mesajların çoğunu okudum da benim sorunum biraz farklı 6 haziranda sevgilimle birleşme olmadan yani herhangi bi temas olmadı diye düşünüyorum ama belkide değmiş olabilir ama boşalmada olmadı ama ben ne olur ne olmaz diye 24 saat sonra norlevo içtim sadece biraz bulantı yaptı ama öyle 5-6 gün sonra kanamam olmadı adet tarihim 16 sı gibi olması lazım ayın 12 si gibi braz akıntım oldu ve geçmişti ayın 17 sinde adet oldum kanama baya oldu ama sadece 1 gün sürdü hamile olma ihtimalim varmı?
Merhaba arkadaşlar...Yeni üye oldum.Ama uzun zamandır forumun takipçisiyim.
Herkes birbirine çok iyi destek oluyor.Bende mahrum kalmak istemedim bundan :)
Ben de Haziran'ın 4'ünde norlevo kullanmak zorunda kaldım.Şüpheli ilişkiden yaklaşık 7-8 saat sonra.İki tableti de beraber içtim.
Son adetim de Mayıs'ın 25'i gibi başlamıştı.Yaklaşık 4 gün sürer.Yani Mayıs'ın 29'u-30'u gibi bitti.Dediğim gibi Haziran'ın 4'ünde norlevo kullandım.Haziran'ın 10'unda da ara kanama başladı ve 3 gün sürdü.İlk gün kahverengi lekelenmeler şeklindeydi daha sonra adette olduğu gibi kan şeklinde geldi.
Şimdi bu hafta hasta olmam gerekir ama ara kanama yeni adet günü olabiliyormuş.O kadar endişeliyim ki;ilacı aldığımdan beri bundan başka bir şey düşünemiyorum.Vücudumdan gelen her sesi dinliyorum.Paranoyaklaştım resmen.Dayanamadım Pazartesi günü gebelik testi yaptım.Biliyorum daha erkendi ve negatif çıktı.Gebelik belirtilerini okuyorum sürekli,ayy bende şu var bu var diye telaşlanıyorum.
Arkadaşlar sizce norlevo gerçekten korumuş mudur?
Ve kesin emin olabilmek için bir daha ne zaman test yapmalıyım.
Arkadaşlar en son böyle bir şey yaşamıştım.Şu aralar adet zamanlarım benim.Ayın 22'sinde (çarşamba) günü bende açık pembe bir akıntı oldu çok az miktarda.Sonra hiç bir şey gelmedi ve dün akşam tekrar aynı şekilde pembe akıntı geldi.Ben tekrar telaş yapmaya başladım tabii.Dün akşamdan beri tuvalete gittikten sonra peçeteye açık pembe renkte akıntı geliyor.Bunun nedeni ne olabilir acaba?
Dayanamadım bugün yine test yaptım negatif çıktı.Sonra kan testi yaptırdım.Sonuçları bir buçuk saat sonra alacağım.
Diyorum acaba kendimi strese mi soktum,ondan mı böyle bir akıntı oldu yoksa şu "yerleşme kanaması" denilen şey mi?O kadar çok şey okudum ki çıldırmak üzereyim.Gerçi çok az kaldı,kan testini alacağım.
Herhalde kan kesti kesin sonucu verir değil mi?
merhaba canım aynı problem şuanda bende de var bende 26 mayısda adet oldum ve 5 haziranda norlevoyu kullandım hiçbir yan etkisi olmadı kanamada olmadı sadece ilacı aldıktan 8 gün sonra kahverengi lekeler gelmeye başladı bende ayın 22 de adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım test yaptım negatifti adet belirtsi yok denecek gibi hafif göğüslerde şişlik var ve biraz yemeğe düşkünlük oldu kanama olmadığı içinde şişkinlik var tabiki. adet olmaya bu kadar hevesli olacağımı hiç düşünmemiştim
Canım benim bende ilacı kullandıktan tam 6 gün sonra,3 gün süren bir ara kanama yaşadım.Sadece lekelenme olmadı yani.
Ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım.Beta hcg testin sonucu çok net negatif çıktı.Değeri 0.36 yani.Şu an hala anlattığım akıntım devam ediyor.Açık pempeydi,şimdi rengi koyulaşmaya başladı.İnşallah adet olmaya başlayacağım.Gerçi bende de pek adet belirtisi yok gibi bakalım hayırlısı.
