Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
merhaba ben bu cumartesı bı ılıskı yasadım sevgılımle .. ıcıme bosalmadı ancak zevk suyu tehlıkesınden korkuyorum bu cuma adet olacaktm ... bugun 48 saat ıcerısınde norlevo aldım etkı eder mı almama ragmen su saate kadar sadece baş dönmesı yasadım kanama olması sart mı ? hamıle kalır mıyım daha baska ne yapabılırım .? sevgılerle. teşekkurler.. !

kızlar merhaba,

ben 13 şubatta norlevo kullanıp 20 subatta adet gordum fakat 25 marta kadaradet gormedım ve yıne 25 mart gunu tekrar kondom yırtılması sonucu tekrar norlevo ıctım ama ıcdıkten sonra adet gormedım ve adet tarıhım ustunde 17 gun gectı 12 gun gectıkten sonra kan testı yaptırdım negatıf cıktı hamılelık yok denıldı ama ben suan farlutal ıcıyorum adet olmak ıcın ama sızce 25 martakı beraberlıgımden hamıle kalma rıskım varmı olsaydı eger beraberlıkten 8 gun sonra adet gunum gectıgı halde kanda gebelık gozukurmu :26::26::26:

ısteyerek almadım kondom yırtılması sonucu ıcmek zorunda kaldım :26:

ısteyerek almadım kondom yırtılması sonucu ıcmek zorunda kaldım :26:

canım ben o hapı 1 kere kullandım ve adet günüm 1 hafta sürerken olmam gereken günde olmama ragmen 2.gün kesildi hasstalıgım ve akıntım başladı hormonları alt üst ediyo normal dogum kontrol hapından 7 kat daha kuvvetli boşuna acil ilişki sonrası demiyolar kondomda korunma yöntemi olmasına ragmen bi yerde yetersiz kalabilir norlevoya başvuracagına doum kontrol hapı kullan en azından hormonlarında düzelsin kafanda rahat olsun

merhaba bende 1 nisanda bu hapı kullanmak zorunda kaldım ayın 8'i oldu kanamam yok.Genel yorumlarda 6-7 gün içerisinde kanama oldu yazılmış bende neden etki göstermedi sizce çok endişeliyim

merhaba bende 1 nisanda bu hapı kullanmak zorunda kaldım ayın 8'i oldu kanamam yok.Genel yorumlarda 6-7 gün içerisinde kanama oldu yazılmış bende neden etki göstermedi sizce çok endişeliyim

bende de 10 gün sonra hiç bir ara kanama olmadı ama tam gününde adet oldum endişelenme :) illa olması gerekmiyormuş.

merhabalar...ben bu ilacı içtim 15 gün önce 24 saat içinde içtim hiç bir kanama filan olmadı su ana kadar...arada kasılma ve sancı yapıyor... adet günümden 2 gün sonra ilişkiye girdim...sevgilim içime boşalıp boşalmadığını tam bilmiyoruz. kendini geri çekti ama ne olur ne olmaz diye içtim ilacı .kanama olması gerekiyor mu...kanama olmaması ilacın etkili olmadığını mı gösteriyor? hamile kalma riskim nedir sizce?

canım eger ilac fayda ettiyse olman gereken günde adetini olursun ayrıca bende de adet günüme kadar kanama olmadı endişelenmeden bekledim olmam gereken günde oldum kanama şart olan bişey degil :) 24 saat içnde kullandıysanda problem etme ama çok merak ediyosan kan testi yaptır ögren adet gününü bekleyemezsen tabi .)

selam arkdşlar yazılanları dıkkatliceokudum ama kafam baya karıştı adetimin 3.günü korunmasız ilşkiye girdik ve 4 saat sonra su lanet hapı içtim 7 gun oldu adetim hala kesilmedi sizce hamile kalmam mümkün mü?

bende de 10 gün sonra hiç bir ara kanama olmadı ama tam gününde adet oldum endişelenme :) illa olması gerekmiyormuş.

