Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Çok ihtiyacım var size lütfen.
Geçen ayın 20 sinde adet olmaya başladım 24 ün gecesinde bitti ve ayın 25 inde erkek arkadaşımla ilişkiye girdim,kızlık zarımı kaybettim ama penisini içime tam sokmamıştı sanırım eliyle yırttı zarımı,boşalmadan 1 kaç dakika önce sürtünme yolunu denemiştik daha sonra elimle boşalmasına yardımcı oldum ve karnıma boşaldı. ama benim korktuğum tahmin ettiğiniz gibi zevk sıvısı bulaşmış olması riski. İlişkiden sonra tuvalete gittiğimde öğrendim kızlık zarımın bozulduğunu ve iyice temizledim tüm genital bölgemi.
İişkiden 36 saat sonra erkek arkadaşım norlevo içmemi istedi ve 2 tabletide içtim. Bi kac gün sonra karnım çok feci ağrıdı ve yaklaşık ayın 1-2 si gibi ara kanamam oldu.
Şimdi hamile kalma riskim ne?
Bu norlevo olağan şekilde etki etmişmi?
Ara kanamayı normal adetten sayabiliyo muyuz çünkü hiç farkı yok adetten ama erken?
Ve tahminen ne zaman adet olurum?
Çok sıkıntıdayım uyuyamıyorum kaç gündür doğru düzgün yemeden içmeden kesildim ailem öldürür hamile olursam beni hayatım biter
Norlevoyu çok mu geç içmişim ?

Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevirim şimdiden çok teşekkürler hepinize

Lütfen yardımcı olun

Lütfen cevap verin bana
kızlar merhaba,
temmuzun 12 sinde adet oldum, adetten 4 gün sonra birlikte oldum içime boşalmadı ama önsıvı bulaştı biraz,2 3 saat içinde norlevoyu kullandım 2 si aynı anda, 5.(ayın 26 sı) gün çok ağır kanamam oldu pet kullanmam gerekti, 5 gün sonunda kanama bitmişti, şimdi benim birdahaki adetim ne zaman olur, 12 sine göremi hesaplamalıyım yoksa 26 sına göremi

aynı şeyleri bende yaşamıştım ara kanamanı regl tarihi gibi sayıosun üstüne kaç günde regl oluosan 4,5 gün erken yada geç gelebilio norlevoyu da 72 saate kadar içebiliosun zaten neyse benim erken gelmişti mesela reglm ama bnde çok korktum üstüne test bile yaptım ve tam ilişkiye bile girmemiştik ama korkma bu kadar stres yapma çünkü etkiliomuş reglini ama ben dersimi aldım bidaha tövbe sende dikkat et bence

bu ara kanamanın regl gibi kabul edildiğine emin misin, ben 5 gün ağır ara kanama oldum tıpkı adet gibiydi, hamile olasılığı bu saatten sonra yoktur herhalde

bu ara kanamanın regl gibi kabul edildiğine emin misin, ben 5 gün ağır ara kanama oldum tıpkı adet gibiydi, hamile olasılığı bu saatten sonra yoktur herhalde

regl gibi kabul edilio derken tarih açısından o tarihten hesaplıosun gelecek olan reglini anlamında söyledim benimde çok kuvvetli olmasada regl gibiydi hatta çok ağrımıştı kasıklarım ama üstüne 3 hafta sonra regl oldum

kızlar geçen ay kullanmıştım erken adet gördüm
ara kanama sandım ama normal adet günü kabul ediliyormuş
ayın 10 unda olmuştum epeyde uzun sürdü
bu ay geçikme olur mu
halen olmadı
normalde hep 3 gün önce olurdum
yani bu ayın 7 si 8 sinde olurum diye düşünmüştüm ama halen adetlenmedim

kızlar idrarla yapılan gebelik testinden yaptım, negadetif çıktı 25 gün önce ilişkiye girmiştim, sanırım ilaç işe yaramış ama adet düzenim bozuldu ( korunmaktan vazgeçmeyin

herkese meraba!!

son adetim 1ağustosta bitti,11ağustosta nişanlımla ilişkiye girdim 1saat içinde norlevoyu kullandım,dün yani ayın 13ünde ufak leke şeklinde kanamam oldu ama sadece bir kere şu anda hiç bişeyim yok,okuduğum kadarıyla bazılarında yan etki yapıyormuş bende sadece hafif bir başağrısı yaptı.norlevoyu ilk kullanışım ve hamile kalmak istemiyorum sizce test yaptırmam gerekirmi?? bu arada normalde bir sonraki adetim 25 ağustosta olmalı.

