canım senın çişinden kan gelıyorsa bu büyük bır sorun ve acilen dr a gıtmen lazımm .. hamılelıkle alakası yok canım bununnnnnACİL CEVAP
erkek arkadaşımla korumasız ilişkiye girdik geri çekem yönetemini kullandı ama birparça dahi olsa içime boşalma ihtimaline karşın içim rahat etmediğinden dolayı 24 saat sonra norlevo kullandım ama ilişkiye girme tarihimiz 27 şubat adet bitiminden 1 gün sonra ilişkiye girdik bugün 18. gün ve ben ne burdakilerin bahsettiği gibi bir akıntıyla karşılaştım nede başka bir yan etkiyle normalde adet düzensizliği yapıyor dediler ilaç için 10 gün ileri yada geri gelebilyormuş buna göre adet olmam lazım yada en azından belirtilerini göstermesi lazım hirbişşey yok :S AMA SON İKİ GÜNDÜR ÇİŞİMİ YAPARKEN ÇOK FAZLA AĞRIM OLUYOR VE YANMA HİSSEDİYORUM (şimdiye kadar adet belirtisi olarak böylebirşey yaşamadım) SONUNDA KAN GELİYOR KORKUYORUM DOKTORA GİTMELİMİYİM LÜTFEN BİR YARDIMCI OLSUN
canım senın çişinden kan gelıyorsa bu büyük bır sorun ve acilen dr a gıtmen lazımm .. hamılelıkle alakası yok canım bununnnnn
arkadaşlar lütfen ilaç hakkında önermiyorum kesinlikle kullanmayın gibisinden kelimeler yazmayalım çünkü norlevo veya bir başka doğum kontrol haplarının etkisinde kullanım şekli ve zamanı çok önemli norlevo kullanıpta 4 haftalık hamile olan arkadaşım sen norlevoyu her ilişkiden sonra alıyorsan doğru ama önemli olan ayda kaç defa içtiğin norlevoyu her ilişkiinin ertesi günü içirseniz hiç bir etkisi olmaz norlevo ayda 1 kereden fazla kullanılmaz bu bir ikincisi adet düzensizliği yapmaz bu hap zaten kaza ilişkisi sonucu alınan bir hap düzenli kullanılmıyo sadece ayda bir kere.. eğer döllenme olmuşmuşsa rahimde mutlaka kanama yapıyor birde ilk kullanımda döllenme olmasa bile yapıyor çünkü yumurtalıklara etki eden ilaçtır doğum kontrol hapları bende ayda bir defa kullanmaya dikkat ediyorum ev ertesi gün 2 tableti aynı anda içiyorum 3 yıldır kullanıyorum hiçbir sorunda yaşamadım bünyeden bünyeye kullanım şekli ve zamanına göre etkisi değişir ön yargılı konuşmayalım lütfen herkes her hap için mutlaka kesinlikle kullanmayın diyor siz böyle derseniz diğer bayanlar hangi ilaca güvenicek ...madem sizde öyle bir etki yaptı kesinlikle kullanmayın yerine bende bu etkiyi yazarsanız daha doğru olur..
selam arkadaşlar. ben 11 mart pazar gecesi erkek arkadaşımla prezervatif ile korunarak birlikte oldum ancak prezervatif yırtılmış ve erkek arkadaşım bir miktar içime boşaldı, sonradan da vajinamdan bir miktar sperm geri geldi. yani erkek arkadaşım içime boşaldı ve bir hamilelik korkusu içimi kaplamış oldu. VE BİRDE ADETİM BİZ İLİŞKİYE GİRDİĞİMİZ GÜN BİTMİŞTİ. Norlevo'yu bilmediğimiz için işimizi allaha bırakmak üzereydik ki, erkek arkadaşımla internette biraz araştırınca Norlevo'yu bulduk. ve aradan 12 saat geçmeden bi eczaneden norlevo alıp kullandım. Norlevo tabletleri içişimin üstünden bugün tam 6 gün geçmiş olacak. fakat yan etkilerin hiçbiriyle karşılaşmadım. Norlevo adet düzenini değiştiriyormuş ve bir kaç kişi de adeti yeni bitmesine rağmen norlevo kullandıktan sonra tekrar adet olduğunu yazmış fakat bende böyle bir şey de olmadı henüz. Acaba norlevo adeti ne kadar öne alır? ve kesin alır mı? adet olucakmıyım? hamile kalıcakmıyım? gerçekten aklımda çok soru var ve içimde bir çocuk korkusuyla yaşıyorum 1 haftadır. zaman ayırıp bir şeyler yazarsanız sevinirim... =) çok teşekkür ederim...
