Kızlar merhaba. Ufak bir sorum olacak sizlere. Ben 12 kasımda erkek arkadaşımla birlikte oldum ve içime boşaldıKorktum, aradan 4-5 saat geçmeden norlevo aldım. Adetimde tam 1 hafta önce bitmişti. Her neyse, aradan 10 gün geçmeden ilk kanamam gerçekleşti. Sonra normal tarihinden bir kaç gün sonra düzenli adetim geldi. Hatta normalden daha fazla kanamam oldu, bu içimi rahatlattı. Bu arada zoretanin isimli sivilce hapına başladım. Normal kan testlerinden anlaşılırmı bilmiyorum ama doktorum aynı zamanda hormon testide yaptı ilaç kullanımı için. Zaten biliyorsunuz, direk evlimisin diye soruyorlar. Evliysem gebelik testide yapacak, hala bu tabuyu yıkamadık toplumcak Benimde aptallığıma geldi ama cinselliği yaşıyorum demedim. Her neyse, normalde 15-20 gün önce beklediğim adetim hala yok. 3. seferde adet görmedim yani. Baya araştırdım. Hamileliğe ait bir belirtim yok kanamam dışında. Biraz göğüslerim şiş ama hassas değil, bu zaten adete yakın hep olur. Lanet adetimde hiç belli etmez kendini sağolsun. Gebelik testini henüz yapmadım. Hamile olma olasılığım nedir? Yani hamile olsam ikinci seferde o kadar şakır şakır kanamam olamazdı herhalde değil mi?
Bunu yaşayanlar varsa bi yatıştırsın beniÇünkü panik ve alarm halindeyim. Bi açlık söz konusu değil, aksine iştahsızım. Bel ağrım yok. Karında şişlik yok. Hamileysem bile sanırım 12. haftada falan olmam gerekiyor ve hiç belirtide yaşamadığıma göre... Ayy bişeyler söyleyin nolur :2:
henüz yok kusma bulantı, göğüsler normal
sık idrara çıkma belki ama o da çok su tükettiğimden ötürü
ben 20 ocakta normal adet oldum
27si ilişkiye girdik korunduk ama bir nedenden güvenemdim 28'i hapı kullandım
bir de 3ünde girdik ama korunduk
hapı kullandıktan bir 10 gün sonra kanama oldu ama 2-3 gün sürdü lekeler vardı kahverengi ama son bir haftadır gözükmüyorlar
bugün ayın 22'si şimdi artık adet olmam gerekiyor sizce test için ne kadar daha bekleyeyim?
not: çok korkuyorum :2:
ayrıca şuana kadar çoktan hamile kalman gerekirdi şuan bile test yaptırırsan kesin sonucu alırsın git bi test yaptır kurtul
bu durumda 7 şubat yeni tarih olabilir ya da ilacı aldığım gün ise yarın yeni gün. dediğin gibi yine ben bir test alıp deneyeceğim. üzerinden doğru sonuç için yeterli zaman geçti
evet yaptır testi kesin sonucu görürsün sonucu buraya da yaz bende merak ettim ama sanmıyorum hamilelik olduğunu hapı kullanmışsın sonuçta kanaman da olmuş
negatif sonuç haftaya tekrar yapacağım testi herşeye karşın bu durumda bana yeni adet günümü beklemek düşüyor teşekkürler yardımın için :)
slm kızlar..benim çok tuhaf bi durumum var.cvplarsanız çok sevinirim.26 aralıkta korunmasız bi ilişkim oldu malesef.ve 27 aralıkta tam 16 saat sonra norlevonun 2sini beraberce içtim.bugün 26 ocak.ve ne bir ara kanama ne de olması gereken adetim geldi.ara kanama olmamasına çok aldırmadım.adetimle birleşebilir diye düşündüm ama adet zamanım da geçince panik olmaya başladım.4gün önce 2 tane test yaptım negatif çıktı.2gün önce yine yaptım o da negatif.adet günüm geçtikten sonra toplamda 3 test ve 3ünde de aynı sonuc.adet olamıyorum resmen.normal şartlarda 18i gb olmam gerekiyodu.gecikme var.ara kanamam da yok..karışık bi durum.iyice strese girdim.okudum araştırdım bişiler.baktım bitkisel adet söktürücüler varmış.civanperçemi+aslan pençesi içiyorum 2 gündür ve günde 3 kez.şimdilik bi değişme yok.yarın da içmeye devam edicem ve yarın da bi gelişme olmazsa perşembe günü doktora gitmeyi düşünüyorum..Ek bilgi olarak da bundan önce nisan ayında içmiştim norlevoyu ve ilk içişimdi.o zaman böle bişe olmamıştı.2.yi 8 ayın üzerine içmiş oldum.yardımcı olursanız çok sevicem.uyku yok yemek yok yerde miyim gökte miyim bilmiyorum.psikolojim dibe vurmuş durumda.allah rızası için bişe yazın..sevgiler..
