Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

derelcim cevabın için çok teşekkür ederim. bu çok ilginç 30 ocak ile 28 şubat arası 3 kez adet görmüş olucam :44: ben ara kanama bekliyodum zaten ama bu kadar yoğun olacağını sanmıyordum. demekki ilacın yan etkisi. sende bir an evel umarım adet olursun çünkü ileri tarihe attığında cidden insanda asabiyet ve stres yapıyor

arkadaşlar merhaba,
son adet günüm 24 ocaktı. tahmini yumurtlama günümün 1 şubat-6 şubat arası olduğunu düşünüyorum. 27-28 gün aralıklarla adet görüyorum. dün eşimle kondom yırtılması ile karşı karşıya kaldık malesef. 1 saat sonra iki tane norlevo yuttum. sizce hamile kalmış olma olasılığım nedir? yan etki yaşamadım hiç . leke, mide bulantısı vs gibi. sadece çok az bi sızlama oldu sabah karşı adet sancısından önce olan gibi. çok korkuyorum henüz bebek düşünmüyodum

merhaba, yaklaşık 3 ay önce 3 hafta arayla iki kez norlevo hapını kullanmak zorunda kaldım, ilk kullandığımda adetimi olmam gereken tarihte düzenli bir şekilde oldum. ikinci kullanışımdan sonra bir ara kanama yaşadım ve ara kanamadan 1 ay sonra adet oldum. geçen ay adetim 1 hafta gecikti şimdi 7 ocakta olmam gerekirken hala olmadım ve mide bulantılarım var. sizce hamile olma ihtimalim var mıdır yoksa da sizce ne zaman adet olurum, bu durum düzene girer mi? lütfen acil cevap verin çok kötü durumdayım çok stresliyim korkuyorum..

Herkeste yan etki göstermiyor ve adet düzensizliği yapıyor bu ilaç ama hiçbir yöntem de olmadığı gibi bunda da %100 değil tabi koruyuculuk...umarım bir sıkıntı olmaz sizde de....

adet olduktan sonra ilişkiye girdiysen hamilesindir ama adet olmuşsan hamile değilsindir mide bulantın psikolojiktir ayrıca 3 ay bekleyene kadar kendine garezin ne test yaptır

Son düzenleme:
1 ay önce test yaptırdım negatif çıktı. bu ayda 10 günden fazla gecikirse kan tahlili yaptırıcam zaten ama çok bilgim yok danışmak istedim o yüzden

1 ay önce test yaptırdım negatif çıktı. bu ayda 10 günden fazla gecikirse kan tahlili yaptırıcam zaten ama çok bilgim yok danışmak istedim o yüzden

adet olmuşsan hamile olma ihtimalin sıfır ama yine de yaptır tahlili için rahat etsin mide bulantısı psikolojik olabiliyo bütün gün aynı şeyi düşünüyo olduğun oluyo mu?hamile olan insanın her an midesi bulanıyo olamaz sanıyorum kesinlikle psikolojik

Son düzenleme:

baş dönmesi değilde mide bulantısı var ilaci 2 kere aldım fazla kullandığım için olabilir diye düşünüyorum. çok korkuyorum çok stres yapıyorum psikolojik olma ihtimalide var ilacı aldıktan sonra bi kaç kere adet oldum umarım hamile değilimdir

bence hamile falan değilsin adet olmuşsun yani yoğun stres mide bulantısı yapar kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol

adet görmek döllenme olmadığının bir göstergesidir hamilelik evresinde kişiler adet görmez

deniyorum 3-4 gün içinde olmazsam kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum gerekli midir acaba

cnm sen ilişkiye en son ne zaman girdin bana açık bi tarih yaz 3 ay geçtiyse ultrasonda bile gözükür hapı 2 kez kullandığın için hormonlarını bozduğun belli bi daha kullanmanı önermem ultrasona gitmeni öneririm(kan tahlili olsan bile ultrasona bi görün çünkü kist falan oluşmuş olabilir)

en son aralıkta sanırım ama korunduk ve bi sorun olmadı. kist oldugu zaman adet olunmuyor diye okumustum bi yerde dogrumudur bilgin varmı canım

en son aralıkta sanırım ama korunduk ve bi sorun olmadı. kist oldugu zaman adet olunmuyor diye okumustum bi yerde dogrumudur bilgin varmı canım

kist olunca adet düzeni bozuluyo onu biliyorum bence senin hamilelikle alakan yok adet görmüşsün yani adet 5-6 gün oluyo bildiğimiz adeti olmuşsan hamile olman imkansız. sen psikolojini bozuyorsun şuan o etki ile de miden bulanıyo.zaten hamile olan biri adet görüyorsa kesinlikle düşük yapar

tesekkurler canım icimi rahatlattın valla umarım olurum bi kac gün icinde adet :))

tesekkurler canım icimi rahatlattın valla umarım olurum bi kac gün icinde adet :))

bikaç gün içinde adet olmasan bile bence senin hamile olman imkansız sen bu olayı 2 aydır mı takıyorsun kafana yoksa bu ay adetin geciktiği için mi takıyorsun 2 aydır bunu düşünüyorsan psikolojin altüst olmuştur psikolojik destek öneririm bu durumda

ilacı ilk aldıgımdan beri takıyorum kafama cok korktum. hamile oldugumu pek düsünmüyorum zaten 2. ilacı aldıgımda prezervatif yırtıldıgı icin almıstım ama bosalma olmadı cok büyük ihtimal her ihtimale karsı almıstım. simdi korktugum sey kist falan olması

kist adet düzensizliği dışında bi sorun yaratmaz doğum kontrol hapıyla kurtulunan birşey diye biliyorum sen bi jinekolojiye gidip adet olamadım de zaten doktor seni ultrasona gönderir kist varsa da hap verir kullanırsın geçer hap kullanmazsan geçmez mutlaka git doktora kan tahliline de gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…