Sen hangi testi yaptın?İdrar testi mi?
İçin rahat edecekse kan testi de yaptır derim.Şüpheli ilişkiden 12 gün sonra yapılabiliyormuş.Ben 20 gün sonra yaptırdım işte,gayet netti.
İnşallah en kısa zamanda regl oluruz.
canım evet ben idrar testi yaptım. pazartesine kadar beklicem olmazsa bende kan testi yaptırıcam negatif çıkıncada bir doktora muayne olmayı düşünüyorum yani şu ilacı kullanmayıp herşeyi göze alsaydım diyorum ne kötü bir ilaçmış bu .... inşallah en kısa zamanda regl oluruz canım :S
Tatlım sanırım bende kırmızılar tam anlamıyla gelmeye başladı.Biraz içim rahatladı diyebilirim.2 gündür 2 damla akıntı vardı,bu sabah kırmızı kırmızı geldiler.İnşallah devam eder de normal regl gibi olurum.Bir ayda 2 kanama yaşadım resmen.Hem ayın 10'un da hem de şimdi.
İlaç % 100 güvenli olsa bile bir daha asla içmeyi düşünmüyorum.Yaşattığı stres yeter de artar bile.
Açık açık buradan da söyleyeyim;stres yapmayacak olanlar içsin,yapacak olanlar bulaşmasın.İlacı aldığım günden beri ne yemek,ne içmek vardı.4-5 kilo vermişim stresten düşün artık.Gerçi zayıflamama yardımcı oldu ama :) Bir daha Allah korusun,bulaşmam.Bende kanama bitince ne olur ne olmaz mutlaka doktora gideceğim.
En kısa zamanda regl olma haberini bekliyorum canım.Olunca mutlaka yaz buraya...[/QUOTE
canım naber normal regl oldunmu?bugün bende de hafif bi pembe kırmızı gibi kan var ama çok az bir iki damla .... strese girdim resmen bunu düşünmekten ?
Tatlım sanırım bende kırmızılar tam anlamıyla gelmeye başladı.Biraz içim rahatladı diyebilirim.2 gündür 2 damla akıntı vardı,bu sabah kırmızı kırmızı geldiler.İnşallah devam eder de normal regl gibi olurum.Bir ayda 2 kanama yaşadım resmen.Hem ayın 10'un da hem de şimdi.
İlaç % 100 güvenli olsa bile bir daha asla içmeyi düşünmüyorum.Yaşattığı stres yeter de artar bile.
Açık açık buradan da söyleyeyim;stres yapmayacak olanlar içsin,yapacak olanlar bulaşmasın.İlacı aldığım günden beri ne yemek,ne içmek vardı.4-5 kilo vermişim stresten düşün artık.Gerçi zayıflamama yardımcı oldu ama :) Bir daha Allah korusun,bulaşmam.Bende kanama bitince ne olur ne olmaz mutlaka doktora gideceğim.
En kısa zamanda regl olma haberini bekliyorum canım.Olunca mutlaka yaz buraya...[/QUOTE
canım naber normal regl oldunmu?bugün bende de hafif bi pembe kırmızı gibi kan var ama çok az bir iki damla .... strese girdim resmen bunu düşünmekten ?
Tatlım bende de öyle başlamıştı.Perşembe akşamı çok az pembe vardı,Cuma akşamına kadar hiç bir şey gelmedi.Sadece tuvalette peçeteye geliyordu.Dün sabahtan beri normal kan geliyor fakat çok değil.Normal adetlerimde olduğundan daha az.Ama tuvalete gidince peçeteye baya baya kan geliyor.Bir de koyu renkli parçalar var.Ben adet oldum ama hala tedirginim açıkçası.Bitince tekrar bir test yapacağım ve doktora gideceğim...Kist yapıyormuş bu lanet hap...
Bence endişelenme tatlım aynı şekilde olmuştu bende de.Ama yarın istersen bir kan testine git.
arkadaşlar herkese slm,bundan önce yazmıştım,ilişkim sonrasında bir kaza sonucu sevgilim içime gelmişti ve bende norlevo kullanmıtırm,adetim hatırı sayılır bir gecikme sonrası 4 ila 5 gün sancılı bir şekilde sürerek sona erdi(normalde 10 gün e yakın sürüyordu)şimdi ise ikinci adet dönemim geçiyor kanama şeklinde deil de zaman zaman damlalar şeklindekan geliyor,sizce hamile olma ihtimalim varmıdır?
