Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
17 si günüm zaten bakalım az kaldı umarım hastalanırm teste falan gerek kalmaz. olmazsamda ozaman yaptırırım testleri söylenene uygun olarak içtim ya işe yarasın şu hap pskolojmi bozldu resmen

17 si günüm zaten bakalım az kaldı umarım hastalanırm teste falan gerek kalmaz. olmazsamda ozaman yaptırırım testleri söylenene uygun olarak içtim ya işe yarasın şu hap pskolojmi bozldu resmen

seni çok iyi anlıyorum aynı şekilde benimde psikolojim bozulmuştu herşeyi hamileliğe yormaya başlamıştım yazılanları okuyunca zaten sırf benimle aynı şeyleri okuyup daha çok morali bozulanlar için üye olup yazdım yaşadıklarımı çnkü bende işe yaradı bu ilaç 2tableti aynı anda içmiştim ilk bir saat içinde hiçte sıkıntı çekmedim

kahverengi lekelenmelerim var

kahverengi lekelenmelerin olduğunu başka arkadaşlarda bahsetmiş bende olmamıştı hatta bugun tam gününde adet oldum ne bir gün erken ne bir gün geç ama biraz ağrılı geçicek gibiydi ağrı kesici aldım şuan ağrım falan yok ama ilk başladığı an bir kere kustum bilmiyorum norlevoyla ne kadar alakası var ama yinede olağan dışı pek bir durum yok bünyeyle alakalı bi durum sanırım gerçi çok zayıfım 40 kg yim ilaç alerjimde vardır ama allaha şükür kötü bişey olmadan atlattım diye düşünüyorum

sevindim senin adına tatlım bende bi doktora gidicem içim rahat etsin en azından 10 gün bu stresle geçmez benim normaldede adetlerim sancılı geçer adet olyimda sancısına razıyım ben

farklı topiklerin altına yazıyorum diye ilaçın represantı filan sanmayın beni:) sadece içiniz rahat olsun diye yazıyorum ilacın FED (amerikan saglık dairesi) raporlarında yazan şeyler var, mide bulantısı, akne, döküntü yapabilir bildirilmiş şeyler. Ama bunlar olmadı diye illa etki etmedi demek değildir paniğe gerek yok.Kahverengi lekelenme görülme olasılıgı yüksek daha sonrasında adetiniz düzene girecektir. Şimdiye kadar kullanıp da işime yaramadı diyen pek duymadım kızlar, sadece burayı değil bir çok blogu- siteyi vs takip ediyorum. Tek istisnası zaten rahme tutunmuş olan (implantasyon) gebeliklerdir ki ilk gün aldıgınızda bu şans yok zaten, iyi haberler bekliyoruz.

arkadaşlar ben bu hapı kullandım 5 gün sonra kanamam oldu yaklaşık 4 gün sürdü.tam adet günümden bi gün önce adet oldum bu hapa güvenin hamile olmaktan iyidir

dün doktra gttm hapın kanama yapabldğni ve küçük su kistim oldğnu söyledi eğer hamle olsaydım ultrsonda çıkardı dimi?

kaç kutu kullanıcakmışsın ciddi bişeymiymişki bnde gidicem kontrole kist olmuşmu diyede ondan sordum inş bnde oluşmamıştır

zararlı değil dedi 6 ay dedi imi 6 ay kullanıcamı sanmıyorum artı hap mı yaptı bilmyorum sormadımda şu en bitek günümde adet olmayı bekliyorm

zararlı değil dedi 6 ay dedi imi 6 ay kullanıcamı sanmıyorum artı hap mı yaptı bilmyorum sormadımda şu en bitek günümde adet olmayı bekliyorm

yasmini kullandığın sürece adet olamazsın kist varken de adet olunuyo mu bilmiyorum adetin gecikirse telaşa düşme bence

arkadaşlar merhaba. aranıza bugün katıldım norlevo hakkında benimde sizlere danışmak istediğim bir şey var. 30 ocakta adet görmüştüm adetim 5 gün sürer.adetim bittikten 2 gün sonra yani 6 şubatta norlevo almak zorunda kaldım. normal adetim 25 şubatta gelmeliydi. adetlerim düzenlidir.fakat 6 şubatta norlevoyu aldıktan 5 gün sonra yani 11 şubatta hafif lekenlenmeler başladı bugün ise bildiğimiz adet gibi kanamam oldu ne kadar süreceği hakkında bir fikrim yok. 15 gün erken olmuş oldum. şimdi sizlere sorum bu kanama yeni adet tarihim mi olacak yoksa yine 25 şubatta adet görebilirmiyim? ben emin olmak için beta HCG testi yaptıracağım kan testi ilişkiden ne kadar süre sonra kesin sonuç verir. ayrıca bu norlevoyu kullandıktan sonra ağzımda uçuklar çıkmaya başladı sizde böyle bir etki yaptımı? cevabınızı en kısa sürede bekliyorum

bu gördüğün kanama adet kanaması değl canım sen gününde adet olmayı bekle bu hapın bi etkisi bende şuan adet olmayı bekliyorum hapı kullandıktan 4 gün sonra benimde 3 ,4 gün süren bi kanamam oldu doktora gittm ve hapın etkisi olduğunu söyledi şimdi adet günümü bekliyorm inş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…