Tşk.ederim ilacı aldıktan 15 gün sonra ,adetimden 2 gün önce regli oldum ama diyorum gebelik testini her ihtimale karşı yapmalımıyım ne dersiniz?

ben ilişkiye girdikten yaklasık 36 saat sonra kullandım diger tabletini de 12 aat sonra kullanmayı dusunuyorum acaba etkili olur mu ve adet olmama yakınken ictm acaba adet duzenimi bozar mı? Cok zor durumdayım lutfen acil cevap bekliyorum..

baya bi geç oldu ama prospektüste 2 hapıda aynı anda kullanın yazıyor keşke orayı okusaydın. önceleri 12 saat arayla hap alınıyormus ama ikisi bir arada içildiğinde daha cok etkili oldugndan iki hapıda bi anda alınıyor artık. 24 saatt içinde aldıysan bi sorun olacagını düsünmüyorum :44:

şimdi yazdııgını bidaha okudum ilk 12 saatte %95 ... 24 saatte %85 .. 72 saatte %58 civarlarında hamile kalma ihtimali var 72 saat sonrası alım bi işe yaramıyor bilginize

Son düzenleme:
Selam acil yardımlarınıza ihtiyacım var. Ben fartural ( adet söktürü ilaç) kullanırken korunmasız ilişkiye girdim ve ertesi gün norlevo aldım . Ve ondan sonra ishal oldum ve sürekli midem bulanıyor. 2 ay öncede norlevo almıştım adetim düzensizleştiği için farturala başlamıştım. Acaba fartural norlevonun etkisini yok eder mi? Ayrıca ikisini birlikte kullanmış olmamamın nasıl bir etkisi olur bunlar dışındaa( çok kafam karışık boyle bır durumla ilgili hiçbir bilgi bulamadım.

3 gün önce norlevo kullandım ilk2 gün hasta olucakmışım gibi kasıklarda sancı ve ilk günde alta inanılmaz basınç vardı neden acaba bu ara kanama falanda olmadı gerçi erken ama daha çok sabırsızım :18:

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım..
deneyimlerinizle yardımcı olabilrseniz sevinirim. 26 nisan şüpheli bir ilişki sonrası ilk 30 saat (27 nisan) içinde norvelo kullandım. bir önceki adet tarihim 6-11 nisandı.5 mayısta kan tahlili yaptrdım 0.515 negatif cıktı.kan testini tekrar yaptırmam gerekir mi? 2 gun sağ kasığım ve biraz üzerinde şiddetli sancı vardı. 6 -10 mayıs açık kırmızı kanamam oldu ağrılar devam ediyor, normal adet zamanımda adet kanamamın yoğunluğu biraz daha koyu olurdu. nedeni norvelo olabilir mi? hastalığım bitti ama hala sağ kasığımda ağrılar var gaz sancısı mı piskolojik olarak hamilelik belirtisi mi bilmiorum,üşütmüş olma ihtimalim de var. hamile olmak istemiyorum. piskolojik olarak her ağrı hamilelik mi die düşünmeye başladım.
şimdiden teşekkürederim.

Arkadaşlar bu ara kanama ara ara ufak leke leke olarak mı geliyor sizde yoksa normal kanama gibimi. Ayrıca benim bu ayın 9 unda unda ara kanamam başladı ayın 18-19 da da adetimi görmem lazım. normal adetimi görecekmiyim?? Lütfen yardımcı olun

bu durum psikolojik olabilir dedigin gibi her şeyde rahatsız olucaksın için rahat etmicek o yüzden kan testini yenileyebilirsin

çok detaylı anlatmadığından bilemiyorum hangi günlerde norlevo kullandın, kaç gün sonra kanama olduğu vs önemli ama ben bi çok doktorun norlevo ile ilgili söylediklerini size yazayım yardımı olur belki.

norlevo sonrası 7-10 gün sonra kanama başlar ama bu herkes için geçerli değil kanama olması sadece bir yan etki. ilişki sonrası 10 gün sonra kanda gebelik testi yaptırabilirsiniz

merhabalar..ben yaklaşık 8 ay oks kulladım,vücudumu dinlendireyim diye bu ay ara verdim ve hiç olmayan bişey oldu,prezervatif delindi 2 saat içinde norlevoyu aldım,bugün 3.gün kanamam yok,şişlik veya başka adet belirtisi de yok..kimisi 7-10 günde başlar diyor kimi 1-2 günde,gerçi bazen de olmuyormuş..şimdi ben bugün kan testi yaptırmak istiyrorum onda da çeşitli şeyler söylenmiş,10 gün sonra yaptırın deniliyor bi de kanda hemen pozitifleşir deniliyor..ne yapsam? adetim de yeni bitmişti ilişki olduğunda..acele cevap lütfen:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…