ayni durum ben de de oldu,kahverengi akintim geldi 3 4 gun surdu 3 gun snra normal adet gunum hala beklemekteym,sizde durum nedir acaba?ben test yapmadm sonucundan korkuyorum sanirimarkadaslar bnde bişi sormak istiyorum ben norlevoyu ayın 25. de kullandım aynı anda 2 tablet olarak. ayın 30 da faln bnden kahverengi akıntılar gelmeye başladı 2-3 damla kan ile birlikte. normal adetim ayın 17.sinde test yaptım negatif cıktı. sizce ayın 17 sini beklemeli miyim yoksa hemen mi doktora gitmeliyim:kedi:
zamanında almışsın ve prospektüste yazan gibi yani 2 hapı da aynı anda aldıysan problem çıkmaz. kanama olması normal.
25 ağuststa gelmesi gereken adetin geç gelecek panik yapmana gerek yok
ayni durum ben de de oldu,kahverengi akintim geldi 3 4 gun surdu 3 gun snra normal adet gunum hala beklemekteym,sizde durum nedir acaba?ben test yapmadm sonucundan korkuyorum sanirim(
kızlar konu olarak açtım ama sanırım görüpte birileri yardımcı olana kadar vakit geçecek.
Bir bakar mısınız şunu yazmıştım.
Dün bir hata yaptım. Aniden gelişen bir şekilde erkek arkadaşımla yatakta buldum kendimi.
Birebir ilişki olmadı.Sürtünürken üzerimdeyken boşaldı.Benim çamaşırım onunda çamaşırıyla birlikte şortu vardı üzerinde.
25 yaşındayım ama yapmadım daha önce birşey şimdi saçma sapan bişey oldu ve ben tedirginim..
Adetime 1 hafta var yine de korkuyorum.Şu ertesi gün haplarından kullansam mı?
sonra dengemi bozarmı,hormonlarla oynar mı bu haplar bilgim yok..
Yardımcı olur musunuz?Adet olacağımda varsa sanırım bu stresten dolayı olamıcam
kızlar konu olarak açtım ama sanırım görüpte birileri yardımcı olana kadar vakit geçecek.
Bir bakar mısınız şunu yazmıştım.
Dün bir hata yaptım. Aniden gelişen bir şekilde erkek arkadaşımla yatakta buldum kendimi.
Birebir ilişki olmadı.Sürtünürken üzerimdeyken boşaldı.Benim çamaşırım onunda çamaşırıyla birlikte şortu vardı üzerinde.
25 yaşındayım ama yapmadım daha önce birşey şimdi saçma sapan bişey oldu ve ben tedirginim..
Adetime 1 hafta var yine de korkuyorum.Şu ertesi gün haplarından kullansam mı?
sonra dengemi bozarmı,hormonlarla oynar mı bu haplar bilgim yok..
Yardımcı olur musunuz?Adet olacağımda varsa sanırım bu stresten dolayı olamıcam
Arkadaşlar daha önce de dediğim gibi gerçekten bu hap adet düzensizliği yapıyor.Kendimden biliyorum.
Mesela ben taa haziran'ın 4'ünde aldım bu hapı,haziran'ın 10'un da ara kanama yaptı,sonra haziran'ın 25'inde normal adet tarihim gelmişti,tekrar adet oldum.Temmuz 25'de adet olmam gerekirden bugün ağustos'un 2'si hala adet kanamam gerçekleşmedi.2 kere kan testi yaptırdım negatif çıktı,cumartesi kendim gebelik testi yaptım adetim gecikince yine negatif çıktı.
Adet düzenini mahvediyor bu hap,hele benim gibi stres yapanlarda maalesef daha da fazla şekilde bu düzensizliği gösteriyor.Şüpheli ilişkimin üzerinden neredeyse iki ay geçti,ben hala adet düzensizliğiyle uğraşıyorum.Eğer hap işe yaramasaydı zaten 2 aylık hamile olmuş olacaktım,çok şükür değilim.
Yani bu hap ikinci ayda bile adet düzensizliği yapabiliyor,fazla kanamalara neden olabiliyor.Yani yapıyor da yapıyor...Cuma gününe kadar adet olmazsam artık doktora gideceğim...
Mümkün olduğunca kendinizi stresten koruyun arkadaşlar...
arkadaşlar ben 21.09.2011 de nişanlımla bi hatadır sürtünme yoluyla bı anlık boşalma oldu vajınama geldimi gelmedimi blmiorum korkuyorum hemen anında bu ilacı aldım akşam saat 22:00 da içtim 2. hapı 12 saat snra içicektim ama içemedim 2. hapı 22.09.2011 gece saat 3 te içtim yani 1. ilacı anında içtim ama 2 hapı 29 saat snra içtim hamile kalırmıyım çok korkuyorum ltfn cvp atın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?