Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

pardon farlutal demısım norlevooo

arkadaşlaaaar
ben çok endişeliyim de lütfen birisi yardımcı olsuun =/
ben tam olarak 10 gün önce norlevo kullandım ama hiç bir yan etkisini görmedim. Kanamam da olmadı bu ne demek oluyor?? Regl tarihim ay sonunda ama ilacın kanama yaptırması gerekiyormuş diye duydum.

roserose hap korumuştur hamile olcağını sanmıyorum ama hapı 2. kez kullanmakla kendine hiç iyi davranmamışsın ve yanlış kullanmışsın hapı. hapı yuttuktan sonra tekrar korunmasız ilişki yaşamaman gerekli doğum kontrol hapını kullan kendi bünyeni sarsma yazık

zeynelim norlevo gecikme yapabiliyor 24 saatten önce yuttuysan korumuştur

hoodoo adet gününde adet olursun herkeste ara kanama yapmıyor

umarıım öyle olur

derel, kedicik, mineli haberrr veriimm dedim ben de ara kanama olduğum tarihte adetimi oldum yalnız bişy sorcam bu üstüne görmede bazıları hamile olduğuı halde 4 5 gün sürüomuş doğru mu bu ya:? ben doktora girmedim adeti bekledim adet olnca da vazgectim. ilişkiden 20 ve 25gun sonra yaptığım 2 idrar testi de negatif cıkmıstı. sizce üstüne görme vs olmamıştır dimi?

mineli çok tşk ederim umarım dediğin gibi hap korumuştur geçen seferde baya moral vermiştin minnettarım sana .kendime iyi davranmadım çok haklısın ama kullanmak zorunda kaldım mecbur en kısa zamanda kanamam olsun olmasın doktora gidip kontrolden geçeceğim ne lazımsa yapacağım artık başka çarem yok.

kızlar haber vereyim dedim ben bugün adet oldum. ilacı aldıktan tam 5 gün sonra zaten normal adet günümde 23 üydü 1 gün oynama oldu sadece durumu benim gibi olanların bilgisine :)) çok mutluyum adetim bitsin doktora gidip kontrol olacağım her ihtimale karşı birde kalıcı yöntemlere başvuracağım. desteğiniz için çok tşklr herkese

:18:ben doğum kontrol hapı kullanıyorum. (yazz 24+4) adetimin 1.gününden itibaren saydığımda 8.gündeki hapımı içmeyi unuttum. ama 9.gün içtim. ve 10.günde ilişkiye girdm 10.gundede içtim hapı. 20.saatimde norlevo kullandım çok korkuyorum :18: biri açıklayıcı bi bilgi yazarsa çok sevinirm lütfen..

eğer hapı boşalma olduktan sonra 20.saatte aldıysan hap korumuştur hamile değilsindir.20 gün sonra kan testi yaptır negatif çıkacaktır muhtemelen

slm kızlar eşimle 18-19 mart cumartesi günü (23:30-1:00 )ilşkiye girdik ve oral yoldan boşaldı yalnız ben oral yaparken eşimnin cinsel organından sperm kokusu ve tadı aldım boşalacağı zaman peçete hazırdır hemen peçeteye sararım etrafa sıçrama ihtimali yok çünkü kendi ellerimle yaptım biiyorum neyse ışığı açtım baktımki oralden öncede boşalmış 2 damla kadar bn üzerindeyken tam bnm organıma değecek yerde yani bn içinden çıkarkenmi oldu bilimyorum eşime sorduğumda saçmalama yok öle bişey dedi ama gözümle gördüm ve sildim yanii neyse pazartesi 20mart günü norlevo aldım saat 13:45 falan gibi içtim ikisini birden eczacı söledi dün adet olmam gerekiyodu 24 martta olmadım bu günde bişey yok korkuyorum adetim düzenlidirr en fazla 3 gün gecikir. birde bnde mantar enfeksiyonu başlamıştı çok hassastı o bölgem ilişkiye girdiğimiz gün acı çektiğim için fazla yapmadık böle oldu işte kızlarr bişe olurmu bu arada ilk defa kullandımm norlevoyu.. hiç bi yan etki oluşmadı kusma ağrı vb..:18::18::18::18:

hap korumuştur merak etme adet düzenin bozulmuş olabilir sıkma canını 20 gün sonra test yaptır

yardıııımmm
kızlar ben subatın 13 unde norlevo kullanmıstım 20 sınde kanamam olmustu adetımden 15 gun once sonra ben bu ayın 25 marta tekrar norlevo kullanmak zorunda kaldım normelde 20 sınde adet olmam gerkırdı ama 3 ıdrar testındede negatıf cıktı ve bugun ayın 28 benım hala kanamam baslamadı sızce neyapmalıyııııııım

ben doğum kontrol hapı kullanıyorum. (yazz 24+4) adetimin 1.gününden itibaren saydığımda 8.gündeki hapımı içmeyi unuttum. ama 9.gün içtim. ve 10.günde ilişkiye girdm 10.gundede içtim hapı. 20.saatimde norlevo kullandım çok korkuyorum hamile kalcağım için. normailde adetime bi hafta var. karın ağrısı,göğüste hassaslık gibi adet belirtilerim var. yinede korkuyorum.:44:

ilişkiye girdim ve 8 saat sonra norlevoyu kullandım olmam gereken günde normal agrılarla ve normal bi kanamayla oldum 2.gün azaldı ve kahverengiye dönüştü şimdi 3.gündeyim ama hiçbişey yok gelmiyo sizce ilacın etkiisi olabilirmi yoksa hamilemiyim :S

hey Allahım kızım senin aklın başında mı ?
ertesi gün hapı ayda 1 sefer alınabilir.ertesi gün hapı da hormon içeriyor .yoksa nasıl gebeliği önlesin ? hormon dengenizi tamamen bozuyorsunuz sonra gebelik testi yapıp duruyorsunuz

Son düzenleme:
ilişkiye girdim ve 8 saat sonra norlevoyu kullandım olmam gereken günde normal agrılarla ve normal bi kanamayla oldum 2.gün azaldı ve kahverengiye dönüştü şimdi 3.gündeyim ama hiçbişey yok gelmiyo sizce ilacın etkiisi olabilirmi yoksa hamilemiyim :S

yazmıştımm bi bilgisi olan varmı?

bu normal adetin de olabilir ara kanmada olabilir adet te düzensizlik ve miktarında oynama yapabilir hap. hapı aldıktan bir hafta içinde olduysa bu kanama hapa bağlı olabilir. ama gününde olduysan adetini olmuşsundur. bi test yap için rahat eder.

ilacı aldıktan sonra hiç ara kanama yaşamadım bekledigim günde tam manasıyla adet oldum ama işte 2.gün kahverengiye çevirdi ve bugunde tamamen kesildi duyduguma göre hormonlarda değişiklik yapabiliyomuş biraz evhamlıyım zsanırım ama genede bi test yapmakta fayda var :S

ben hala olmadım kan testıde yaptırdım yoook gebelık ama nıye olmuyorum hasta ustunden 15 gun gectı adetımın offffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…