Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
merhabalar 3 temmuzda ertesi gün hapı kullandım
10 temmuzda damla damla kanamam oldu
adetimi 23 haziranda olmuştum
dr a gitmem gerekir mi
telaş yaptım

bence telaş yapma :) ara kanama normal birşey sen adetini stres yapmadan bekle yeter :):)
cvp için teşkler.
şimdi tekrar adet görcem dimi normal adet tarihimde
bu değil yani zaten pekte akmıyor damla damla bişiyler geliyor o kadar biraz kasıklarım ağrıdı sonradan çözer mi bilmiyrm

cvp için teşkler.
şimdi tekrar adet görcem dimi normal adet tarihimde
bu değil yani zaten pekte akmıyor damla damla bişiyler geliyor o kadar biraz kasıklarım ağrıdı sonradan çözer mi bilmiyrm

bence normal tarihinde adetini görürsün ama tarih gecikebilir de çünkü bu ilacın içinde hormon var tarihte oynama yapabilir bende olmadı mesela günümde adetimi olmuştum normal bir şekilde :) sana tek tavsiyem stres yapma :) :)

arkadaşlar lütfen acil yardım ((((.Ağlamaktan gözlerim şişti artık.Benim adetim normalde 7 gün sürer ama 4. gününden itibaren çok azalır.Ben de 4. günü sevgilimle birlikte oldum.prezervatif yırtıkmış(( ertesi gün uyanır uyanmaz eczaneye gittim ve 2 sini birden içtim.O telaşla adını bile unuttum yani adetimin ilk 4 gününü saymassak 10 gündür yoğun olmayan kanama geliyor.Diyorum acaba adet dönemiyle birleştiği içinmi bu kadar uzun süredir kanamam var?? Lütfen bişiler yazın kızlar çok kötüyüm.Dayım sağlık memuru olduğu için hemen bütün sağlıkçıları tanıyor,ve bilgisayara işliyorlar hastalık bilgilerini diye dra da gidemiyorum(((

Canım merhaba...
Ertesi gün hapı yüksek ihtimalle işe yaramıştır.Ara kanamalar yapabilir,adet döneminde sapmalar olabilir.

Bende de yapmıştı.Aynı ay içinde hem ara kanama hem normal adet yaşadım.Normal adetim gereğinden az geldiği için çok telaş yaptım.İki kere kan testii,2 defa da idrar testi yaptırdım,şükür negatif çıktı.

Yani bu hap hormon dengesiyle oynadığı için kanamalarda düzensizlik yapabiliyor.Ama 10 gün süren kanama bana baya bir uzun geldi.Hamile olacağını sanmıyorum ama o kadar kanama pek normal değil gibi.İlişkiden kaç gün geçtiğini bilmiyorum ama istersen kan testi yaptır.Ve de ne kısa zamanda doktora bir görün derim.

bilgi için sağolun ara kanamam pek uzun sürmedi
bikaç damla geldi bitti
şimdi adet kanamamı bekliyrm.
umarım gecikmez.
kafamdan çıkarıp normal bir şekilde beklicem

meraba canım.İlacı bu ayın 2 sinde aldım ve adetimin 4. günüydü,daha 3 gün daha adet görmem lazımdı normalde... 3 günü adet kanaması desek bugun ay 12 hala adet görüyorum ama çok bi kanama deil
Dra gitsem söylemek zorunda kalacağım dimi bu hapı içtiğimi,yoksa nasıl teşhis koyucak Başka hiç bi problemim yok gayet iyiyim,sadece biraz kaşıntı yaptı o da normaldir deilmi

ya kızlar bu hap bi kere kullanmayla kist yapar mı ? böyle bişey yaşayan var mı ? bide ara kanama olduysa hamile değilsin diye bişey mi var of anlamadım :44:

Arkadaşlar öleceğim stresten bişey daha sormak istiyorum.Kaşıntı yapması normalmi bu ilacın?Çok değil ama ara ara kaşıntım var
Tekrar yazıyorum döngüyü;
27 haziranda adet oldum
1 ağustosta(adetin4. günü) birlikte oldum.
2-3-4 ağustosda adet bitiminde yaşadığım kanama akıntı arası şeyi yaşadım.
6 ağustosda bildiğim kanama olmaya başladı, akıntı gibi başlayıp gün gün çoğaldı,bugun ay 13 hala adetim.
Şimdi bi sürü soru takıldı kafama lütfen yardım edin
--Acaba hamilemiyim,çünkü doğru şekilde kullandığı halde hamile kalanlar olmuş burdan okuduğum kadarıyla,ayrı ayrı idrar ve kan testi yaptırsam şuan için erkenmi,sonuç verirmi,yada ne zaman yaptırmam gerekiyo?
--kanamam normalmi,dra bu ilacı içtiğimi söylemesem kanamanın durmasına yönelik bişeyler yapsa diyorum,bu seferde ya hamileysem diye üzülüyorum

merhabalarr siz tecrubesi olan arkadaşlardan yardım ıstıorum (
ben reglime yakın bir dönemde yani 6 gün önce erkek arkadaşımla cinsel yakınlaşma yaşadım vaginamdan pembe renkte sıvı geldi zedelenmiş olabileceğini düşünerek ve hiçbirşekilde içime boşalmasada sperm kaçağı olma ihtimali vererek 10 saat içinde norlevo kullandım daha sonra bi kaç kez daha yakınlaşmamız oldu ve aynı ilacı 3 gün sonra tekrar kullandım . kullanım dozunu aşmışım yani 3 gün arayla 2-2 toplam 4 ilaç almış oldum.ilk kullanımımdan 7 gün, ikınci alışımdan 2gün geçti ve reglimin bu aralar olması gerekıyordu bu gecikme ilaç yüzünden olabilir mi ? hamile olma riskimin az olduğunu düşünüyorum herhangi bir test yaptırmam söz konusu mu sizce.. son reglımde 20 hazırandıı

