Çok ihtiyacım var size lütfen.
Geçen ayın 20 sinde adet olmaya başladım 24 ün gecesinde bitti ve ayın 25 inde erkek arkadaşımla ilişkiye girdim,kızlık zarımı kaybettim ama penisini içime tam sokmamıştı sanırım eliyle yırttı zarımı,boşalmadan 1 kaç dakika önce sürtünme yolunu denemiştik daha sonra elimle boşalmasına yardımcı oldum ve karnıma boşaldı. ama benim korktuğum tahmin ettiğiniz gibi zevk sıvısı bulaşmış olması riski. İlişkiden sonra tuvalete gittiğimde öğrendim kızlık zarımın bozulduğunu ve iyice temizledim tüm genital bölgemi.
İişkiden 36 saat sonra erkek arkadaşım norlevo içmemi istedi ve 2 tabletide içtim. Bi kac gün sonra karnım çok feci ağrıdı ve yaklaşık ayın 1-2 si gibi ara kanamam oldu.
Şimdi hamile kalma riskim ne?
Bu norlevo olağan şekilde etki etmişmi?
Ara kanamayı normal adetten sayabiliyo muyuz çünkü hiç farkı yok adetten ama erken?
Ve tahminen ne zaman adet olurum?
Çok sıkıntıdayım uyuyamıyorum kaç gündür doğru düzgün yemeden içmeden kesildim ailem öldürür hamile olursam beni hayatım biter
Norlevoyu çok mu geç içmişim ?
Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevirim şimdiden çok teşekkürler hepinize
Lütfen yardımcı olun
aynı şeyleri bende yaşamıştım ara kanamanı regl tarihi gibi sayıosun üstüne kaç günde regl oluosan 4,5 gün erken yada geç gelebilio norlevoyu da 72 saate kadar içebiliosun zaten neyse benim erken gelmişti mesela reglm ama bnde çok korktum üstüne test bile yaptım ve tam ilişkiye bile girmemiştik ama korkma bu kadar stres yapma çünkü etkiliomuş reglini ama ben dersimi aldım bidaha tövbe sende dikkat et bence
bu ara kanamanın regl gibi kabul edildiğine emin misin, ben 5 gün ağır ara kanama oldum tıpkı adet gibiydi, hamile olasılığı bu saatten sonra yoktur herhalde
herkese meraba!!
son adetim 1ağustosta bitti,11ağustosta nişanlımla ilişkiye girdim 1saat içinde norlevoyu kullandım,dün yani ayın 13ünde ufak leke şeklinde kanamam oldu ama sadece bir kere şu anda hiç bişeyim yok,okuduğum kadarıyla bazılarında yan etki yapıyormuş bende sadece hafif bir başağrısı yaptı.norlevoyu ilk kullanışım ve hamile kalmak istemiyorumsizce test yaptırmam gerekirmi?? bu arada normalde bir sonraki adetim 25 ağustosta olmalı.
merhaba arkadaslar,
sewgilimle iliskiye girmeyi dusunuyoruz ve icime bosalmak istiyo. bende bu hapi kullanmayi dusunuyorum ama okudugum kadariyla yan etkilerinden korkuyorum. Ilk defa kullanmis olcam ve benim bunyem cok zayiftir. En cok korktugumda adet duzenimin bozulmasi, ben her zaman duzenli tarihinde adet olan birisiyim. Kafam cok karisik , lutfen yardimci olun.[/QUO
bunu korunma şekli olarak düşünme asla tavsiye etmiyorum bu ilacı kullanıp yinede hamile kalanlar var
kızlar yardım edin lütfen bu mesajı nasıl silebilrim birine cvp yazdım sanki ben yazmışım gibi duruyo evli barklı insanım yanicahillik zor sey ugrastım silemedim biri nasıl yapacağımı söyleyebilir mi lütfenn:92:
korkman gereken bişey yok cnm hele ki 1.5 saat sonra aldıysan ihtimal yoktur yani bende kullandım bu ilacı 2 defa hamile kalmadım yalnız dediğin gibi bundan sonra adet tarihin bu günlerde gelecektir benim öyle oldu yani tecrübelerime dayanarak bunu söyleyebilirim
selam iyi günler diliyorum... lütfen sorcağım soru hakkında bana net bir bilgi werirmisiniz cünkü cok tedirginizsayın arkadaşlar.. eşimle ilişkiye qirdik ve eşim içime boşaldı ilişkiden 4 saat sonra norlevo ertesi gün hapının tekini içtim ve 8 saat sonrada diğerini içtim... sence hamile kalırmıyım .( kalmak istemiyorum... lütfen yardımcı olun ve cvp landırmanızı istiyorum en kısa zamanda .( sevgilerle :2::2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?