Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
porfiria nasılsın bende seni merak ediyordum iyisin dimi birdaha test yaptın mı

pazartesi tekrar yapacağım hamile olduğumu düşünmüyorum artık yalnız dünden beri kötüyüm bir karın ağrım var gazdan ötürü oluşmuş bozuk bir yiyecek yediğimi düşündüm ancak bugün de epey kötü bir ağrı bu regl ağrısı değil ya da orada oluşan herhangi bir ağrı eminim dalağımın çevresi ağrıyor ve şiş

norlevo ara kanama yapıyo ve 3-4 gün sürüyo adetten farkını anlamak çok basit.normal adetimiz kötü kokulu oluyo.norlevonun yaptığı kanama farklı bi kokuda oluyo yani hapın yan etkisi.porfiria yürüyüşe çıkmanı öneririm eğer gaz varsa belli olur mazallah apandist falan bişi olur dikkat et

norlevo değil preven bence... iki kez de ondan kullanmıştım daha doğrusu bir buçuk.. ikinci içişimde 1. dozda mide bulantısı ile hastanelik olmuştum ve ikinciyi çöpe attım... ama hiç adetimi falan etkilememişti... en doğrusu ikisini de kullanmamak ama mecbur olursam da norlevo içmem heralde preven olur tercihim hem içinde test de oluyo ki önce test yapıp içmen için.... hala tık yok ben de...

Slm arkadaşlar..bugün itibariyle gittim doktora.doktorum adet gecikmemin ilaçtan kaynaklandığını ve ilacın her 2 tarafımda küçük birer kist yaptığı için adetimin gelmediğini söyledi.bu norlevo öyle berbat bişe ki kist de yapıyor..sende ara kanama ve adet yapmamış kist oluşturmuş dedi..ve bana myralon adlı sanırım bi doğum kontrol hapı bu yazdı..normalde ilaç 21 tane.ama ben kafa ve vücut olarak biran önce rahatlamak istediğimi sölediğim için bana aynen şöyle dedi: bu hap normalde günde 1 tane içilir.ama sen sabah akşam olmak üzere günde 2 tane iç ve buna 3 gün devam et.3.günün sonunda ilacı bırak.bıraktığın zaman adet olucaksın dedi.tabi doktora git sıra bekle vs zaman geçti.ve ben ilacın ilkini bu akşam 6.30 da aldım.gece daha almam..yarın saat 12 gb alıp tekrar akşam 6.5da almayı düşünüyorum.Gebelik durumum yokmuş enazından bi netice almak sevindirdi beni.Umarım tüm arkadaşlarımın en kısa sürede güzel haberlerini alırım..Hepimize acil şifalar diliyorum..

BETER
kist yapmış yazmışsın öncelikle geçmiş olsun.
bende de ara kanama olmadı yoksa bende de mi kist yaptı? ben ilk kez kullandım bu ilacı... bi belirtisi var mı bu kistin?

BETER
kist yapmış yazmışsın öncelikle geçmiş olsun.
bende de ara kanama olmadı yoksa bende de mi kist yaptı? ben ilk kez kullandım bu ilacı... bi belirtisi var mı bu kistin?

canım bende anormal bi durum olmadı.kist oluşumunu hiç anlamadım.zaten çok ufak kistler.hani dokunduğun zaman elinle hissetmiyorsun..ilk almamda bende de ara kanama olmamıştı.adetimle birleşmişti.hatta adetim 3 gün gecikmeli gelmişti.bu 8 ay sonra 2.kullanışımdı.bi daha mı aslaaaa kullanmam..beni bünye ve psikolojik olarak mahvettiiiiii
bakalım doktorumun verdiği hapın bi etkisi olucak mı ??

kızlar ben norlevoyu da preveni de 2-3 kez kullanmışımdır heralde hep memnun kaldım hiçbir yan etki de yapmadı.
norlevoyu 2sini birden almıştım prospektüste öyle yazıyordu.

