hapı aldıktan 4 gün sonra kanamam olduki benim ayrıca 21 gün oldu gebelik olsa testte çıkardı
poooof benimde ilk ve ilacı alalı 10. günümdeyim hala kanamam olmadı adetimi bekliyorum ama gelecek gibi görünmüyor son 5 gün gelmezse işte o zaman yandım bende 12 saat içinde aldım ilacı ne yapıcaz şimdi yaaaavarkadaşlar hiçbirinizi paniğe vermek istemem zaten doktorumda çok şaşırmıştı ama ben norlevo aldığı halde hamile kalanlardanım. hemde ilk 12 saatin içinde ve hepsini aldığım halde. banamısın bile demedi. gerçi şimdi çok mutluyum bebişim olucak diye ama baya bir şoka girmiştim:) birde ilk ilişkiydi yani düşünün. ilk defa böyle bir kaza olmuştu norlevoda korumadı. neyse şimdi ilkide olmuş demiyorum değil. ama kesin istemiyorsanız baştan dikkatli olmakta fayda var.
poooof benimde ilk ve ilacı alalı 10. günümdeyim hala kanamam olmadı adetimi bekliyorum ama gelecek gibi görünmüyor son 5 gün gelmezse işte o zaman yandım bende 12 saat içinde aldım ilacı ne yapıcaz şimdi yaaaav
arkadaşlar hiçbirinizi paniğe vermek istemem zaten doktorumda çok şaşırmıştı ama ben norlevo aldığı halde hamile kalanlardanım. hemde ilk 12 saatin içinde ve hepsini aldığım halde. banamısın bile demedi. gerçi şimdi çok mutluyum bebişim olucak diye ama baya bir şoka girmiştim:) birde ilk ilişkiydi yani düşünün. ilk defa böyle bir kaza olmuştu norlevoda korumadı. neyse şimdi ilkide olmuş demiyorum değil. ama kesin istemiyorsanız baştan dikkatli olmakta fayda var.
21 gün oldu ilişkim olalı adetim geçelide 4 gün oldu testte negatif çıkıyo norlevo yüzündenmi gecikti ? hamilelik olsa testte çıkardı dimi?
evet normalde ilk reglin geciktiğinde testin pozitif çıkması lazım. çıkmıyorsa hamile değilsin büyük ihtimalle. ama bu testlerde yanlış negatif çıkma ihtimalinide duymuştum ben internette araştırırken. madem reglinde geçti en iyisi birde kan tahlili yaptır emin olmak için.
21 gün oldu ilişkim olalı adetim geçelide 4 gün oldu testte negatif çıkıyo norlevo yüzündenmi gecikti ? hamilelik olsa testte çıkardı dimi?
poooof benimde ilk ve ilacı alalı 10. günümdeyim hala kanamam olmadı adetimi bekliyorum ama gelecek gibi görünmüyor son 5 gün gelmezse işte o zaman yandım bende 12 saat içinde aldım ilacı ne yapıcaz şimdi yaaaav
1 hafta daha gelmezse kan testi yaptır hemen(ama endişelenme adet olacaksındr hap korumuşsa)
kızlar bende işe yaradı ilaç adetim 3-4 gün önce geldi ama öyle normal halinde geldi bi gariplik yok. ağrı oldu biraz.ama adetim yan etki gibi değil.hiç yan etki yaşamadım. ilişkinden hemen sonra almıştım ikisini birden.
kızlar adetimi oldum sonunda çok mutluyum iyi bir ders oldu bana tam zamanında oldum hemde ara kanama falan yaşamadım. ilaç etki etmeyecek diye çok korkmuştum. durumu benim gibi olanlar ve ilacı kullananlar varsa endişelenmesin diyorum. zor bir süreçti etki etmeyecek diye çok korkmuştum destek olan herkese çok tşk ederim. :))
yarar demiştim birdaha kullanma bu hapı önceden önlemini al
kızlar bugün yine test yaptım negatif çıktı ama adetim hala gelmedi yarın doktora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?