Ben de norlevodan yana dertliyim... Bu ayın 10'unda regl oldum, 16'sında bitti...Nişanlımla 20'sinde ilişkiye girdik...Prezarvatifin yırtılması sonucu bir kaza oldu. 3 saat sonra norlevo içtim 2 adet. Bugün de sabah saatlerinden itibaren kanamam başladı. Aynı regl oluyormuşum gibi, karın ağrısıyla birlikte.... Bu durumda 1 ay içinde 10 gün arayla iki kez adet görmüş oluyorum. Normal adet günümde de tekrar kanama olur mu? 2 hafta kanaması olanları okudum ve moralim sıfır şuan... Benim gibi olmuş olan var mı hiç?
bugün de adetim gelmedi.son umudum bugündü.yarın ilk işim doktora gitmek olucak.kan testi idrar testi ne gerekiyosa yapsınlar artık.dermanım kalmadı.çöktüm psikolojik olarak.zaten bu moralle geleceği varsa da gelmez biliyorum ama elimde değil.hamile olduğumu düşünmüyorum en ufak bi belirtim yok hamileliğe dair..benim canımı sıkan gelmeyen adet.artık başka bişe olduğunu düşünmeye başladım.eğer hapın etkisindense beni mahvetti bu hap.adetleri çok düzenli takır takır işleyen biriydim çünkü.dün gece buraya yazdıktan sonra çörek otuna bal karıştırıp onu bile çiğnedim..daha denicem bişi kalmadı.napıcam bilmiyorum...
bugün de adetim gelmedi.son umudum bugündü.yarın ilk işim doktora gitmek olucak.kan testi idrar testi ne gerekiyosa yapsınlar artık.dermanım kalmadı.çöktüm psikolojik olarak.zaten bu moralle geleceği varsa da gelmez biliyorum ama elimde değil.hamile olduğumu düşünmüyorum en ufak bi belirtim yok hamileliğe dair..benim canımı sıkan gelmeyen adet.artık başka bişe olduğunu düşünmeye başladım.eğer hapın etkisindense beni mahvetti bu hap.adetleri çok düzenli takır takır işleyen biriydim çünkü.dün gece buraya yazdıktan sonra çörek otuna bal karıştırıp onu bile çiğnedim..daha denicem bişi kalmadı.napıcam bilmiyorum...
evet bende ayın 7 sinde normal adet oldum.hapı 15inde yuttum ayın 20 sinde norlevo yüzünden kanama oldu ama 3-4 gün sürdü korkmana gerek yok hapın yan etkilerinde bidaha ki adet dönemine kadar devam eden kanama olabiliyormuş korkma yani bende kısa sürdü şimdi adet günümü bekliyorum yani ayın 7 sini:) ama norlevo yüzünden olan kanama adet değil yani hapın yan etkisi
Dun baslayan kanamami hapin ara kanamasi olarak sanip, aksama gecer diye dusunmustum. Ama oyle degilmis. Bugun de devam ediyor cunku, demek ki regl olmusum... Norlevo ped kullanmayi gerektirmeyecek kadar leke seklinde mi kanama yapiyor? Yoksa bildigimiz adet gibi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?