çok geçmiş olsun canım herşeyinn bir an önce normale dönmesi dileğiyle içini ferah tut

bugün akşama doğru çok hafif kan içerilikli kahverengi bir akıntı oldu ve bugün benim norlevo'yu aldığım gün çok sevindim başta ancak devamı henüz gelmedi XD

bugün akşama doğru çok hafif kan içerilikli kahverengi bir akıntı oldu ve bugün benim norlevo'yu aldığım gün çok sevindim başta ancak devamı henüz gelmedi XD

:)gelir inş devamı ayın 7 si demiştik galiba korkma adet düzenin değişmiş büyük ihtimalle umarım herşey yolunda gider

arkadaşlar salı günü ilişkiden yarım saat sonra bu ilacı yazıldığı gibi kullandım adetim bu ayın 17 sinde ve çok korkuyorum işe yaramazsa die ara kanama falan demişler hiç kanamam falan olmadı henüz olması şartmı bu ara kanamanın LÜTFEN CEVAP

10 güne kadar ara kanaman olmazsa adet gününde adet olursun adetin gecikirse ilişkiye girdiğin tatihten 20 gün sonra idrar testi doğru sonuç verir

ben sırf buraya yaşadıklarımı paylaşmak için üye oldum aynı şeyler başıma geldiğinde bu sayfaları bnde okumuştum korku dolu gözlerle ve genelde norlevo ile ilgili olumsuz şeyler yazıyordu hatta okuduklarımın üstüne epey psikolojim bozuldu kendimi hamile zannetmeye başlamıştım:)
norlevoyu ilişkiden sonraki ilk saatte iki hap olarak içtim bugun 14.gün doktora gidip kan tahlili yaptırdım yaşadığım stresi anlatamam...nişanlımla tam anne baba oluyoruz galiba derken sonuç negatif çıktı ve derin bir nefes aldık.ayrıca hiç bir yan etkisinide görmedim ne karnım ağrıdı ne başım döndü nede yataklara düştüm hiç bişey olmadı...yine bu forumdan okuduğum kadarıyla kist yapıomuş deniyo 3gün sonra adet günüm gelio inşallah o bitsin kist olup olmadığınada baktırıp tekrar sizinle paylaşıcam eğer benim yaşadıklarım gibi psikolojik travmalar geçirenler varsa bi nebze yüreklerine su serpmek istedim:) yinede korunmayı unutmayın hapa falan gerek kalmasın:)

canım bnce seninde sonucun negatif çıkıcak bnde aynı şekilde yarım saat sonra falan içmiştim ara kanamam falanda olmadı doktorada gttim kan tahlilim negatif çıktı 3gün sonra adet olucam bir aksilik olmazsa bnce korkma çnkü bn bu ilacın hiç zararını görmedim aksine gerçekten mafolduğumuzu düşünürken hayatımızı kurtardı:) bnce sende ilişkinden 12 gün falan geçince bi tahlil yaptır için rahat etsin

içimi rahatlattınız gerçekten sağolun yazılanları okuyunca endişelenmeye başlamıştım bende nie olmuyo işe yaramadımı yoksa die hiç bi yan etkisini yaşamadan hastalanırım inş günümde

içimi rahatlattınız gerçekten sağolun yazılanları okuyunca endişelenmeye başlamıştım bende nie olmuyo işe yaramadımı yoksa die hiç bi yan etkisini yaşamadan hastalanırım inş günümde

ynede tedbiri elden bırakma doktora git mutlaka ewde yapılan testler kısa zamanda doğru sonuç vermeyebilir çok kolay 1saatte sonuçlanan bi kan testi özel hastanelerde yaptırabilirsşn kimsenin haberi olmas fiyatıda epey uygun.ama dediğim gibi %100 etki,li bi ilaç değil bnde etkili oldu ama zaman çok geçmeden kontrole gitmelisin diye düşünüyorum

doğru söylüyosun canım 1 hafta gecsin bi idrar testi yapym günüm gecerse kanda yaparım

doğru söylüyosun canım 1 hafta gecsin bi idrar testi yapym günüm gecerse kanda yaparım

bir hafta sonra yapacağın idrar testi doğru yanıt vermez çnkü kan testi için bn bir hafta olduunda gitmiştim ama doktor 12.gün gelmemi söyledi kan testinde bile bir haftada çıkmıyorsa boşuna idrar testi yapma yanılgıya düşersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…