kist vardır ama tabi git doktora imkanın varsa
ara kanam olduğunda gitmiştim küçük kist olduğunu söyledi adet olsam başlıycam kontrol hapına kist içn ama olmadım işte adat düzensizliği yaparmı kist?
herkese merhaba, norlevoyu aldıktan 5 gün sonra kanamam oldu ve normal adet dönemimdeki gibi şiddetiyle oldu ve aynı sürede bitti.. ancak bilmediğim konu hamilelik testi yapmama gerek var mıdır yoksa hap korumuş mudur bu kanama olduğuna göre? bu ara kanamam bittikten sonra 2 gündür karnımda garip bir şişlik var bu hapın etkisi olabilir mi acaba sebebi ne olabilir? bir diğer sorum da diğer adetim yine normal düzeniyle mi gelir beklediğim tarihte eğer gelmezse hamilelik durumu olabilir mi yardımcı olun lütfen
normal adet gününde mi adet gördünüz
benim bildiğim kesin hamile değilim demen için beklenen regl gününde regl olman.daha öncesi çokta anlam ifade etmez...bekleenen regl gününü bekle.olmazsan dra git
hayır normal adet günüm değil hapı kullandıktan 5 gün sonra adet oldum, normal adet düzenime göre 5 martta adet olmam gerekiyor ama ben hap kullandığım için 19 şubatta adet oldum..
kızlar bugün doktora gittim yine adetmin 8 gün geçtiğini söyledim ultrsonla baktı bişy görünmüyo dedi kist dışında ama yinede kan testi istedim ve yaptırdım 2:30 saat testi beklerken öldüm öldüm dirildim ve sonucumda <0,100 yazıyo doktor bebek olmadığını söyledi ve söktürücü yazdı bakalım başlıycam hapa
merhaba,pazartesi günü norlevo kullandım carsamba günü adet olmam lazımdı fakat hala olamadım cıldırcam(( fikri olan var mı ne yapmalı adet günüm cok yakın oldugu için mi boyle yaptı acaba
bi arkadaşıma da söktürücü yazmıştı kullandıktan 1 buçuk hafta sonra geldi adeti (hamile olmadığın kesinleşmiş sevindim adına)
merhaba, ben 10şubatta ilişkiye girdikten 6 saat sonra norlevo kullandım. 1 hafta sonra 18 şubatta kanamam oldu - normal adet günüm martın ilk haftası - . Şimdi çok stresteyim lütfen yardım edin. Acaba hap işe yaramış mıdır? hapı aldıktan 1 hafta sonraki kanama (adet olmuş gibiydim az deildi yani) martın ilk haftasında olucağım gerçek adetimi geciktiricek/etkilicek mi? Nezaman test yaptırmalıyım? şuanda yapıcağım hamilelik testi ne kadar doğru sonuç verir hiç bilmiyorumlütfen cevap verin.
martın ilk haftası adetin gününde gelir telaş yapma.adetin gecikirse 3-4 gün kan testi de idrar testi de doğru sonuç verir.18 şubatta olduğun kanama kesinlikle hapın yan etkisi.sanırım hap sende gereken etkiyi göstermiş hap seni korumuş olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?