Şimdi canım senin normal adetin 27 temmuz gibi olacak.Ama sen 6 temmuz'dan beri kanama görüyorsun.Bir de üzerine normal adetini olacaksan çok fazla kanama yaşamış olursun gibi geldi bana ama sonuçta uzman değilim.Belki bu ara kanama yeni adet tarihin olur,agustos'un 6'sında normal adetini görürsün.Sen en iyisi pazartesiye kadar bekle,kanaman bitmezse bir polikliniğe git ilk önce bir kanda gebelik testine baktır,ondan sonra jinekoloğa görün derim.İlaç içtiğini de mutlaka belirt.Sonuçta bu kadar uzun kanama yaşaman ilaç yüzünden.

Kanda gebelik testin negatif çıksa bile eğer kanaman devam ediyorsa sakın ihmal etme...

Kendine iyi bak.

arkadaşlar 25 haziranda evlendim ilk geceden sonra norlevo kullandım çünkü ilk geceden hamile kalmak o an için korkunç bir ihtimal gelmişti. sonrasında her ilişki sonrasında çok miktarda kanamam oldu ama biz bu kanamaları hep ilişkinin ilk zamanlarına bağlamıştık ki değilmiş şimdi anlıyorum. daha sonra 2 temmuzda korunmasız ilişkiye girdik ve bu defa eşim de ben de tekrar hap kullanmamak adına olursa olur dedik ve müdahale etmedik. 15 gün boyunca tabi psikolojik olarak tüm hamilelik belirtilerini yaşadım kasık ağrısı, meme hassasiyeti, mide bulantısı.. ayın 15i adet günümdü ve ben olmayınca artık hamile oldugumu düşünerek bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı açıkçası çok da üzüldüm(((

şimdi ilk sorum ilk kanamalar norlevonun yan etkilerydi değil mi? peki 15 gün boyunca yaşadığım tüm kasık ağrıları ve memem hassasiyeti de bu yan etkilerden olabilir mi? özellikle kasık ağrıları? ve son olarak bu adet gecikmesi de hala norlevonun etkisinden mi? ben ne zaman tekrar adet olurum ve düzene girer? adet olmamı beklemeden korunmasız ilişkiye girersek hamile kalabilir miyim sizce? bu hap benim adetimi ve hamileliğimi daha ne kadar engeller?

daha 1 aylık evliyim ama çok üzüldüm ben negatifi görünce testte arkadaşlar yaaa.. bir kez daha görmek istemiyorum rabbim yıllardır görenlere yardım etsin herkesi bebeği ile kavuştursun...

merhaba arkadaşlar ben geçen ay 15 haziranda adet oldum.temmuzun 7sinde korunmasız bir ilişki yaşadım ve 9unda norlevo kullandım.normalde 28 günde bir adet oluyorum yani 13 temmuzda hastalanmam gerekıyordu fakat 18inde hastalandım.bunun ara kanama olup olmadığından emin olamadım adet ile farkları nelerdir acaba? ve şu anda test yaptırmam gerekmıyor değil mi? sonucta ara kanama bile olsa bu hamile olmadığımın bir göstergesi mi?

merhaba arkadaslar ben korunmasız ilişkimden hemen sonra norvelo kullandım ve kullandıktan 1 hafta sonra kanamam basladı normal adet kanaması gibi fakat rengi biraz koyuydu ilacı kullandıktan sonra bunun olması normal mi acaba

evet canım normal :) ara kanama olmuş

kızım 5.5 aylık daha eşimle kaza sonucu kondom yırtıldı .1o saat içinde norlevo kullandım ve bebegımı emzıryorum 6 saat beklem gerek şuan kızım çıldıryor meme içinyan etkilerı okudum ve hiç bırı olmadı bulantı kusma baş dönmesı ufak damla kanama şuan 4. saatın içindeyım korkuyorum etkısı olmaz ve hamıle kalmaktan lütfen bana acıl yardım yanlışmı kullandım acaba o kadar okudum tabletınn içindekı 2 hapı arka arkaya içtim son adetımde9 tembuz ve kızımı 5 dk emzırdım şuan bişey olurmu.. LÜTFEN YARDIMCI OLUN

kızım emmek istıyor

canımsın çok tşkler.1-2 gün sonra kanamam bitti.Ama ben çekiniyorum test yaptırmaya,okadar kanamadan sonra hamile deilimdir diye düşnüyorum inş:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…