oldum
27si ilişkiye girdik korunduk ama bir nedenden güvenemdim 28'i hapı kullandım
bir de 3ünde girdik ama korunduk
hapı kullandıktan bir 10 gün sonra kanama oldu ama 2-3 gün sürdü lekeler vardı kahverengi ama son bir haftadır gözükmüyorlar
bugün ayın 22'si şimdi artık adet olmam gerekiyor sizce test için ne kadar daha bekleyeyim?

not: çok korkuyorum :2:

hamilelik belirtilerin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…