merhabalar..ben yaklaşık 8 ay oks kulladım,vücudumu dinlendireyim diye bu ay ara verdim ve hiç olmayan bişey oldu,prezervatif delindi2 saat içinde norlevoyu aldım,bugün 3.gün kanamam yok,şişlik veya başka adet belirtisi de yok..kimisi 7-10 günde başlar diyor kimi 1-2 günde,gerçi bazen de olmuyormuş..şimdi ben bugün kan testi yaptırmak istiyrorum onda da çeşitli şeyler söylenmiş,10 gün sonra yaptırın deniliyor bi de kanda hemen pozitifleşir deniliyor..ne yapsam? adetim de yeni bitmişti ilişki olduğunda..acele cevap lütfen:44::44:
Tahminime göre yumurtlama döneminde olmadığın için yani adetten hemen sonraki ilişkilerde hamilelik riski azdır. ayrıca ilacı kullandığın için hamile kalma olasılığın çok düşük gibi.
Selamlar ;
İlk defa Norlevo kullandım ve çok berbat bir ilaçmış , hamileliği önleyip hayat kurtarıyor ama bedeli ağır oluyormuş ..
9 Mayısda adetim bitti , 11 mayısda ilişkiye girdim , 12 mayısda ilacı aldım ve 18 mayısda tekrar adetim başladı , çok ağrım ve kanamam var , 2 çocuğum var başka çocuk istemiyorum umarım hamile değilimdir..
Gerçi doktora gitmişdim ilişkiden sonra muayene etti ve %100 hamile değilsindir dedi yinede ilacı aldım ve ister istemez tedirginim..
İlacı kullanan ve ara kanaması olan arkadaşlar bir sonraki adetini günündemi gördüler yoksa ara kanamanın başladığı tarihdemi bilgi verirlerse sevinirim..:44:
arkadaşlar ben 3 haziran 2011 de normal adetimi oldum sonra 14 haziranda nişanlımla ilk defa sürtünmeyle ilişki yaşadık vajinamın üstüne boşaldı hiçbir şekilde korunmuyorduk ben hemen yıkadım ama içimdeki şüphe gitmedi o yüzden 1.5 saat sonra norlevo alıp iki hapı birden içtim. daha sonra 18 haziranda tekrar sürtünmeyle ilişkiye girdik tekrar vajinamın üstüne boşaldı hiç istemiyordum ama mecburen tekrar norlevo aldım aynı saat içinde içtim . şu ana kadar ne bulantı ne herhangi bir yerimde hassaslık ne bir yerimde ağrı ne de ara kanama kısacası yan etki diye tabir ettikleri şeylerin hiçbiri bende olmadı . ilk göreceğim adetten sonra doğum kontrol hapı kullanmaya başlıcam sizce normal zamanda adet görürmüyüm ?? şimdiden çok teşekkür ederim
arkadaşlar ben 3 haziran 2011 de normal adetimi oldum sonra 14 haziranda nişanlımla ilk defa sürtünmeyle ilişki yaşadık vajinamın üstüne boşaldı hiçbir şekilde korunmuyorduk ben hemen yıkadım ama içimdeki şüphe gitmedi o yüzden 1.5 saat sonra norlevo alıp iki hapı birden içtim. daha sonra 18 haziranda tekrar sürtünmeyle ilişkiye girdik tekrar vajinamın üstüne boşaldı hiç istemiyordum ama mecburen tekrar norlevo aldım aynı saat içinde içtim . şu ana kadar ne bulantı ne herhangi bir yerimde hassaslık ne bir yerimde ağrı ne de ara kanama kısacası yan etki diye tabir ettikleri şeylerin hiçbiri bende olmadı . ilk göreceğim adetten sonra doğum kontrol hapı kullanmaya başlıcam sizce normal zamanda adet görürmüyüm ?? şimdiden çok teşekkür ederim
Canim o ara kanamani normal adet tarihin gibi ele al ona gore gecikirsen test yap buyuk bir ihtimal korumustur.Merhaba arkadaşlar...Yeni üye oldum.Ama uzun zamandır forumun takipçisiyim.
Herkes birbirine çok iyi destek oluyor.Bende mahrum kalmak istemedim bundan :)
Ben de Haziran'ın 4'ünde norlevo kullanmak zorunda kaldım.Şüpheli ilişkiden yaklaşık 7-8 saat sonra.İki tableti de beraber içtim.
Son adetim de Mayıs'ın 25'i gibi başlamıştı.Yaklaşık 4 gün sürer.Yani Mayıs'ın 29'u-30'u gibi bitti.Dediğim gibi Haziran'ın 4'ünde norlevo kullandım.Haziran'ın 10'unda da ara kanama başladı ve 3 gün sürdü.İlk gün kahverengi lekelenmeler şeklindeydi daha sonra adette olduğu gibi kan şeklinde geldi.
Şimdi bu hafta hasta olmam gerekir ama ara kanama yeni adet günü olabiliyormuş.O kadar endişeliyim ki;ilacı aldığımdan beri bundan başka bir şey düşünemiyorum.Vücudumdan gelen her sesi dinliyorum.Paranoyaklaştım resmen.Dayanamadım Pazartesi günü gebelik testi yaptım.Biliyorum daha erkendi ve negatif çıktı.Gebelik belirtilerini okuyorum sürekli,ayy bende şu var bu var diye telaşlanıyorum.
Arkadaşlar sizce norlevo gerçekten korumuş mudur?
Ve kesin emin olabilmek için bir daha ne zaman test yapmalıyım.
Canim o ara kanamani normal adet tarihin gibi ele al ona gore gecikirsen test yap buyuk bir ihtimal korumustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?