Tatlım bende de öyle başlamıştı.Perşembe akşamı çok az pembe vardı,Cuma akşamına kadar hiç bir şey gelmedi.Sadece tuvalette peçeteye geliyordu.Dün sabahtan beri normal kan geliyor fakat çok değil.Normal adetlerimde olduğundan daha az.Ama tuvalete gidince peçeteye baya baya kan geliyor.Bir de koyu renkli parçalar var.Ben adet oldum ama hala tedirginim açıkçası.Bitince tekrar bir test yapacağım ve doktora gideceğim...Kist yapıyormuş bu lanet hap...
Bence endişelenme tatlım aynı şekilde olmuştu bende de.Ama yarın istersen bir kan testine git.
canım regl oldum sonunda normal geliyo ama dediğin gibi tuvalete gidince daha çok geliyor... ben reglimi düzene sokmak için yasmin hapına başlıcam bugün. daha öncede düzensiz adet ve kist problemi için kullanmıştım. ikimiz adına mutlu oldum şimdi :)
arkadaşlar ben 3 haziran 2011 de normal adetimi oldum sonra 14 haziranda nişanlımla ilk defa sürtünmeyle ilişki yaşadık vajinamın üstüne boşaldı hiçbir şekilde korunmuyorduk ben hemen yıkadım ama içimdeki şüphe gitmedi o yüzden 1.5 saat sonra norlevo alıp iki hapı birden içtim. daha sonra 18 haziranda tekrar sürtünmeyle ilişkiye girdik tekrar vajinamın üstüne boşaldı hiç istemiyordum ama mecburen tekrar norlevo aldım aynı saat içinde içtim . şu ana kadar ne bulantı ne herhangi bir yerimde hassaslık ne bir yerimde ağrı ne de ara kanama kısacası yan etki diye tabir ettikleri şeylerin hiçbiri bende olmadı . ilk göreceğim adetten sonra doğum kontrol hapı kullanmaya başlıcam sizce normal zamanda adet görürmüyüm ?? şimdiden çok teşekkür ederim
arkadaşlar merhaba haziranın 21inde bu hapı kullandım ayın 30unda adet olmam gerektiği halde ne norlevo sonrası ara kanama oldu ne normal adetim gerçekleşti acaba hamilemiyimdir eczaneden gebelik testi ne zaman alıp yapsam kesin sonuç alırım
canım ara kanama zaten yan etki diye geçiyor herkeste olmayabilir bende olmadı mesela . bence hiç korkma hamile değilsindir . adetinin gecikmesi de normal çünkü hap hormon içeriyor döngüyü bozabilir . adetini söktürmek için civanperçemi çayı içebilirsin mesela . eğer uzun bir süre hala adetin gelmezse ilişkiden 2 hafta sonra kan testi 3 hafta sonra da idrar testi yapabilirsin . geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda adet olursun
teşekkürler cevabın için ancak bu ilacı 2 3 defa daha kullanmıştım hepsinde en geç 7 gün sonra ara kanamam oldu bu yüzden telaş yaptım insanın bütün düzenini altüst ediyo bu ilaç bi daha yanından geçmem
arkadaşlar merhaba haziranın 21inde bu hapı kullandım ayın 30unda adet olmam gerektiği halde ne norlevo sonrası ara kanama oldu ne normal adetim gerçekleşti acaba hamilemiyimdir eczaneden gebelik testi ne zaman alıp yapsam kesin sonuç alırım
selam ben perşmbe günü ertesi gün hapını kullandım . bugun 2 kere içe bosalma durumu oldu. aldığım ilac hala etksini gösteriomudur yani beklediğim kanama gercekleşip hamilelik söz konusu olmayacaktır dimi ? :'((((
selam ben perşmbe günü ertesi gün hapını kullandım . bugun 2 kere içe bosalma durumu oldu. aldığım ilac hala etksini gösteriomudur yani beklediğim kanama gercekleşip hamilelik söz konusu olmayacaktır dimi ? :'((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?