Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

norlevo yu yılda bırden fazla kullanmayın kesınlıkle hemde roacuttan ıkısıde kesınlıkle hormonları bozuyoo jinekoloji dr larının sevmediği iki ilaç

ben ıkısınıde kllandıgıma pişmanımmmm

henüz yok kusma bulantı, göğüsler normal
sık idrara çıkma belki ama o da çok su tükettiğimden ötürü

hapı kullandıktan 10 gün sonra kanaman olmuşsa ona göre hesap et yani ayın 8 inde mi olmuş oldun o kanamaları?ayın 8 ine kadar bekle kanaman olmazsa test yaptır testten negatif çıkarsa da korkma

ayrıca şuana kadar çoktan hamile kalman gerekirdi şuan bile test yaptırırsan kesin sonucu alırsın git bi test yaptır kurtul

ayrıca şuana kadar çoktan hamile kalman gerekirdi şuan bile test yaptırırsan kesin sonucu alırsın git bi test yaptır kurtul

bu durumda 7 şubat yeni tarih olabilir ya da ilacı aldığım gün ise yarın yeni gün. dediğin gibi yine ben bir test alıp deneyeceğim. üzerinden doğru sonuç için yeterli zaman geçti

bu durumda 7 şubat yeni tarih olabilir ya da ilacı aldığım gün ise yarın yeni gün. dediğin gibi yine ben bir test alıp deneyeceğim. üzerinden doğru sonuç için yeterli zaman geçti

evet yaptır testi kesin sonucu görürsün sonucu buraya da yaz bende merak ettim ama sanmıyorum hamilelik olduğunu hapı kullanmışsın sonuçta kanaman da olmuş

evet yaptır testi kesin sonucu görürsün sonucu buraya da yaz bende merak ettim ama sanmıyorum hamilelik olduğunu hapı kullanmışsın sonuçta kanaman da olmuş

negatif sonuç haftaya tekrar yapacağım testi herşeye karşın bu durumda bana yeni adet günümü beklemek düşüyor teşekkürler yardımın için :)

negatif sonuç haftaya tekrar yapacağım testi herşeye karşın bu durumda bana yeni adet günümü beklemek düşüyor teşekkürler yardımın için :)

sevindim adına dediğim günü bekle adetin gerçekleşecektir gerçekleşmezse son bi test yada kan tahlili yaptırırsın

slm kızlar..benim çok tuhaf bi durumum var.cvplarsanız çok sevinirim.26 aralıkta korunmasız bi ilişkim oldu malesef.ve 27 aralıkta tam 16 saat sonra norlevonun 2sini beraberce içtim.bugün 26 ocak.ve ne bir ara kanama ne de olması gereken adetim geldi.ara kanama olmamasına çok aldırmadım.adetimle birleşebilir diye düşündüm ama adet zamanım da geçince panik olmaya başladım.4gün önce 2 tane test yaptım negatif çıktı.2gün önce yine yaptım o da negatif.adet günüm geçtikten sonra toplamda 3 test ve 3ünde de aynı sonuc.adet olamıyorum resmen.normal şartlarda 18i gb olmam gerekiyodu.gecikme var.ara kanamam da yok..karışık bi durum.iyice strese girdim.okudum araştırdım bişiler.baktım bitkisel adet söktürücüler varmış.civanperçemi+aslan pençesi içiyorum 2 gündür ve günde 3 kez.şimdilik bi değişme yok.yarın da içmeye devam edicem ve yarın da bi gelişme olmazsa perşembe günü doktora gitmeyi düşünüyorum..Ek bilgi olarak da bundan önce nisan ayında içmiştim norlevoyu ve ilk içişimdi.o zaman böle bişe olmamıştı.2.yi 8 ayın üzerine içmiş oldum.yardımcı olursanız çok sevicem.uyku yok yemek yok yerde miyim gökte miyim bilmiyorum.psikolojim dibe vurmuş durumda.allah rızası için bişe yazın..sevgiler..

