Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
minoque

tam adet günün ne zaman

mineli : benım adet zamanım hep 2 3 gün öne atardı yani bu hafta kesin olmam lazım bide önceden bahsettiğim gibi 10şubat ilişkiye girdiğim tarihten 7 gun sonra 18 şubatta ara kanamam oldu. 4 gün sürdü bıraz fazla gibiydi hani çok çok olmadı ama az da deildi. ahh DEREL92 ya keşke olsam hemen yazıcam. dün gece testi yaptım negatif çıktı ama diğer testi de pazartesi falan yapıcam. acaba diorm bu ara kanamam 18 şubatta olmuştu. 18 martta falan mı asıl adetimi görcem? bide bu idrar testi nekadar doğru çıkar ki ilişkimin üzerinden de 20 gün geçti yani. hap korumuş mudur? stresten artık başım falan dounor uyuyamıorm :s

[/FONT aynı durumdayız işte bende 4 tane falan idrar testi bitanede kan testi yaptırdım negatif ama adet olamıyorum hap kullanyrum böylede olmazda kafaları yicem hamile değilsindir ama adetin gecikiyodur belki benim gibi

Derel hala adet olamadinmi benim normalde 27 subatta olmam gerekti ara kanamadan dolayi 6 marta sarkmis olabilir diye dusundum. İliskiden 20 gun sonrada kan testi yaptirdim 0.100 cikti umarim kesin sonuctur. Simdi 6 marti bekliyorum seninde ara kanamadan sarkmistir ara kanaman basladigi gunden 4-5 gun geri git o tarihte olursun bence

hamile falan değilsiniz minoque geçen ay 28 çekti onu da hesap et tam adet gününde olmazsan 3-4 gün geççince idrar testi yap bence negatif çıkacak yine

evet olmadım daha belki dediğin gibi olur ilaçta kullanıyorum ama gelmedi daha benim de 5 mart gibi olmam lazım ara kanama tarihim oydu kan testi bende yaptırdım 0.100 çıktı

çok soru sorduğumun farkındayım ama özellikle derel92 ya senin durum bana biraz benziyor ben daha haftaya kadar beklıcem 2.testi yapmak için ama sizlere şunları soruorm . ben de arada ateş basmaları oluor burnumun çevresi yanaklarım sonra kulaklarım kıpkırmızı oluor 1 2 saat sonra geçior . akşamları hafiften midesi ınsanın bulanır ya çooookk nadir bunu yaşıorm acaba hasta olmam gereken zamandaolamıorm bundan dolayı mıdır ? 18. gunde test yaptım negatif cıktı . bu test aldatmasın beni :s bu yasadıgım seyler de strese sokuor sanki hamilelik belirtisi gibi :s okuorm testlere nekadar guvenıp guvenemıcemızı ama orda da bazen şöle böle kemküm edior korkuorm. off ne işmiş ya

evet olmadım daha belki dediğin gibi olur ilaçta kullanıyorum ama gelmedi daha benim de 5 mart gibi olmam lazım ara kanama tarihim oydu kan testi bende yaptırdım 0.100 çıktı
2 gunde sarkma yapsa en gec 7 sinde olursun benceben dun idrar testi yaptim oda negatif cikti en gec bende 8 inde olurum diye dusunuyorum strs yapma yaparsn inadina gecikir guzel haberlerini bekliyorum :)

Canim mide bulantisi bendede cok oldu testlere guvenebilirsin ama cok supeliysen en garanti yolu adet tarihinden 10 gun sonra yapilan kan testi bende henuz adet goremedim ama stres yapmamaya calisiorum ayrica hamilelik belirtileri 4. Haftadan sonra baslar diye biliyorum seninki buyuk ihtimal psikolojiktir

hapım bu gece biticek mineli yazmıştı hap bittikten bir hafta sonra falan olmuş arkadaşı bakalım kızlar nezaman olucaz anlaşılan bu hap bizim hormonları düzenimizi alt üst etmiş en azından burda konuşarak rahatlıyoruz yoksa evde kendi kedine düşünmek çok kötü ya en azından yanlız değiliz üçümüzünde gecikti ben en az 4 tane test yaptım evde hadi olsa olsa biri yanlış olurdu ilişkiden 25 gün sonrada kan testi yaptımk negatif hamile değilim yani ama yinede korkuyo insan birbirimizi habersiz bırakmayalım kızlar

herkese merhaba lütfen bana bi yardımcı olun bu konu hakkında bi bilgim yok ve korkuyorum. 14 şubatta beraber olduktan sonra 15. saatte norlevo kullandım ve normalde 5 martta adet olmam gerekiyoken 19 şubatta kanamam oldu bunun ara kanama olduğunu düşünüyorum fakat bugün adet günüm ve olmadım eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı. hapın etkisinden dolayı mı gecikme olmuştur yoksa hamilelik ihtimalim var mı çok korkuyorum lütfen yardımcı olun

Sende bizim gibisin endiselenme bence derelde bende ara kanama gorduk ve normal adet tarihimiz sarkti bizde beklioz. yeni adet kanamani 19subat olarak dusun test zaten testte negatifmis 14 15 mart gibi olursun bence. olmadi ozaman bidaha test yaprsin ben dereli takiip ediyorum sende takil bize birbirimizi haberdar edelim

ya gerçekten burdaki bu destek ortamı moral veriyor insana.. endişelenmemek pek de elimde değil dediğim gibi korkuyorum yani. artık dediğin gibi 14 mart gibi tekrar test yaparım hala adet olmazsam..

bi kan testi yaptır için rahat eder bende haftada bir test yapyodum kan testide yaptır kesin sonuç ara kanamam olduğunda doktora gittim kötü bişeymi diğe haptan dedi gününde bekle adetini dedi muayne etti küçük kistim varmış oda geciktiriyo olabilir adetim gelmeyince tekrar gittim ultrsnla baktı bişey yok dedi kan testi istedim negatif çıkınca söktürücü yazdı son hapı az önce içtim yine beklemek kalıyo

ayrıca yarında civan perçemi içicem hap kullanıyorum die içmemiştim artık gelsin yani

sizde bi kıpırtı varmı ben bide bugün grip oldum belim bide bacaklarım çok ağrıyo adetmi olcam yoksa griptenmiki

27 şubat adet günümdü benim şişkinliğim vardı gğslerimde acıyodu ama hala yok

mrb. ilk 12 saat içinde alınması en etkili zaman aralığıdır. yinede gebelik testini tekrarlamakta fayda var risk herzaman vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…