Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
ıı günler hanımlar ben emziriyorum bugun ilk defa kullanacagım.doktorum bir sakıncası yok dedi kullanan var mı

ayni durum ben de de oldu,kahverengi akintim geldi 3 4 gun surdu 3 gun snra normal adet gunum hala beklemekteym,sizde durum nedir acaba?ben test yapmadm sonucundan korkuyorum sanirim (

bende utanarak soyluorumkı ayın 15ınde erkek arkadasımla surtunmeyle bı ılıskı yasadım..prezervatıf wardı fakat tam bosalma anında yırtıldı ve vajınaya yakın bıyere geldı..bende korkumdan 36 saat sonra norlevo aldım ama bugun ayın 23ü hala bı kanama olmadı..adetım ayın 29u gıbıydı gecen ay ama korkuorum işte..Benim en tedırgın oldugum konu sanıırm yumurtlma zamanına denk gelmıs olması..sızce bısey olur mu? (

bende utanarak soyluorumkı ayın 15ınde erkek arkadasımla surtunmeyle bı ılıskı yasadım..prezervatıf wardı fakat tam bosalma anında yırtıldı ve vajınaya yakın bıyere geldı..bende korkumdan 36 saat sonra norlevo aldım ama bugun ayın 23ü hala bı kanama olmadı..adetım ayın 29u gıbıydı gecen ay ama korkuorum işte..Benim en tedırgın oldugum konu sanıırm yumurtlma zamanına denk gelmıs olması..sızce bısey olur mu? (

zamanında almışsın ve prospektüste yazan gibi yani 2 hapı da aynı anda aldıysan problem çıkmaz. kanama olması normal.
25 ağuststa gelmesi gereken adetin geç gelecek panik yapmana gerek yok

Selam. Adetim ağustosun 3ünde bitti. 20sinde cinsel ilişkiye girdim. Sadece bir kez olmadı ve 22sinde norlevo içtim. İlk defa kullandığım için bi tane içtim ardından araştırınca iki tane içilmesi gerektiğini öğrendim 3 saat sonra diğerini içtim. En geç eylül 3'e kadar adet olmam gerekiyor. İlaç hiçbir yan etki yapmadı bende. Sadece çok gergin ve stresliyim. İlaç işe yaramamış mıdır? Hamile kalır mıyım sizce? Lütfen yardım edin. Çok çaresizim.

Kızlarr..
Sevgilimle bu ayın 4ünde ilişkiye girdim. Adet olmama 2 gün vardı. İlişkiye girdikten yaklaşık 17 saat sonra norlevoyu kullandım. Fakat ikinci hapıda,ilk haptan 12 saat sonra ictim 2 ilacı aynı anda almadım. Cnkü bazı yerlerde 12 saat arayla yazıyodu Bende 12 saat sonra ictim. İlişkiden yaklaşık 7 gün gecti hala bi belirti yok Böyle bir durumla karşı karşıya kalanlarınız var mıydı lütfen yardımcı olunnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Ayrıca yumurtlama döneminde dgldim adetim 29 günde bir olurdu Lütfennn yardımınıza ihtiyacım var

kızlar konu olarak açtım ama sanırım görüpte birileri yardımcı olana kadar vakit geçecek.

Bir bakar mısınız şunu yazmıştım.

Dün bir hata yaptım. Aniden gelişen bir şekilde erkek arkadaşımla yatakta buldum kendimi.
Birebir ilişki olmadı.Sürtünürken üzerimdeyken boşaldı.Benim çamaşırım onunda çamaşırıyla birlikte şortu vardı üzerinde.
25 yaşındayım ama yapmadım daha önce birşey şimdi saçma sapan bişey oldu ve ben tedirginim..
Adetime 1 hafta var yine de korkuyorum.Şu ertesi gün haplarından kullansam mı?
sonra dengemi bozarmı,hormonlarla oynar mı bu haplar bilgim yok..
Yardımcı olur musunuz?Adet olacağımda varsa sanırım bu stresten dolayı olamıcam

kızarbende bu ertesi gün hapını kulandım aynı anda içtim hamile kalmak istemiyorum
yazanları okudukça iyice endişelenmeye başladım ben 40.saatte falan içtim ilacı
kadının üsste olduğu durumda hamile kalmak zormuş genede içtim ilacı şuaralar adet olmam gerek ama olmadım sadece kahverengi lekelenme oldu oda yan etkilerinde yazıyor. ama hiçbi adet belirtisi yok offf hamilemiyim ya(((

ayni durum ben de de oldu,kahverengi akintim geldi 3 4 gun surdu 3 gun snra normal adet gunum hala beklemekteym,sizde durum nedir acaba?ben test yapmadm sonucundan korkuyorum sanirim (

aynı durum bende de var ilacı 40.saatte falan kulandım akıntı geldi 1 gün sürdü şuara adet olmam lazım ama olmadım aacaba hamilemiyim die kendimi yiyorum test yapmadım yapsammı kararsızım yoksa biraz daha beklemelimiyim((

kızlar bende 1 gün bir kaç dama kahve rengi leke geldi buda yan etkisinde yazıyor adet beirtisi yok şuan ne olur bi cvp verin

husnu kuruntu yapiyosun hic biseycik olmazzzzz

husnu kuruntu yapiyosun hic biseycik olmazzzzz

kızlar bana cvp verecek yokmu
ya ben dış gebelikten çok korkuyorum bu ilaç dış gebelik yaparmı

yani yılda 5 kez aldım içindeyse sanırım 3 ayda 1 yazıyor ama kazayla pişman olmaktansa bu daha iyi diye düşündüm çünkü evlenip eşimden bebeğim olsun isterim ya karsımdaki istemezse diye mecbur aldım guvenli bir hap ama bana drum sakın alma demişti çok zararlıymış bu hap ama işte bebek istemeyenden gebe kalmaktan iyidir diye ben hep aldım umarım hormonum falan zarar görmemiştir

Brightttttt...ben de aynı durumdayım..ilişkiden 2 saat sonra içtim.10 gün vardı.10 gün sonra adet oldum.36 gün sonra 2.si de zamanında geldi.Ama simdi adet olamıyorum..karnım agrıyo..olucak gibi oluyo.gidip bakıyorum hiç bişey yok. 2 gün geçti. 4 gün önce eczaneden alıp test yapmıstım negatifti.doktora gidicek durumum da su an yok((ara kanama ve bi tane adet olmasına ragmen bu gecikmeden dolayı yine korkuyorum beeenn..((

arkadaşlar ben 21.09.2011 de nişanlımla bi hatadır sürtünme yoluyla bı anlık boşalma oldu vajınama geldimi gelmedimi blmiorum korkuyorum hemen anında bu ilacı aldım akşam saat 22:00 da içtim 2. hapı 12 saat snra içicektim ama içemedim 2. hapı 22.09.2011 gece saat 3 te içtim yani 1. ilacı anında içtim ama 2 hapı 29 saat snra içtim hamile kalırmıyım çok korkuyorum ltfn cvp atın.

ertesi gün hapını kullandıktan sonra adet gibi kanama olması gerekiyor diye biliyorum.Eşimle dikkatsizliğimiz sonucu bir hatamız oldu kullanalı 7 gün oldu ama ne kan var ne adet? Hamile miyim ki((

canım bazı doktorlar iki hapın 12 saat arayla içilmesini söylüyolar.ama son araştırmalar ikisi aynı anda içilince daha etkili oldugunu gostermis.o nedenle genel olarak ikisinin bir arada kullanılması daha çok onerilen bişey.bence 10-15 gun sonra mutlaka test yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…