kist adet düzensizliği dışında bi sorun yaratmaz doğum kontrol hapıyla kurtulunan birşey diye biliyorum sen bi jinekolojiye gidip adet olamadım de zaten doktor seni ultrasona gönderir kist varsa da hap verir kullanırsın geçer hap kullanmazsan geçmez mutlaka git doktora kan tahliline de gerek kalmaz
arkadaşlar merhaba,
son adet günüm 24 ocaktı. tahmini yumurtlama günümün 1 şubat-6 şubat arası olduğunu düşünüyorum. 27-28 gün aralıklarla adet görüyorum. dün eşimle kondom yırtılması ile karşı karşıya kaldık malesef. 1 saat sonra iki tane norlevo yuttum. sizce hamile kalmış olma olasılığım nedir? yan etki yaşamadım hiç . leke, mide bulantısı vs gibi. sadece çok az bi sızlama oldu sabah karşı adet sancısından önce olan gibi. çok korkuyorum henüz bebek düşünmüyodum
kızlar yardım edın lutfen
5 subatta adet oldum 10 subatta adetım bıttı 13 subatta korunmasız ılıskıye gırdık ve esım ıcıme bosaldı fakat hemen arkasından banyoda suyla yıkadım bugunde 25 saat sonra norlevo kullandım hamıle kalma rıskım varmı ?
mrb kızlar konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. 26 ocakta adet oldum şubat 13 de bir birliktelik yaşadım ve erkek arkadaşım içime boşaldı. 12 saat sonra norlevo kullandım ikisini aynı anda içtim. şuan 1 gün geçti ve herhangi bir yan etki oluşmadı. çok tedirginim idrar ve kan testi için ne kadar beklemem lazım. adetinin 12-14. günü arası ilişki yaşayıp ilacı kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazarlarsa sevinirim.
yan etki olması gerekmiyo herkesde farklı etki gösteriyo yani yan etki olmadı diye huzursuz olma, adetin 10 gün geciktikten sonra idrar tahlili veya kan tahlili yaptırabilirsin. ilacı erken almışsın etkisi fazla olmuştur seni korumuştur endişelenme bence:)
çok teşekkür ederim canım umarım öyle olmuştur rahatladım biraz paylaşınca :))
bende adetimden 14 gün sonra bu hapı ilk yarım saat içinde içtim kanamam 4 gün sonra oldu 3 gün sürdü 3 gün sonrada adet günüm bakalım olucammı yan etki göstermeyebilir korkma[/QUOT
tşk ederim olduğunda paylaşırsan çok sevinirim. korumadığını belirten çok kişi var buda ister istemez endişe yaratıyor. en zoruda beklemek
mrb kızlar konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. 26 ocakta adet oldum şubat 13 de bir birliktelik yaşadım ve erkek arkadaşım içime boşaldı. 12 saat sonra norlevo kullandım ikisini aynı anda içtim. şuan 1 gün geçti ve herhangi bir yan etki oluşmadı. çok tedirginim idrar ve kan testi için ne kadar beklemem lazım. adetinin 12-14. günü arası ilişki yaşayıp ilacı kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazarlarsa sevinirim.
3ay önce 3 hafta arayla aldığım norlevo hapları yüzünden hala midem çok bulanıyo ve adetim gecikiyo sizce hamilelik dışında başka bir nedeni olabilir mi lütfen yardım edin
[tşk ederim olduğunda paylaşırsan çok sevinirim. korumadığını belirten çok kişi var buda ister istemez endişe yaratıyor. en zoruda beklemek
olursam büyük bi sevinçle paylaşıcam tatlım o yorumlar benide çok korkuttu 15 gün oldu birlikteliğim olalı dayanamadım bugün test yaptım negatif çıktı çok stresliyim inş olurum
tatlım senin yaşın kaç afedersin ama 3 ay geçmiş hala hamilelik falan diyorsun burdan çare araman şuan acaip saçma doktora gitme vaktin gelmiş geçiyo lütfen doktora git doktorun söyleyecekleri de şunlar olacak: hamile deilsin mide bulantın psikolojik diyecek seni nörolojiye gönderecek ordan da bi antideprasan yazacak( doktor kist varsa da doğum kontrol hapı verecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?