Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
ara kanam olduğunda gitmiştim küçük kist olduğunu söyledi adet olsam başlıycam kontrol hapına kist içn ama olmadım işte adat düzensizliği yaparmı kist?

evet düzensizlik yapıyo hamilelik testinde negatifse hamile değilsindir doğum kontrol hapını da 21 gün kullanman lazım sanırım en iyisi adet olduktan sonra kullanman umarım en yakın zamanda adet olursun bu hapı daha önce kullandın mı?yeni adet günün ara kanama olduğun gün olabilir ama doktora gideceksen de kan testi yaptırman yeterli olur

hayır canım ilk kullanışımdı bu yarın doktordan istiycem test yapmasını kaç gündür uyuyamıyorum bi olsam rahatlıcam senin dediğin gibi olur belki ara kanama günümde olabilirim

herkese merhaba, norlevoyu aldıktan 5 gün sonra kanamam oldu ve normal adet dönemimdeki gibi şiddetiyle oldu ve aynı sürede bitti.. ancak bilmediğim konu hamilelik testi yapmama gerek var mıdır yoksa hap korumuş mudur bu kanama olduğuna göre? bu ara kanamam bittikten sonra 2 gündür karnımda garip bir şişlik var bu hapın etkisi olabilir mi acaba sebebi ne olabilir? bir diğer sorum da diğer adetim yine normal düzeniyle mi gelir beklediğim tarihte eğer gelmezse hamilelik durumu olabilir mi yardımcı olun lütfen

normal adet gününde mi adet gördünüz

benim bildiğim kesin hamile değilim demen için beklenen regl gününde regl olman.daha öncesi çokta anlam ifade etmez...bekleenen regl gününü bekle.olmazsan dra git

benim bildiğim kesin hamile değilim demen için beklenen regl gününde regl olman.daha öncesi çokta anlam ifade etmez...bekleenen regl gününü bekle.olmazsan dra git

ben peki eczaneden gidip gebelik testi alsam bu durumda yapsam doğruluk payı ne olur yani normal adetimin zamanı gelmeden?

ilacın prospestüsünde okumuşsundur ilişkiden 12 ssat gecmeden kullanmışsan ve kullandıktan sonra kusma olmamamışsa ilac gerekli etkileşimi göstermiştir hamile olman için bir sebeb yok
ama kanaman neden erken oldu bunu istersen bir doktora sor

ama hapa rağmen gebe kalma ihtimalide var.bunu unutma...beklenene regl tarihinde olmazsan birkaç gün sonra test alıp bakarsın.hala olmazsan kan tahlili yaptırman gerekebilir

hayır normal adet günüm değil hapı kullandıktan 5 gün sonra adet oldum, normal adet düzenime göre 5 martta adet olmam gerekiyor ama ben hap kullandığım için 19 şubatta adet oldum..

5 martta adet olman gerek 19 şubattaki hapın yan etkisi adet değil

Son düzenleme:
merhaba,pazartesi günü norlevo kullandım carsamba günü adet olmam lazımdı fakat hala olamadım cıldırcam(( fikri olan var mı ne yapmalı adet günüm cok yakın oldugu için mi boyle yaptı acaba

kızlar bugün doktora gittim yine adetmin 8 gün geçtiğini söyledim ultrsonla baktı bişy görünmüyo dedi kist dışında ama yinede kan testi istedim ve yaptırdım 2:30 saat testi beklerken öldüm öldüm dirildim ve sonucumda <0,100 yazıyo doktor bebek olmadığını söyledi ve söktürücü yazdı bakalım başlıycam hapa

bi arkadaşıma da söktürücü yazmıştı kullandıktan 1 buçuk hafta sonra geldi adeti (hamile olmadığın kesinleşmiş sevindim adına)

merhaba,pazartesi günü norlevo kullandım carsamba günü adet olmam lazımdı fakat hala olamadım cıldırcam(( fikri olan var mı ne yapmalı adet günüm cok yakın oldugu için mi boyle yaptı acaba

aslında adet olmaman için sebep yok ilginç bi durum 2 hafta sonra kan testi yaptır hamile kalman imkansız gibi bişi hamile deilsindir hap korumuştur korkma

merhaba, ben 10şubatta ilişkiye girdikten 6 saat sonra norlevo kullandım. 1 hafta sonra 18 şubatta kanamam oldu - normal adet günüm martın ilk haftası - . Şimdi çok stresteyim lütfen yardım edin. Acaba hap işe yaramış mıdır? hapı aldıktan 1 hafta sonraki kanama (adet olmuş gibiydim az deildi yani) martın ilk haftasında olucağım gerçek adetimi geciktiricek/etkilicek mi? Nezaman test yaptırmalıyım? şuanda yapıcağım hamilelik testi ne kadar doğru sonuç verir hiç bilmiyorum lütfen cevap verin.

martın ilk haftası adetin gününde gelir telaş yapma.adetin gecikirse 3-4 gün kan testi de idrar testi de doğru sonuç verir.18 şubatta olduğun kanama kesinlikle hapın yan etkisi.sanırım hap sende gereken etkiyi göstermiş hap seni korumuş olmalı

çok teşekkürler mineli cevabın için. paniklememin nedeni vajinal akıntımın 2 gündür biraz daha fazla ve kokulu olması bazı internet sitelerinde hamilelik belirtileri içinde bu durum da var ondan tedirgin oldm aslında adetime de az kalmış oldu 1 bucuk hafta sonra adet görmem lazım. adetten önce de böle akıntılar oluordu ama bu şekilde ve kokuda mıydı hiiiççç önemsememişim. insan böle durumda her şeyi irdelior umarım hamile değilimdir bu forumda çok destek olunuyor gerçekten teşekkürler

minoque

adet gününe kadar paniklemenin hiç bi anlamı yok biraz sabret ama ilşki ayın 10 unda olmuşsa pzt günü kan tahliline baktırma imkanın varsa baktır yada idrar tahlili yap hamilelik olsa kesin sonuç alırsın 20 gün geçmiş çünkü.buradaki olumsuz yorumları okuyup da canını sıkma hap koruyacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…