merhaba hapı yuttuğunun üstünden 1 ay geçmiş gidip kan testi yaptır boşuna uykusuzluk çekme bence bu hafta olmazsa kanaman pzt ilk işin doktora gitmek olsun tamam sıkma canını (hamilelik belirtilerin yoksa baş dönmesi mide bulantısı vs bence hamile deilsindir.ayrıca testler de negatif çıkmış bana kalırsa adetin gecikmiş)
yok ben kan tahlili yaptırsam ondan da negatif çıkarsa kanamam olmazsa yine hamileyim psikolojisine girerim diyorsan 15 gün sonra yaptır kan tahlilini sonuçta bebek olsa bile 4 ay olana kadar aldırılabiliyo

norlevo adet düzenini bozabiliyor,geçikme,ara kanama,yada erken kanama gibi şeylere sebep veriyor.çünkü vücudun hormon dengesini bozyor.büyük ihtimal ona bağlıdır ama en yinede kanda gebelik testi yaptır için rahat etsin

ben de norlevo içip adeti gecikenlerdenim..
geçen hafta almıştım salı günü sanırım ve dün akşam olmam gerekirken olmadım... test yaptım negatif ama gene de korktum....
fakat görüyorum ki benim gibi olanlar çoğunlukta....
inş. hamile değilimdir. çünkü henüz erken... bi tane kızım var temuzda düşünüyorum ikinciyi:)

Ben de norlevodan yana dertliyim... Bu ayın 10'unda regl oldum, 16'sında bitti...Nişanlımla 20'sinde ilişkiye girdik...Prezarvatifin yırtılması sonucu bir kaza oldu. 3 saat sonra norlevo içtim 2 adet. Bugün de sabah saatlerinden itibaren kanamam başladı. Aynı regl oluyormuşum gibi, karın ağrısıyla birlikte.... Bu durumda 1 ay içinde 10 gün arayla iki kez adet görmüş oluyorum. Normal adet günümde de tekrar kanama olur mu? 2 hafta kanaması olanları okudum ve moralim sıfır şuan... Benim gibi olmuş olan var mı hiç?

evet bende ayın 7 sinde normal adet oldum.hapı 15inde yuttum ayın 20 sinde norlevo yüzünden kanama oldu ama 3-4 gün sürdü korkmana gerek yok hapın yan etkilerinde bidaha ki adet dönemine kadar devam eden kanama olabiliyormuş korkma yani bende kısa sürdü şimdi adet günümü bekliyorum yani ayın 7 sini:) ama norlevo yüzünden olan kanama adet değil yani hapın yan etkisi

bugün de adetim gelmedi.son umudum bugündü.yarın ilk işim doktora gitmek olucak.kan testi idrar testi ne gerekiyosa yapsınlar artık.dermanım kalmadı.çöktüm psikolojik olarak.zaten bu moralle geleceği varsa da gelmez biliyorum ama elimde değil.hamile olduğumu düşünmüyorum en ufak bi belirtim yok hamileliğe dair..benim canımı sıkan gelmeyen adet.artık başka bişe olduğunu düşünmeye başladım.eğer hapın etkisindense beni mahvetti bu hap.adetleri çok düzenli takır takır işleyen biriydim çünkü.dün gece buraya yazdıktan sonra çörek otuna bal karıştırıp onu bile çiğnedim..daha denicem bişi kalmadı.napıcam bilmiyorum...

cnm hap gecikme yapabiliyormuş kaç kişi böle yazmış bu kadar dert edeceğine kan testi yaptır. bence hamile deilsin

bende henüz olmadım ama panik yapmamaya çalışıyorum ki bence sende yapma adet çözüktürücü falan gerek yok bence gerçekten lanet bir hap hiç bu kadar kan görmek istememiştim hayatımda :/

yarın gidicem doktora.baska çaresi kalmadı.merak ettiğim bişe de doktorların özel muayenehanelerinde kan testi yapıyolar mı ? yoksa ille de hastaneye gitmemiz mi lazım ?

Dun baslayan kanamami hapin ara kanamasi olarak sanip, aksama gecer diye dusunmustum. Ama oyle degilmis. Bugun de devam ediyor cunku, demek ki regl olmusum... Norlevo ped kullanmayi gerektirmeyecek kadar leke seklinde mi kanama yapiyor? Yoksa bildigimiz adet gibi mi?

o ara kanama tiksinç bir şeydi 3-4 gün sürüyor ama regl gibi değil
şahsen benim ki epey tiksinçti başta kahverengi lekeler vardı sonra tek celse de gelen kan şeklindeydi haliyle ped kullandım temiz olmak için
regl de sürekli ve az gelen temiz kan gibi bir kan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…