Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
kedicik 8 ay önce norlevo kullanmış mıydın

mineli yo hayır o zaman kullanmamıştım önceki sayfalarda yorumlardan birine denk geldim. birisi sanırım 'zaten yumurtaların çatlama dönemi değil norlevo almana bile gerek yok' gibisinden birşey yazmıstı ona itafen başıma gelen durumu yazdım.keşke o zaman alsaydım diycem ama zaten korunmuştuk nasıl oldu bende anlamadım. bazen çok düşük ihtimallerde bile gebe kalınabiliyor benim kaldığım gibi sadece tedbir amaçlı söyledim

o artık yok...zor oldu ama mecburdum.Zaten daha bebek oluşmamıştı,sadece anne kesesi vardı,5 dklık bir operasyonla gebeliği sonlandırdılarr...(

kızlar norlevo kullanalı 2 gun oldu bende bır etkı gostermedı sevıneyımmı uzuleyımmı bılemedım

benim de 4. gün bugün ama bi etkisi olmadı yüzümdeki bi kaç sivilce dışında. 6 gün sonra normal adet günüm bakalım nolucak...

3. günüm hala tık yok bende de hiç yan etkisini görmedim şimdiye kadar 10 gün sonrada adet görmem lazım bakalım ne olacak her gün takipdeyim gelişme olduğunda hemen yazacağım ne zor şeymiş bide hamileysem işte o zaman hapı yuttum (

mineli çok tşk ederim 2 gündür bana moral veriyorsun. şimdi 10 gün sonra adetim başlaması lazım haftaya bugün başlarsa sorun yok başlamazsa cumartesi kanda test yaptırsam belli olur mu? birde eğer adet olursam bittikten sonra yinede emin olmak için ne zaman test yaptırmam lazım

ilişkiden 2 hafta geçtiyse kanda kesin belli olur.idrar testinde ilişkiden 20 gün sonra belli olur

kızlar bugün günüm ama hala tık yok iyice korkmaya başladım normalde de adetlerim 3 4 gün geç gelir inş yine gecikmedir göğslerimde hafif bi acı var ama inş adet belirtisidir

kızlar bugün günüm ama hala tık yok iyice korkmaya başladım normalde de adetlerim 3 4 gün geç gelir inş yine gecikmedir göğslerimde hafif bi acı var ama inş adet belirtisidir

göğüslerdeki acı adet belirtisi olabiliyo aynı şey bende de oldu 1 hafta sonra adet oldum gerçi ben günümde adet oldum 3-4 güne adet olmazsan ilişkiden 2 hafta geçtikten sonra kan tahllili yaptırmanı öneririm

Merhaba korumasız bir ilişkim oldu içime boşalmamasına ragmen zevk suyundada sperm kalıntısı olması riskine karşın 38.saatte ertesi gün hapı aldım içtikten sonra kanamam filan olmadı herşey normaldi.

aradan bir hafta sonrada spontene birşekilde safra kesesi amelihatı olmamm gerektigini ögrendim.amelihatımı oldum ve 1 hafta geçti adet oldum normalda 19.sinde olmam gerekiyorken 4 gün erken adet oldum ve adetim sadece 2.5 gün sürdü.

Hastalıgımdan dolayı tek başıma dışarı çıkamıyor ve gebelik testide alamıyorum.Gebe kalmaktan çok korkuyorum.

korkma hap koruyacaktır

Bugün tam üzerinden 7 gün geçti ve ben hala hiç bir yan etkisini görmedim. ne bir akıntı ne bir lekelenme hiç bir şey olmadı. Haftaya bugün adet günüm umarım adetimi tam ve zamanında olurum. kabus dolu bir hafta daha beni bekliyor(

Merhaba,
14 şubat gecesi korunmasız bir beraberliğim oldu erkek arkadaşımla, tedirgin olduğumuz için ertesi gün 16. saat civarı norlevo aldım..
yan etkisi olmadı cok hafif bir mide bulantısı ve baş dönmesi dışında. adetimin yeni bittiği gece beraber olmuştuk ve benim dün gece adet kanaması gibi kanamam başladı bugün de devam ediyor. sizce hap etkisini göstermiş mi ilk defa başıma geliyor bu olay bi bilgim yok lütfen yardımcı olun..
teşekkür ederim şimdiden.. :18:

canım koruyor emın ol ben denedım bende ılacı kulandıktan sonra 6 gun sonra tekrar adet oldum temızlendıkten 10gun sonra hemde sımdı yıne hastayım ama ılactan kaynaklanıyor.galıba 1 kac hafta bekkle bişey olmaz korkmaa :26:

benim de adetim zaten 14 şubat günü bitmişti ve ben 19 şubatta tekrar adet oldum dediğiniz gibi ilacın etkisi sanırım. dediğim gibi başıma hiç böyle bir olay gelmediği için bi bilgim yok o yüzden tedirginim. :26:

tedırgın olmanı gerektırmez cnm merak etme bıseycık omıycak

kızlar adetim geçeli 4 gün oldu testler negatif lütfen norlevo kullanıp adeti geciken varsa yazsın

kızlar adetim geçeli 4 gün oldu testler negatif lütfen norlevo kullanıp adeti geciken varsa yazsın

norlevo kulandıktan bır hafta 10 gun sonra kanaman olmadı senın olduysa ondan gecıkmıstır olmadıysa bebek gelıyo dıyebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…