Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
bence test yapın.ayrıca idrar sonrası kan gelmesi idrar yollarıyla alakalı olabilir

Son düzenleme:
canım senın çişinden kan gelıyorsa bu büyük bır sorun ve acilen dr a gıtmen lazımm .. hamılelıkle alakası yok canım bununnnnn

Ayrıca bu tip ilaçları mümkün olduğunca kullanmamaya çalışın. Hormon ilaçları PKO ya davet çıkarıyor

canım senın çişinden kan gelıyorsa bu büyük bır sorun ve acilen dr a gıtmen lazımm .. hamılelıkle alakası yok canım bununnnnn

bugün adet oldum acayip rahatladım akat şu idrardan sonra kan meselesine hastalık bittikden sonra gidicem çünkü tahlil isterse hiç birşey veremem sadece kan ^^

selam arkadaşlar. ben 11 mart pazar gecesi erkek arkadaşımla prezervatif ile korunarak birlikte oldum ancak prezervatif yırtılmış ve erkek arkadaşım bir miktar içime boşaldı, sonradan da vajinamdan bir miktar sperm geri geldi. yani erkek arkadaşım içime boşaldı ve bir hamilelik korkusu içimi kaplamış oldu. VE BİRDE ADETİM BİZ İLİŞKİYE GİRDİĞİMİZ GÜN BİTMİŞTİ. Norlevo'yu bilmediğimiz için işimizi allaha bırakmak üzereydik ki, erkek arkadaşımla internette biraz araştırınca Norlevo'yu bulduk. ve aradan 12 saat geçmeden bi eczaneden norlevo alıp kullandım. Norlevo tabletleri içişimin üstünden bugün tam 6 gün geçmiş olacak. fakat yan etkilerin hiçbiriyle karşılaşmadım. Norlevo adet düzenini değiştiriyormuş ve bir kaç kişi de adeti yeni bitmesine rağmen norlevo kullandıktan sonra tekrar adet olduğunu yazmış fakat bende böyle bir şey de olmadı henüz. Acaba norlevo adeti ne kadar öne alır? ve kesin alır mı? adet olucakmıyım? hamile kalıcakmıyım? gerçekten aklımda çok soru var ve içimde bir çocuk korkusuyla yaşıyorum 1 haftadır. zaman ayırıp bir şeyler yazarsanız sevinirim... =) çok teşekkür ederim...
Nazar...

Ben Norlevoyu Ayda Ard Arda 4 Kez Kullandım bi Sorun Olurmu Acaba?

canm herkeste yan etkisi aynı olmazki ben nolevo içtim ara kanama yasamadım ama 10 gün erken adet oldum yani kişiye göre değişir hamile kalabilme ihtimalinde olabilir ilaç cünkü %95 koruyorumus %5 ihtimal kalıo inşş oda sen değilsindir bir dahaki adetini bekle eğer bir değişiklik olursa adetinde kan testi yaptırrsın

inşallah canım. ama çok korkuyorum biran önce adet olup rahatlamak istiyorum. henüz Öğrenciyiz, erkek arkadaşımla evlilik planlarımız var bir kaç sene sonrası için, o yüzden korkuyorum. umarım biran önce adet olurum... ilgin için teşekkürler canım

cam bence değilsindir ama dikkat edin son pişmanlık fayda vermez zamanında almıın birde norlevıo herkeste aynı yan etki yapmıyor sende bekle gör ama hamile değilsin umarım değilsin yani

cam bence değilsindir ama dikkat edin son pişmanlık fayda vermez zamanında almıın birde norlevıo herkeste aynı yan etki yapmıyor sende bekle gör ama hamile değilsin umarım değilsin yani

inşallah değilimdir canım inşallah. bunun için daha çok erken...

NORLEVO KULLANIP OLUMLU SONUÇ ALAN ARKADAŞLAR YAZABİLİR Mİ ACABA? ne şekilde kullandınız, neler oldu ilacı içtikten sonra... teşekkürler.

ben de aynı sebepten farklı senelerde 2 kere kullandım. 1. de hiç yan etki olmadı, normal günümde regl oldum.
2. de kullandıktan 1 hafta sonra koyu renkli kanamam oldu. bi kaç gün sürdü sonra tekrar zamanında regl oldum. 2. kullanımımda yan etkiler görüldü yani.
merak etme hamile kalmazsın....

kızlar adetimden 1 hafta snr norlevo kullandım yani 3 gün oluo..3 senelik evliyim 1 yaşında kızım var yaptığımız hata yüzünden stres yaşıorum..ilk kez bu hapı kullandım faydası olur muu??şu an hamile kalmak istemiyorum tabi Allah bilir ama korkuyorum işte

Merhabalar yardımcı olursanız çok sevinirim çok kritik dönemde çok kötü bir durumdayım.
Yasmin kullanmaya 9 Şubat 2012de başlamıştım. 1 Martta 1. kutum bitti. 6 martta adet oldum 9 Martta 2. kutuyu kullanmaya başladım.
2. kutunun 4. gününde ''adetimin son günü'' ilişki yaşadım çok az miktarda sadece giriş kısmına bulaşmıştı tam bir boşalma olmadı yani.
Yasminin 2. kutusu bitmeden tam koruma sağlamayacağını düşündüm ve yaklaşık 24 saat sonra norlevo içtim.
Üniversitemle ilgili sorunlarım vardı 1 nisanda üniversite sınavına giricem yani benim çok önemli bi dönem kafaya takmamam lazım ama yapamıyorum..
Düşüncelerinizi öğrenebilir miyim ? İhtimal var mıdır adetimin son günü+norlevo+2. kutunun 4. hap yasmine rağmen ?:18:

rica ederim korkma canm bir dahaki adetini bekle bende evliyim ama evli oldugum halde bebek istemioruz henüz ben bile cok korkmustumki seni düşünemiorum haklsıın ama stres yaparsan adetinde gecikir eger cok fazla kafana takıosan git kan testi yaptr ssk da yaptırmak istemezsende özel klinikte yapıolar

yardım lütfen

Hem yasmin hem norlevo.Bana sorarsan kesinlikle değisindir.Yasmini tam koruma için evet 2. kutudan sonra diyorlar ama böyle bilimsel bilgiler genelde en uzaktaki ihtimal baz alınarak verilirki kesin olması gerekir.Eğer yasmini adetin ilk günü başladıysan,benim bildiğim 1 kutu yetiyor.
Ama sen zaten norlevo içmişsin yasmin olmasa da.Önemli değil son gün içmen.Bunlara rağmen hamile kalcağını sanmıyorum.

Arkadaşlar ben arkadaşım için bir şey sormak istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Norlevo içen bir kişi,içtikten sonra adet görür.Ondan bir sonraki adeti ne zaman olması gerekir? Eski tarihe göre yani norlevo içmeden önceki adet düzeni devam eder mi,yoksa norlevodan sonraki adete göre mi olur?

Arkadaşlar daha öncede yazdım ama yinede soru işareti kaldı aklımda. Ben norlevoyu içtikten sonra 2 kere adet gördüm. Ara kanama falan değildi normal adet oldum her zaman olduğum gibi. Zaten tam birleşme olmadı ilişkimizde olma ihtimali düşük aşırı derecede ve stres yapıyorum ister istemez bugün normalde adet olmam gerekiyor göğüslerimde ağrı var fakat henüz olamadım. 2 kere adet olunduktan sonra hamilelik riski ortadan kalkmış olmuyormu? Birde üstüne görme 6 gün gibi süren adet döneminde imkansız olduğunu biliyorum fakat fikrinizi almak istiyorum. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…