Nazar...
canm herkeste yan etkisi aynı olmazki ben nolevo içtim ara kanama yasamadım ama 10 gün erken adet oldum yani kişiye göre değişir hamile kalabilme ihtimalinde olabilir ilaç cünkü %95 koruyorumus%5 ihtimal kalıo inşş oda sen değilsindir bir dahaki adetini bekle eğer bir değişiklik olursa adetinde kan testi yaptırrsın
Ben Norlevoyu Ayda Ard Arda 4 Kez Kullandım bi Sorun Olurmu Acaba?
cam bence değilsindir ama dikkat edin son pişmanlık fayda vermez zamanında almıın birde norlevıo herkeste aynı yan etki yapmıyor sende bekle gör ama hamile değilsin umarım değilsin yaniselam arkadaşlar. ben 11 mart pazar gecesi erkek arkadaşımla prezervatif ile korunarak birlikte oldum ancak prezervatif yırtılmış ve erkek arkadaşım bir miktar içime boşaldı, sonradan da vajinamdan bir miktar sperm geri geldi. yani erkek arkadaşım içime boşaldı ve bir hamilelik korkusu içimi kaplamış oldu. VE BİRDE ADETİM BİZ İLİŞKİYE GİRDİĞİMİZ GÜN BİTMİŞTİ. Norlevo'yu bilmediğimiz için işimizi allaha bırakmak üzereydik ki, erkek arkadaşımla internette biraz araştırınca Norlevo'yu bulduk. ve aradan 12 saat geçmeden bi eczaneden norlevo alıp kullandım. Norlevo tabletleri içişimin üstünden bugün tam 6 gün geçmiş olacak. fakat yan etkilerin hiçbiriyle karşılaşmadım. Norlevo adet düzenini değiştiriyormuş ve bir kaç kişi de adeti yeni bitmesine rağmen norlevo kullandıktan sonra tekrar adet olduğunu yazmış fakat bende böyle bir şey de olmadı henüz. Acaba norlevo adeti ne kadar öne alır? ve kesin alır mı? adet olucakmıyım? hamile kalıcakmıyım? gerçekten aklımda çok soru var ve içimde bir çocuk korkusuyla yaşıyorum 1 haftadır. zaman ayırıp bir şeyler yazarsanız sevinirim... =) çok teşekkür ederim...
Nazar...
cam bence değilsindir ama dikkat edin son pişmanlık fayda vermez zamanında almıın birde norlevıo herkeste aynı yan etki yapmıyor sende bekle gör ama hamile değilsin umarım değilsin yani
inşallah değilimdir canım inşallah.bunun için daha çok erken...
NORLEVO KULLANIP OLUMLU SONUÇ ALAN ARKADAŞLAR YAZABİLİR Mİ ACABA? ne şekilde kullandınız, neler oldu ilacı içtikten sonra... teşekkürler.
inşallah canım. ama çok korkuyorumbiran önce adet olup rahatlamak istiyorum. henüz Öğrenciyiz, erkek arkadaşımla evlilik planlarımız var bir kaç sene sonrası için, o yüzden korkuyorum. umarım biran önce adet olurum... ilgin için teşekkürler canım
Merhabalar yardımcı olursanız çok sevinirim çok kritik dönemde çok kötü bir durumdayım.
Yasmin kullanmaya 9 Şubat 2012de başlamıştım. 1 Martta 1. kutum bitti. 6 martta adet oldum 9 Martta 2. kutuyu kullanmaya başladım.
2. kutunun 4. gününde ''adetimin son günü'' ilişki yaşadım çok az miktarda sadece giriş kısmına bulaşmıştı tam bir boşalma olmadı yani.
Yasminin 2. kutusu bitmeden tam koruma sağlamayacağını düşündüm ve yaklaşık 24 saat sonra norlevo içtim.
Üniversitemle ilgili sorunlarım vardı 1 nisanda üniversite sınavına giricem yani benim çok önemli bi dönem kafaya takmamam lazım ama yapamıyorum..
Düşüncelerinizi öğrenebilir miyim ? İhtimal var mıdır adetimin son günü+norlevo+2. kutunun 4. hap yasmine rağmen ?:18:
yardım lütfen
Merhabalar yardımcı olursanız çok sevinirim çok kritik dönemde çok kötü bir durumdayım.
Yasmin kullanmaya 9 Şubat 2012de başlamıştım. 1 Martta 1. kutum bitti. 6 martta adet oldum 9 Martta 2. kutuyu kullanmaya başladım.
2. kutunun 4. gününde ''adetimin son günü'' ilişki yaşadım çok az miktarda sadece giriş kısmına bulaşmıştı tam bir boşalma olmadı yani.
Yasminin 2. kutusu bitmeden tam koruma sağlamayacağını düşündüm ve yaklaşık 24 saat sonra norlevo içtim.
Üniversitemle ilgili sorunlarım vardı 1 nisanda üniversite sınavına giricem yani benim çok önemli bi dönem kafaya takmamam lazım ama yapamıyorum..
Düşüncelerinizi öğrenebilir miyim ? İhtimal var mıdır adetimin son günü+norlevo+2. kutunun 4. hap yasmine rağmen ?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?