porfiria nasılsın bende seni merak ediyordum iyisin dimi birdaha test yaptın mı
BETER
kist yapmış yazmışsın öncelikle geçmiş olsun.
bende de ara kanama olmadı yoksa bende de mi kist yaptı? ben ilk kez kullandım bu ilacı... bi belirtisi var mı bu kistin?
Slm arkadaşlar..bugün itibariyle gittim doktora.doktorum adet gecikmemin ilaçtan kaynaklandığını ve ilacın her 2 tarafımda küçük birer kist yaptığı için adetimin gelmediğini söyledi.bu norlevo öyle berbat bişe ki kist de yapıyor..sende ara kanama ve adet yapmamış kist oluşturmuş dedi..ve bana myralon adlı sanırım bi doğum kontrol hapı bu yazdı..normalde ilaç 21 tane.ama ben kafa ve vücut olarak biran önce rahatlamak istediğimi sölediğim için bana aynen şöyle dedi: bu hap normalde günde 1 tane içilir.ama sen sabah akşam olmak üzere günde 2 tane iç ve buna 3 gün devam et.3.günün sonunda ilacı bırak.bıraktığın zaman adet olucaksın dedi.tabi doktora git sıra bekle vs zaman geçti.ve ben ilacın ilkini bu akşam 6.30 da aldım.gece daha almam..yarın saat 12 gb alıp tekrar akşam 6.5da almayı düşünüyorum.Gebelik durumum yokmuş enazından bi netice almak sevindirdi beni.Umarım tüm arkadaşlarımın en kısa sürede güzel haberlerini alırım..Hepimize acil şifalar diliyorum..
norlevo ara kanama yapıyo ve 3-4 gün sürüyo adetten farkını anlamak çok basit.normal adetimiz kötü kokulu oluyo.norlevonun yaptığı kanama farklı bi kokuda oluyo yani hapın yan etkisi.porfiria yürüyüşe çıkmanı öneririm eğer gaz varsa belli olur mazallah apandist falan bişi olur dikkat et
bugün akşama doğru çok hafif kan içerilikli kahverengi bir akıntı oldu ve bugün benim norlevo'yu aldığım gün çok sevindim başta ancak devamı henüz gelmedi XD
:)gelir inş devamı ayın 7 si demiştik galiba korkma adet düzenin değişmiş büyük ihtimalle umarım herşey yolunda gider
herşey yoluna girdi şu an normal bir şekilde devam ediyor ^^
teşekkürler desteğin için canım
arkadaşlar salı günü ilişkiden yarım saat sonra bu ilacı yazıldığı gibi kullandım adetim bu ayın 17 sinde ve çok korkuyorum işe yaramazsa die ara kanama falan demişler hiç kanamam falan olmadı henüz olması şartmı bu ara kanamanın LÜTFEN CEVAP
arkadaşlar salı günü ilişkiden yarım saat sonra bu ilacı yazıldığı gibi kullandım adetim bu ayın 17 sinde ve çok korkuyorum işe yaramazsa die ara kanama falan demişler hiç kanamam falan olmadı henüz olması şartmı bu ara kanamanın LÜTFEN CEVAP
içimi rahatlattınız gerçekten sağolun yazılanları okuyunca endişelenmeye başlamıştım bende nie olmuyo işe yaramadımı yoksa die hiç bi yan etkisini yaşamadan hastalanırım inş günümde
doğru söylüyosun canım 1 hafta gecsin bi idrar testi yapym günüm gecerse kanda yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?