Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

tamam çok teşekkür ederim yardımın için :)

yan etki için oldukça erken bi aşamadasın 10 gün içinde ara kanama olman gerekiyo normal şartlarda, olmayadabilirsin adet gününde de olmazsan şüphelenebilirsin ama koruyuculuğu çok yüksek bi hap hamilelik oluşacağını sanmıyorum

Son düzenleme:
kızlar yardım edın lutfen

5 subatta adet oldum 10 subatta adetım bıttı 13 subatta korunmasız ılıskıye gırdık ve esım ıcıme bosaldı fakat hemen arkasından banyoda suyla yıkadım bugunde 25 saat sonra norlevo kullandım hamıle kalma rıskım varmı ?

gün olarak hamile kalma döneminde değilsin hapı boşuna bile yutmuş olabilirsin hap koruyacaktır

mrb kızlar konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. 26 ocakta adet oldum şubat 13 de bir birliktelik yaşadım ve erkek arkadaşım içime boşaldı. 12 saat sonra norlevo kullandım ikisini aynı anda içtim. şuan 1 gün geçti ve herhangi bir yan etki oluşmadı. çok tedirginim idrar ve kan testi için ne kadar beklemem lazım. adetinin 12-14. günü arası ilişki yaşayıp ilacı kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazarlarsa sevinirim.

3ay önce 3 hafta arayla aldığım norlevo hapları yüzünden hala midem çok bulanıyo ve adetim gecikiyo sizce hamilelik dışında başka bir nedeni olabilir mi lütfen yardım edin

yan etki olması gerekmiyo herkesde farklı etki gösteriyo yani yan etki olmadı diye huzursuz olma, adetin 10 gün geciktikten sonra idrar tahlili veya kan tahlili yaptırabilirsin. ilacı erken almışsın etkisi fazla olmuştur seni korumuştur endişelenme bence:)

bende adetimden 14 gün sonra bu hapı ilk yarım saat içinde içtim kanamam 4 gün sonra oldu 3 gün sürdü 3 gün sonrada adet günüm bakalım olucammı yan etki göstermeyebilir korkma

çok teşekkür ederim canım umarım öyle olmuştur rahatladım biraz paylaşınca :))

[tşk ederim olduğunda paylaşırsan çok sevinirim. korumadığını belirten çok kişi var buda ister istemez endişe yaratıyor. en zoruda beklemek[/QUOTE]

olursam büyük bi sevinçle paylaşıcam tatlım o yorumlar benide çok korkuttu 15 gün oldu birlikteliğim olalı dayanamadım bugün test yaptım negatif çıktı çok stresliyim inş olurum

1 günde neyin yan etkisini bekliyorsun 10 gün içinde yan etkilerini göreceksindir (kanama)eğer bu süre içinde hapın yan etkisi olan ara kanamayı yaşamazsan adet gününde adet olmayı bekle eğer adetin gecikirse ilişkiden 2 hafta sonra yaptırcağın kan testinde hamilelik olup olmadığını görürsün.hap yüksek ihtimalle koruyacaktır

3ay önce 3 hafta arayla aldığım norlevo hapları yüzünden hala midem çok bulanıyo ve adetim gecikiyo sizce hamilelik dışında başka bir nedeni olabilir mi lütfen yardım edin

tatlım senin yaşın kaç afedersin ama 3 ay geçmiş hala hamilelik falan diyorsun burdan çare araman şuan acaip saçma doktora gitme vaktin gelmiş geçiyo lütfen doktora git doktorun söyleyecekleri de şunlar olacak: hamile deilsin mide bulantın psikolojik diyecek seni nörolojiye gönderecek ordan da bi antideprasan yazacak( doktor kist varsa da doğum kontrol hapı verecek :)

[tşk ederim olduğunda paylaşırsan çok sevinirim. korumadığını belirten çok kişi var buda ister istemez endişe yaratıyor. en zoruda beklemek

olursam büyük bi sevinçle paylaşıcam tatlım o yorumlar benide çok korkuttu 15 gün oldu birlikteliğim olalı dayanamadım bugün test yaptım negatif çıktı çok stresliyim inş olurum[/QUOTE]

ilişkiden 20 gün sonra yapılan idrar testi doğru sonuç verir şuan doğru sonucu alamazsın kan testi yaptırabilirsin

olursam büyük bi sevinçle paylaşıcam tatlım o yorumlar benide çok korkuttu 15 gün oldu birlikteliğim olalı dayanamadım bugün test yaptım negatif çıktı çok stresliyim inş olurum

ilişkiden 20 gün sonra yapılan idrar testi doğru sonuç verir şuan doğru sonucu alamazsın kan testi yaptırabilirsin[/QUOTE]

çok tşk ederim. çok stres yaptım ilk defa başıma geliyor diğer durumu düşünmek bile istemiyorum umarım korumuştur (

roserose sen hapı yutman gereken zaman diliminde yutmuşsun stres yapıp buradaki olumsuz yorumları okuyup canını sıkma akışına bırak sabret olağan zaman sürecinde olması gereken durumların oluştuğunu göreceksin bu hapın boyutuna bakıp korumaz diye düşünme yüksek düzeyde koruyucu bi hap

arkadaşlar forumdaki yazıları okurken dikkatimi bir şey çekti. bu yumurtlama günleriyle alakalı.adetlerim çok düzenlidir asla gün sektirmez. 8 ay önce istemediğim bir gebelik yaşadım.adetimin bittiği 2. gün ilişkiye girmiştik yumurtalarımın çatlamasına en az bir hafta vardı üstelik prezervatifle korunduk. ertesi dönem yine tam zamanında adet gördüm ama biraz farklıydı daha az oluyordum fakat lekelenme şeklinde 10 gün sürdü. bu işte bir gariplik olduğunu sezdim ve test yaptırdım sonuç pozitifdi. doktora gittiğimde 6 haftalık hamile olduğumu söyledi. çok şaşırdım adet bitiminden 2 gün sonra hamile kalmıstım, korunduğum halde bide düzenli adet görmüştüm. elbetteki bu adet kanaması değil üstüne görmeymiş. doktorun dediğine göre eğer farketmesem 5. aya kadar üstüne görecekmişim ve yine doktorun dediğine göre bu durum 200 kadında bir olurmuş. erken farketmiş olmam benim için bi şanstı. sizlere sözüm sakın olaki yumurtlama tarihine güvenip tedbirsiz davranmayın ayrıca prezervatife hele hiç güvenmeyin en iyisi doktor kontrolunde d.k hapı. adetinizde azalma veya gariplik görürseniz endişelenin ve bir test yaptırın. aksi taktirde istenmeyen gebelikle karsı karsıya kalabilirsiniz. hepinize sağlıklı günler

burda bilgi paylaşımı için üye oluyor herkes azarlanmak için değil cevap vermek zorunda da değildiniz kusura bakmayın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…