Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
aynen doktor bana yazdı işte hapı aldım hem kisti küçültcekmiş hastalansam başlıcam

evet canım yasmin adetinide düzene sokar dedi

derel kaç zamandır girmemiştim foruma bugun dolanırken bi bakiim dedim aklıma geldin hala adet olmamışsın ama kan testinde negatif çıkmış hiç takma kafana adetin psikolojik olarak yada kistten dolayı gecikiodur.stres yaptıkça adet olman gecikir hamile olman imkansız çnkü kan testi kesin sonuç verir.bn ocak ayında kullanmıştım norlevoyu ilk 1 saatte hiç yan etki görmemiştim ara kanama fln olmadan günümde 5 şubatta adet oldum hatta tam dakik olarak 3marttada hatta bu hapın düzenleyici etkisi olup olmadıını bile düşünmeye başladım:) bnce içini ferah tutki adetin gelsin

derel ve kedicik bizim durumlar aynı . bu kadar okuduklarımdan acaba diyorum ki ara kanama olmayanlar mı tam gününde adet goruolar. biz ara kanama olunca (hatta ben 4 gun adet gıbı diyebilirim ara kanamamı) asıl adet zamanımız gecikti ya da kist yuzunden. ben daha doktora gitmedim. önceden yazdığım gibi martın ilk haftası aslnda hasta olmam lazımdı. bacaklarım ağrıdı çekilmeler oldu. göğsümde garip bi durum yoktu. ama hala akıntım fazla ve adet görmedim. üzerinden 24 gün gectı yarın yine bi test yapıcam sabah negatif çıkarsa ki inş. negatif çıkar haber vericem ve 4 gun once yaptıgım test negatifti. olmadı artık doktora gıdıcem 1 hafta daha bekleyip ama o 1 hafta 1 ay gıbı gelıor bana ölüp ölüp diriliorm yaa

Evet canim o benimde dikkatimi cekti ara kanamasi olmayan gununde adet goruyo ben yeni adet kanamami ara kanamaya gore hesapladim simdi beklemedeyim dahada gelmezse kistten supelenicem ayrica dusunuyorum hamilelik varsa bile olan oldu artik diyorum sende test sonuclarini yaz muhakkak haberdar et bizi

evet canım hamile olmadığım kesin bugün dayanamayıp yine test aldım birazdan yapcam aldğım testlerin sayısını unuttum artık bugün eczacıya sordum farlutal kullandım hap bitti daha hastalanmadım dedim hemen gelmez dedi bekliyrum bakalım

senin adına çok sevindim derel gözün aydın ben hala bekliyorum ve cok korkuyorum hastalanmadım daha

kızlar merhaba yaa reglime 5 gün kala nişanlımla korunmasız ilişkiye girdim ve 1-2 saat içinde norlevo aldım.bugün regl olmam lazımdı ama olmadı olucem korkudan.test nezaman yaptırmmam lazım ve hamile olma ıhtımalım varmı sizce.yardımmm

muhtemelen hamile değilsin çünkü hapı erken almışsın zaten norlevo regl günlerinde şaşma yapabiliyor. 1 hafta bekle ve bir test yap bence ama hamile olduğunu sanmıyorum..

norlevo resmen dengemi alt üst etti..

16 aralıkda regl oldum..22 aralıkda ilişki oldu...7 saat sonra ilacı aldım..28 aralıkda belimde ve yumurtalıklarımda çok şiddetli ağrılar başladı 4-5 gün sürdü..gögüslerime dokunamıyordum bile acıdan..

13 ocakta adet olmayı beklerken 11 ocakda adet oldum...çok kısa sürdü

8 şubatta adet oldum...çok kısa sürdü

8 martta adet olmam gerekiyordu...3 gün geçti hala adet olamadım...

Bi yerde eğer gebelik varsa ilk 3 ay kanama oluyormuş diye okudum.
Sizce benim adet dediğim şey kanamalarmıydı.çünkü kısa ve az sürdü...
Lütfen yardımcı olurmusunuz...

norlevo resmen dengemi alt üst etti..

16 aralıkda regl oldum..22 aralıkda ilişki oldu...7 saat sonra ilacı aldım..28 aralıkda belimde ve yumurtalıklarımda çok şiddetli ağrılar başladı 4-5 gün sürdü..gögüslerime dokunamıyordum bile acıdan..

13 ocakta adet olmayı beklerken 11 ocakda adet oldum...çok kısa sürdü

8 şubatta adet oldum...çok kısa sürdü

8 martta adet olmam gerekiyordu...3 gün geçti hala adet olamadım...

Bi yerde eğer gebelik varsa ilk 3 ay kanama oluyormuş diye okudum.
Sizce benim adet dediğim şey kanamalarmıydı.çünkü kısa ve az sürdü...
Lütfen yardımcı olurmusunuz...[/QUOTE]

YAKLAŞIK 2 SAAT ÖNCEDE ECZANEDEN FARLUTAL ALIP İÇTİM...
SİZCE GEBELİK SÖZ KONUSUMUDUR?
GEBELİK VARSA EĞER YİNEDE ADET OLURMUYUM?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…