Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
off...yaklaşık 1 ay önce korunmasız ilişki ardından 48 saat sonunda iki hapı aynı anda almak suretiyle Norlevo kullandım. Normal perioda göre 17 şubatta regl olmam gerekiyordu ancak hala birşey yok.. delirmek üzereyim..üstelik çok zamansız bir bebek, eşim seneye askee gidecek ve 2.5 yaşında bir oğlum var.. yani gebelik oluşmuşsa bile doğurma şansım yok.. bugünlerde test almayı düşünüyorum.. bu durumda da ilacın güvenilirliği konusunda endişelerim çok büyük..

Canım hiç güvenme o ilaçlara 2 sene önce bende aynı sen gibi korunmasız ilişki sonucu ertesi gün ilacı içtim hiçbir işe yaramamış hamile kalmışım hemde ikiz...ve şimdi spral var 4 gün önce lekelenme oldu okadar hala reql olamadım offfff...

dua ediyorum birşey olmasın diye.. o kadar zamansız ki ( en iyisi çok iyi korunmak onun dışında herşey riskli..

ilacı ilk 24 saatte alırsan yüzde 95 koruyor 48 saat sonra alırsan koruması azalıyor hamile olabilirsin

benimde senin gibi 17 şubatta adet olmam gerekiyodu hala olmadım ama çok test yaptırdım hep negatif çıktı doktorada gittim şimdi farlutal kullanıyorum 2. gün bugün hala adetimi söktürmedi test almaktan bıktım artık

ben bugün test yaptım ve pozitif çıktı.. artık zor bir karar beni bekliyor.. Ama bu yaşadığımdan şunu söyleyebilirim ki ilaca gözü kapalı güvenmeyin..

ben bugün test yaptım ve pozitif çıktı.. artık zor bir karar beni bekliyor.. Ama bu yaşadığımdan şunu söyleyebilirim ki ilaca gözü kapalı güvenmeyin..

hadi ya ewet zor bir karar gerçekten ya seni duyuncu korktum bak yarın yinemi test yaptırsam acaba ama 1 geçti kan testi negatifti in yoktur

bugün civan perçemi die bi ot da aldım onuda içcem hapta içiyorum artık böylede olamazsam

bugün civan perçemi die bi ot da aldım onuda içcem hapta içiyorum artık böylede olamazsam

olursun olursun endişelenme zaten kan testinde olumsuz çıkmış bu saatten sonra hamile falan kalmış olamazsın 1 hafta sonrasında heran adet olabilirsin sabret

bu arada sana çok teşekkür ederim hep destek oldun yardımcı oldun böyle durumlarda insan destekçi arıyo kendine konuşmak rahatlatıyo

olursun olursun endişelenme zaten kan testinde olumsuz çıkmış bu saatten sonra hamile falan kalmış olamazsın 1 hafta sonrasında heran adet olabilirsin sabret

bu arada sana çok teşekkür ederim hep destek oldun yardımcı oldun böyle durumlarda insan destekçi arıyo kendine konuşmak rahatlatıyo

önemi yok canım bu civanperçemi denen şeyin sadece adet söktürme özelliğimi var eğer öyleyse kullanma hap yeterli olur bence birde bütün gün nie adet olamadım die stres yapma rahat olmaya çalış başka şeylerle oyalan sürekli adet olamadım stresine girersen geleceği varsa da gelmez

böyle okudukça insan strese de giriyor. tabii yazılsın her şey de benim soracaklarım artıyor kafam bulanıyor ben bu gunlerde adet olmam lazım. ilişkinin üzrinden 20 gun gectı. sorum şu sizlere acaba testi yapsam adet olucağım bu günlerde testi etkiler mi? yanlış çıkma olasılığı nedir? bazı yerlerde adettinizin olacağı zamandan 10 gün sonra diyor aklım karıştı. desteğinizi bekliyorum. daha hiç test yapmadım. korkuyorum

şuan yapacağın test etkilenmez doğru sonuç verir yanlış çıkmaz

şuan yapacağın test etkilenmez doğru sonuç verir yanlış çıkmaz

mineli çok desteksin ya çook teşekkürler. dün gece buraya yazdıktan sonra hafif bi çarpıntım oldu mide bulantısıyla ama strese girmekten galiba ya da adet görücem bilmiyorum her neyse. testi yaptım dün gece 12yi geçiodu testin sonucu negatif bi nebzede olsa rahatladım ama şu var : testin içinde sabah yapılsa hcg seviyesi daha yüksekmiş falan filan şimdi de aklıma o takılıyor gerçi gunun her saatinde yapılsa sonucu verir dior ama bide benim 10 şubattı ilişkiye girdiğim tarih dün gece 2 mart yani sonuç dogru mudur sizce hangi saatte de yapılsa ? bide bu ara kanama olduğum tarihte mi adet olucam , kis durumları herkeste oluor mu?

Canım ben bugün doktora gittim aynen şunu söyledi. Norlevo adet gecikmesine sebep olabiliyormuş ama gecikmen 1 haftayı geçerse test yapılması gerekiyormuş. idrarda gebelik testi negatif çıksa bile (ki benimki direk pozitifti zaten) doktor kanda gebelik testi istiyor. Bu arada stres de önemli bir faktör tabi. Sen adetin 5 günden fazla gecikirse o zaman bir test yaptır bence. ama kafana çok takma. Düşündükçe etkiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…