hey allahım kızım senin aklın başında mı ?
Ertesi gün hapı ayda 1 sefer alınabilir.ertesi gün hapı da hormon içeriyor .yoksa nasıl gebeliği önlesin ? Hormon dengenizi tamamen bozuyorsunuz sonra gebelik testi yapıp duruyorsunuz
ısteyerek almadım kondom yırtılması sonucu ıcmek zorunda kaldım :26:
merhaba bende 1 nisanda bu hapı kullanmak zorunda kaldım ayın 8'i oldu kanamam yok.Genel yorumlarda 6-7 gün içerisinde kanama oldu yazılmış bende neden etki göstermedi sizce çok endişeliyim
merhabalar...ben bu ilacı içtim 15 gün önce 24 saat içinde içtim hiç bir kanama filan olmadı su ana kadar...arada kasılma ve sancı yapıyor... adet günümden 2 gün sonra ilişkiye girdim...sevgilim içime boşalıp boşalmadığını tam bilmiyoruz. kendini geri çekti ama ne olur ne olmaz diye içtim ilacı .kanama olması gerekiyor mu...kanama olmaması ilacın etkili olmadığını mı gösteriyor? hamile kalma riskim nedir sizce?
bende de 10 gün sonra hiç bir ara kanama olmadı ama tam gününde adet oldum endişelenme :) illa olması gerekmiyormuş.
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım..
deneyimlerinizle yardımcı olabilrseniz sevinirim. 26 nisan şüpheli bir ilişki sonrası ilk 30 saat (27 nisan) içinde norvelo kullandım. bir önceki adet tarihim 6-11 nisandı.5 mayısta kan tahlili yaptrdım 0.515 negatif cıktı.kan testini tekrar yaptırmam gerekir mi? 2 gun sağ kasığım ve biraz üzerinde şiddetli sancı vardı. 6 -10 mayıs açık kırmızı kanamam oldu ağrılar devam ediyor, normal adet zamanımda adet kanamamın yoğunluğu biraz daha koyu olurdu. nedeni norvelo olabilir mi? hastalığım bitti ama hala sağ kasığımda ağrılar var gaz sancısı mı piskolojik olarak hamilelik belirtisi mi bilmiorum,üşütmüş olma ihtimalim de var. hamile olmak istemiyorum. piskolojik olarak her ağrı hamilelik mi die düşünmeye başladım.
şimdiden teşekkürederim.
Arkadaşlar bu ara kanama ara ara ufak leke leke olarak mı geliyor sizde yoksa normal kanama gibimi. Ayrıca benim bu ayın 9 unda unda ara kanamam başladı ayın 18-19 da da adetimi görmem lazım. normal adetimi görecekmiyim?? Lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?