Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
7 marta idrar testi yaptım.negatif çıktı..
Ayrıca niye azarlar gibi konuşuyorsunuz ki...?

Pazartesi de doktora gidicem...

hamile olman imkansız ozaman:)keşke farlutal kullanmasaydın doktor önermediyse adet döngn düzelmiş ve 13 ünde adet olabilirsin tekrar ama hap kullanırken adet olunmuyo die biliyorum

Son düzenleme:
hamile olman imkansız ozaman:)keşke farlutal kullanmasaydın doktor önermediyse adet döngn düzelmiş ve 13 ünde adet olabilirsin tekrar ama hap kullanırken adet olunmuyo die biliyorum

çok stres yaptım ve o kadar çok şey okudum ki kafam çorba gibi oldu...doktora daha gitmedim...pazartesi gidicem...

adet olamıyorum,onun sıkıntısı var hem psikolojık hemde bünyesel...

13 indeki ocak ayındaydı...

8 şubatta oldum en son...28 gün aralığı var adetim...4 gün surer..

bu ay 8 inde olmam gerekiyordu...3 gün gecikince panikledim....

bide bu adet söktürücü ilaç kanamayı başlatmazsa gebe olduğun çıkıyormuş...pazartesiyi bekleyemedim panikden..

bilemiyorum nermin bence kesin hamile değilsin idrar testi negatif çıkmış norlevo düzenli olan adetini bozmuş ve eski adet tarihin neyse o tarihte adet olabilirdin adet söktürücü yerine bikaç idrar testi daha yapabilirdinn adet söktürücü hemen adet yaapmıyo hap bitince 1 hafta içinde adet görüyorsun

Son düzenleme:

evet haklı olabilirsin..çok panik yaptım...çünkü adet dediğim gelen kanın miktarı çok azdı ve kısa sürdü...alışılmışın dışında tepki veriyordu bünyem....okuduğum şeylerde tuz birer etkisi yarattı..gebelik varsa ilk 3 ay ara kanama oluyormuş..benimkilerde adet gibi değil...paniğim bu yüzden...

testlere güvenmiyorum..sanırım beni rahatlatıcak olan pazartesi günkü doktor olucak....

kızlar reglıme 5gun kala ılıskıye gırdım dun regl olmam gerekıodu olmadı norlevoyu da 1-2 saat ıcınde aldım.nezmn test yaptırmalıyım...yardımmmm

arkadaşlar bende malesef norlevo kullandım.. Normal adetimi 9 şubatta olmuştum 14 ünde bitmişti norlevoyuda 14-15 şubat gecesi ilişkiden 2-3 saat arasında aldım. 4 gün sonra 18 inde arakanama oldu bugün ayın 12 si adetim gecikti. Böyle sorun yaşayan varmı bilgilendirebilirmisiniz?

ben yaşıyorum anqelchin önceden yazmıştım yine yazayım 10şubattaki ilişkimden 5 saat sonra norlevo ıcmıstım. 18 şubatta da ara kanamam olup 4 gün surmustu. martın ilk haftası 2si 3 ü gibi bazen 5 6 olabiliordu adet görmem lazımdı ama olmadım. 11 martta test yaptım negatif çıktı ama hala korkuyorum. mineli ne diosun bu işe acaba derel ve kedicik gibi mi olcak benim ve angelchin in durumu yani ara kanama oldugumuz zaman mı adet görcez? karnım da buaralar şiş gibi. başka arkadaslar da durumumuzla ılgılenırse cvp yazarsa çok sevınırım.

minoque
11 martta test negatif çıktıysa hamile değilsin muhtemelen ara kanamana yakın bi tarhte olabilirsin doktora gitme durumun varsa da bi gözük istersen(kan testi)

minoque
11 martta test negatif çıktıysa hamile değilsin muhtemelen ara kanamana yakın bi tarhte olabilirsin doktora gitme durumun varsa da bi gözük istersen(kan testi)

evet haftaaya bıgun gıtmeyı dusnuyorum kan testi yaptırıcam artık. bide miratech nasıl bi test guvenırlıgı yani?

korkmayın adetiniz büyük ihtimal gecikiyodur benim 17 şubatta gelmesi gereken adetim 8 martta geldi ama insanın içi rahat etmiyo kan testi yaptırın rahat uyuyun bence

bence norlevo almasanız da olurmuş adetinizin bittiği gün ilişkiye girmişsiniz hamile kalmanız pek mümkün görünmüyor tarih olarak..

:18:ben doğum kontrol hapı kullanıyorum. (yazz 24+4) adetimin 1.gününden itibaren saydığımda 8.gündeki hapımı içmeyi unuttum. farkettiğimde 9.gün içtim. ve 10.günde ilişkiye girdm. ve bi kaç kez içime boşaldı. ilacın prospektüsünü okuduğmda 8.günde unutulan hap hamilelik riskine neden olmaz yazıyordu. fakat emin olamayp 20saat sonra norlevo içtim. sizce hamile kalırmıyım :18:

bana kalmazsın gibi geliyo 8 gün içmişsin sonuçta 20 saat sonrada norlevo almışsın biraz geç olmuş alman ama sanmıyorum hamile olduğunu

kızlaaar ben yine bi nane yedim bu kez durum feci gibi geçen ay 13'ünde norlevo kullanmıştım 10 gün sonra adetim gelmiş 23'ünde adet olmuştum. aradan 1 ay geçti 19'unda tekrar bi ilişki yaşadım bu sefer korunuyorduk herşey mükemmel sanırken ilişki sırasında prezervatif çıkmış hiç ruhumuz bile duymadı ve sonrası tabi hüsran hemen eczaneye koştuk ve ilacı kullandım malesef ( 3-4 saat sonra tekrar birliktelik yaşadık olan oldu dedik birazda düğünün yakınlaşmasının verdiği rahatlıktan bir daha boşalma gerçekleşti. ilacı kullandığım geçen ay 23'ünde adet olmuştum bu ayda aynı tarihe göre hesaplarsam adetime 4 gün kala kullanmış oldum bakalım ne olacak beklemedeyim bu seferde yırtarmıyım dersiniz eğer ki kanama gerçekleşirse hamile değilmiyimdir kesin çok karıştı kafam doktora gidicem gidemiyorum küçük bi yerde yaşıyorum

kızlar ben gecen ayın yanı subatın besınde adet oldum 13 subatta korunmasız berberlık yasadım 14 subatta farlutal ıctım 20 subatta tekrar adet olduum 8 gun surdu kanamam asırı derecede sonra bugun ayın 22 sı ben hala hastalanmadım 2 sefer ıdrar testı yaptım negatıf cıkıyor ama neden regl olmuyorum :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…