zamanında almışsın ve prospektüste yazan gibi yani 2 hapı da aynı anda aldıysan problem çıkmaz. kanama olması normal.
25 ağuststa gelmesi gereken adetin geç gelecek panik yapmana gerek yok

evet iki hapı da aynı anda aldım yazdığı gibi,bi sorun olmasa da sanırım stresten regl olamıcam (( ne kadar stresli bişeymiş bi daha bu hataya düşmem umarım,çok teşekkür ederim cevap için

arkadaşlar merhaba ben de hepsini okuyamasam da genel olarak yazdıklarınızı inceledim benim de bir sorum olacak
bu hapı ilk kez kullandım.
en son 29temmuz günü hasta oldum ve 8ağustos günü eşimle korunmasız daha doğrusu geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdik.normalde hiç yaşamadığımız bişey oldu ve geri çekildikten sonra (yani eşim dışardayken)o bölgem ve çevresine biraz boşalma oldu içeri girmedği konusunda tereddütte kaldığımızdan 1.5saat içinde norlevo aldm(2tablet aynı anda).şuana kadar hiçbir yan etkiyle karşılaşmadım ama bu sabah kalktığımda kahverengi sıvı bi akıntım vardı gün içinde bir kez silindiğimde pembemsi bi sıvı geldi ama sonra tekrar kahverengi akıntıya dönüştü çok aşırı fazla olmamakla birlikte.şimdi benim soracağım şey sizce bu bir ara kanama mı ?birde okuduğum kadarıyla eğer ara kanamaysa adet olacağım tarihi bugünden 1ay ileri olacak şekilde mi hesaplamam gerekiyor? sorun şu ki adet düzensizliği yaptığını duydum zaten benim adet dönemimin pek düzenli olduğu söylenemez iyice sapıtmasından korkuyorum.

ayrıca 1yıllık evliyiz ve daha çocuk istemiyoruz.hamile kalma ihtimalimin olduğunu düşünmüyorum çünkü tamamen içime boşalma olmadı ve her şekil zamanında ve doğru bi şekilde ilaç kulladım sizce de öyle değil mi?

cevaplar için şimdiden teşekkürler

korkman gereken bişey yok cnm hele ki 1.5 saat sonra aldıysan ihtimal yoktur yani bende kullandım bu ilacı 2 defa hamile kalmadım yalnız dediğin gibi bundan sonra adet tarihin bu günlerde gelecektir benim öyle oldu yani tecrübelerime dayanarak bunu söyleyebilirim

evet canım işte benim kafama takılan şmdi adet dönemimi nası ele almam gerektiği.sanırım 2gün önce olduğumu ara kanamadan değil normal adet olarak saymam lazım çünkü normal hasta olmuşum gibi şuan.artık buna 1ay ekleyip ona göre ayarlıcam çok teşekkr ederm:)

selam iyi günler diliyorum... lütfen sorcağım soru hakkında bana net bir bilgi werirmisiniz cünkü cok tedirginiz sayın arkadaşlar.. eşimle ilişkiye qirdik ve eşim içime boşaldı ilişkiden 4 saat sonra norlevo ertesi gün hapının tekini içtim ve 8 saat sonrada diğerini içtim... sence hamile kalırmıyım .( kalmak istemiyorum... lütfen yardımcı olun ve cvp landırmanızı istiyorum en kısa zamanda .( sevgilerle :2::2::2::2::2::2:

canım hiçbir şey olmaz bundan bi kere daha yumurtlama döneminde değilsin hem de zamanında ilacı almışsın.normalde 2side aynı anda içiliyo hapların ama sen 12 saat içinde her 2 hapı da aldığına göre sorun yok bence.ama dediğim gibi yumurtlama dönemin değil 1000de 1 ihtimal seninki öyle söyliyim içini ferah tut stres yapma yeter

umarım kalmam yaaa .( inş kalmam yarabbbimmmmmmmmmmm .( cok saqolun beni rahatlattınızzz peki emin olmak için 3,4 qün sonra bi test yaptırıyım mı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…