kedicik 8 ay önce norlevo kullanmış mıydın
geçmiş olsun sahracım bende senin gibi norlevo kurbanı oldum maalesef ben de kürtaj olmak zorunda kaldım.umarım kürtaj fikrinden vazgeçmişsindir.bebeğini aldırmamışsındır.belki şu an çok geç ama kesinlikle kürtaj olma.psikolojik olarak yıkılma
3. günüm hala tık yok bende de hiç yan etkisini görmedim şimdiye kadar 10 gün sonrada adet görmem lazım bakalım ne olacak her gün takipdeyim gelişme olduğunda hemen yazacağım ne zor şeymiş bide hamileysem işte o zaman hapı yuttum(
mineli çok tşk ederim 2 gündür bana moral veriyorsun. şimdi 10 gün sonra adetim başlaması lazım haftaya bugün başlarsa sorun yok başlamazsa cumartesi kanda test yaptırsam belli olur mu? birde eğer adet olursam bittikten sonra yinede emin olmak için ne zaman test yaptırmam lazım
kızlar bugün günüm ama hala tık yok iyice korkmaya başladım normalde de adetlerim 3 4 gün geç gelir inş yine gecikmedir göğslerimde hafif bi acı var ama inş adet belirtisidir
Merhaba korumasız bir ilişkim oldu içime boşalmamasına ragmen zevk suyundada sperm kalıntısı olması riskine karşın 38.saatte ertesi gün hapı aldım içtikten sonra kanamam filan olmadı herşey normaldi.
aradan bir hafta sonrada spontene birşekilde safra kesesi amelihatı olmamm gerektigini ögrendim.amelihatımı oldum ve 1 hafta geçti adet oldum normalda 19.sinde olmam gerekiyorken 4 gün erken adet oldum ve adetim sadece 2.5 gün sürdü.
Hastalıgımdan dolayı tek başıma dışarı çıkamıyor ve gebelik testide alamıyorum.Gebe kalmaktan çok korkuyorum.
Merhaba,
14 şubat gecesi korunmasız bir beraberliğim oldu erkek arkadaşımla, tedirgin olduğumuz için ertesi gün 16. saat civarı norlevo aldım..
yan etkisi olmadı cok hafif bir mide bulantısı ve baş dönmesi dışında. adetimin yeni bittiği gece beraber olmuştuk ve benim dün gece adet kanaması gibi kanamam başladı bugün de devam ediyor. sizce hap etkisini göstermiş mi ilk defa başıma geliyor bu olay bi bilgim yok lütfen yardımcı olun..
teşekkür ederim şimdiden.. :18:
canım koruyor emın ol ben denedım bende ılacı kulandıktan sonra 6 gun sonra tekrar adet oldum temızlendıkten 10gun sonra hemde sımdı yıne hastayım ama ılactan kaynaklanıyor.galıba 1 kac hafta bekklebişey olmaz korkmaa :26:
benim de adetim zaten 14 şubat günü bitmişti ve ben 19 şubatta tekrar adet oldum dediğiniz gibi ilacın etkisi sanırım. dediğim gibi başıma hiç böyle bir olay gelmediği için bi bilgim yok o yüzden tedirginim. :26:
kızlar adetim geçeli 4 gün oldu testler negatif lütfen norlevo kullanıp adeti geciken varsa yazsın
norlevo kulandıktan bır hafta 10 gun sonra kanaman olmadı senın olduysa ondan gecıkmıstır olmadıysabebek gelıyo dıyebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?