nermin bu kadar dert edeceğinee gidip eczaneden idrar testi al yap yada kan testi yaptır
7 marta idrar testi yaptım.negatif çıktı..
Ayrıca niye azarlar gibi konuşuyorsunuz ki...?
Pazartesi de doktora gidicem...
hamile olman imkansız ozaman:)keşke farlutal kullanmasaydın doktor önermediyse adet döngn düzelmiş ve 13 ünde adet olabilirsin tekrar ama hap kullanırken adet olunmuyo die biliyorum
bilemiyorum nermin bence kesin hamile değilsin idrar testi negatif çıkmış norlevo düzenli olan adetini bozmuş ve eski adet tarihin neyse o tarihte adet olabilirdin adet söktürücü yerine bikaç idrar testi daha yaptırabilirdin adet söktürücü hemen adet yaapmıyo hap bitince 1 hafta içinde adet görüyorsun
,kızlar reglıme 5gun kala ılıskıye gırdım dun regl olmam gerekıodu olmadı norlevoyu da 1-2 saat ıcınde aldım.nezmn test yaptırmalıyım...yardımmmm
arkadaşlar bende malesef norlevo kullandım.. Normal adetimi 9 şubatta olmuştum 14 ünde bitmişti norlevoyuda 14-15 şubat gecesi ilişkiden 2-3 saat arasında aldım. 4 gün sonra 18 inde arakanama oldu bugün ayın 12 si adetim gecikti. Böyle sorun yaşayan varmı bilgilendirebilirmisiniz?
minoque
11 martta test negatif çıktıysa hamile değilsin muhtemelen ara kanamana yakın bi tarhte olabilirsin doktora gitme durumun varsa da bi gözük istersen(kan testi)
arkadaşlar bende malesef norlevo kullandım.. Normal adetimi 9 şubatta olmuştum 14 ünde bitmişti norlevoyuda 14-15 şubat gecesi ilişkiden 2-3 saat arasında aldım. 4 gün sonra 18 inde arakanama oldu bugün ayın 12 si adetim gecikti. Böyle sorun yaşayan varmı bilgilendirebilirmisiniz?
:18:ben doğum kontrol hapı kullanıyorum. (yazz 24+4) adetimin 1.gününden itibaren saydığımda 8.gündeki hapımı içmeyi unuttum. farkettiğimde 9.gün içtim. ve 10.günde ilişkiye girdm. ve bi kaç kez içime boşaldı. ilacın prospektüsünü okuduğmda 8.günde unutulan hap hamilelik riskine neden olmaz yazıyordu. fakat emin olamayp 20saat sonra norlevo içtim. sizce hamile kalırmıyım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?