kızlar ben gecen ayın yanı subatın besınde adet oldum 13 subatta korunmasız berberlık yasadım 14 subatta farlutal ıctım 20 subatta tekrar adet olduum 8 gun surdu kanamam asırı derecede sonra bugun ayın 22 sı ben hala hastalanmadım 2 sefer ıdrar testı yaptım negatıf cıkıyor ama neden regl olmuyorum :18::18::18:
roserose hap korumuştur hamile olcağını sanmıyorum ama hapı 2. kez kullanmakla kendine hiç iyi davranmamışsın ve yanlış kullanmışsın hapı. hapı yuttuktan sonra tekrar korunmasız ilişki yaşamaman gerekli doğum kontrol hapını kullan kendi bünyeni sarsma yazık
zeynelim norlevo gecikme yapabiliyor 24 saatten önce yuttuysan korumuştur
hoodoo adet gününde adet olursun herkeste ara kanama yapmıyor
mineli çok tşk ederim umarım dediğin gibi hap korumuştur geçen seferde baya moral vermiştin minnettarım sana .kendime iyi davranmadım çok haklısın ama kullanmak zorunda kaldım mecbur en kısa zamanda kanamam olsun olmasın doktora gidip kontrolden geçeceğim ne lazımsa yapacağım artık başka çarem yok.roserose hap korumuştur hamile olcağını sanmıyorum ama hapı 2. kez kullanmakla kendine hiç iyi davranmamışsın ve yanlış kullanmışsın hapı. hapı yuttuktan sonra tekrar korunmasız ilişki yaşamaman gerekli doğum kontrol hapını kullan kendi bünyeni sarsma yazık
zeynelim norlevo gecikme yapabiliyor 24 saatten önce yuttuysan korumuştur
hoodoo adet gününde adet olursun herkeste ara kanama yapmıyor
:18:ben doğum kontrol hapı kullanıyorum. (yazz 24+4) adetimin 1.gününden itibaren saydığımda 8.gündeki hapımı içmeyi unuttum. ama 9.gün içtim. ve 10.günde ilişkiye girdm 10.gundede içtim hapı. 20.saatimde norlevo kullandım çok korkuyorum :18: biri açıklayıcı bi bilgi yazarsa çok sevinirm lütfen..
slm kızlar eşimle 18-19 mart cumartesi günü (23:30-1:00 )ilşkiye girdik ve oral yoldan boşaldı yalnız ben oral yaparken eşimnin cinsel organından sperm kokusu ve tadı aldım boşalacağı zaman peçete hazırdır hemen peçeteye sararım etrafa sıçrama ihtimali yok çünkü kendi ellerimle yaptım biiyorum neyse ışığı açtım baktımki oralden öncede boşalmış 2 damla kadar bn üzerindeyken tam bnm organıma değecek yerde yani bn içinden çıkarkenmi oldu bilimyorum eşime sorduğumda saçmalama yok öle bişey dedi ama gözümle gördüm ve sildim yanii neyse pazartesi 20mart günü norlevo aldım saat 13:45 falan gibi içtim ikisini birden eczacı söledi dün adet olmam gerekiyodu 24 martta olmadım bu günde bişey yok korkuyorum adetim düzenlidirr en fazla 3 gün gecikir. birde bnde mantar enfeksiyonu başlamıştı çok hassastı o bölgem ilişkiye girdiğimiz gün acı çektiğim için fazla yapmadık böle oldu işte kızlarr bişe olurmu bu arada ilk defa kullandımm norlevoyu.. hiç bi yan etki oluşmadı kusma ağrı vb..:18::18::18::18:
yardıııımmm
kızlar ben subatın 13 unde norlevo kullanmıstım 20 sınde kanamam olmustu adetımden 15 gun once sonra ben bu ayın 25 marta tekrar norlevo kullanmak zorunda kaldım normelde 20 sınde adet olmam gerkırdı ama 3 ıdrar testındede negatıf cıktı ve bugun ayın 28 benım hala kanamam baslamadı sızce neyapmalıyııııııım
ilişkiye girdim ve 8 saat sonra norlevoyu kullandım olmam gereken günde normal agrılarla ve normal bi kanamayla oldum 2.gün azaldı ve kahverengiye dönüştü şimdi 3.gündeyim ama hiçbişey yok gelmiyo sizce ilacın etkiisi olabilirmi yoksa hamilemiyim :S
yazmıştımm bi bilgisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?