Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
merhaba
ben nisanlımla yaklasık 2 bucuk aydır ilişki yasıyorum. gecen ay yanı ocak ayının 10 gibi kaza oldu içime boşalmadı fakat kenarına geldi sanki. gidip hemen norlevo ılac aldım ikisini birden içtim. ocagın 16 sında adet olmayı beklıyordum 18 inde oldum. bu ay adetim 2 gün gecikti( çok korkuyorum hamile kalmak istemiyorum. dün test yaptım ama negatif cıktı ama onuda sabah ılk ıdrarla yapmak gerekıyormus vede adet gecıkmesı 7-10 gun olursa sonuc olurmus. birde grip olmustum nurofen agrı kesici içmiştim onlardan yada norlevo ilaçtan ertelemiş olabilir mi. kızlar lutfen yardımarınızı beklıyorum:((

Son düzenleme:

Biraz olsun içim rahatladı çok teşekkür ederim :)

yardım edecek biri yok muu lütfen cvp verin çok kötüyüm ben ne olur biri birsey yazsın

canm norlevonun yan etkisi adette gecikme yada öne alma olabiliyor bende bu ilaçtan kullandım cok korktum benimde 10 gün erken olmustu adetim norlevo içtiğim ay.bende telaslandım hemn eşimle dr gttim ultrasyona girdim ama hamile değilmişim kist varmıs bende yani dr da sordum erken içtiğin takdirde %95 lik koruması var telas yapma yaparsan adetin iyice gecikebilir dahada kötü olursun hamile olabilecegini sanmıorum hemn içmişssin içinede bosalmamıs

angel çok çok tesk ederim inan bi nebze olsun rahatladım. ama su var belki herkes bana kızcak ama korunmadan ilişki yasıyordum ama içime boşalmıyordu hiç. en son ılıskıyı ayın 15 inde yasadım bugun sabah uyandım test yaptım negatif cıktı adetımın geciktiği 3 cü gün. birde dediğin doğru sanırırm dün bende adet öncesi gelen akıntı geldi çok koyu değildi ama koyuydu tamam yarın olucam dedim olmadım iyice korkmaya basladım acaba korktugumdan mı böyle oluyo(

Son düzenleme:

Lütfen cvp yazarmısınız.

canm ica ederim ama korkma bak benimde adetimde gecikme var suan ama dedğim gibi norlevo etkiliyormus ilactan sonraki bir kac periyodu yani adet olucaksın bence hamile değilsin stres yapma yaptıkca dahada cok gecikecek ve daha tedirgin olacaksın senin yasadıklarını bende yasadım o yüzden stresini filan anlıorum zor bi durum sürekli aklında ama ilaç içmişssin içine bosalmamıs geri cekilmede azda olsa hamile kalma ihtimalin var bidahakine dikkat ol korun olurmu benimde geri cekilme ile oldu ondan sonra bir daha eşimede söledim asla korunmadan ilişkiye girmioruuz dikat et tatlım bu kez olmamıstr içine kacmamıstr ama bidahakine kaza filan olur aman ha

canım birleşme olmadıysa hamile kalmasın nasıl ilişki yasadın onu anlamadım ? sürtünerek filanmı

angell sana çook çook tesk ederim. doktora gittim kan testi yaptırdım sonuc BHCG 0.0 cıktı:)) sonra doktor hamile değilsin olursun dedii ertesi gün oldum. hem çok ağrım oldu hemde az oluyorum acaba norlevo etkisi mi yoksa norlevo kist felan yapıyormus ondan mı.(

bak sölemiştim sana:))) sevindim senin adına bende bugün adet oldum cokk fena agrım var duramıorum (( norlevo kulladıgım günden sonraki adetimde damla damla oldum sadece 5 gün ama okadar az oldumki adet bile sayılmaz düşün yani oyüzden hemen özel dr gttim dr norllevonun bi kac periyotta adete etkisi oldugunu söledi birde bende kist cıktı onunda etkisi varmıs ya neyse tedavi olucaz artık dikkat edelim bundan snra bidaha bu stres yasanmaz:)

merhaba kızlar çok acil yardıma ihtiyacım var
emzirirken ertesi gün hapı kullanan var mı?
varsa dr mi izin verdi yada emzirme işini nasl düzene koydunuz

arkadaşlar ayın 3ünde ilişkiden 12 saat sonra norlevo almıştım 10unda ara kanamam oldu 3 gün. normalde dün adet tarihimdi olmadım acaba gecikme olması normalmidir??

arkadaşlar ayın 3ünde ilişkiden 12 saat sonra norlevo almıştım 10unda ara kanamam oldu 3 gün. normalde dün adet tarihimdi olmadım acaba gecikme olması normalmidir??

hem ilacın etkisi hem stres yapmışsındır acaba hap işe yararmı diye bence endişelenecek birşey yok genelde ben kullandığımdada olurdu ve test yaptıktan sonraki gün hasta oluyordum :) daha çok strese bağlı ayrıca henüz sadece 1 gün gecikmişsin bir kaç gün bekle cnm strese gerek yok... ama daha kalıcı çözümler bul hamile kalmamak için

bundan sonrası için dikkat edicem bi kaza oldu ilk defa kullandım endişem bu yüzden hafif karın ağrım var adet olacakmışım gibi ama olmuyor işte hamile olsam o ara kanama yine olurmuydu yada böyle bi ağrı şuan olur mu

ben de geçen hafta norlevo kullanmak zorunda kaldım. ilacın hiçbir yan etkisini hissetmedim ama bir hafta sonra yani dün leke gibi bir ana kanamam oldu. bugün de regl günümdü ve sabah uyandığımda regl olmuştum..eğer belirtilerini yaşıyorsan regl olman yakındır bence. bu yaşadığın gecikme de ilacın yan etkisi veya yaşadığın strese bağlı bir gecikme olabilir..stresli bir süreç olduğunu biliyorum ama endişelenmek için erken bence :)

merhaba kızlar çok acil yardıma ihtiyacım var
emzirirken ertesi gün hapı kullanan var mı?
varsa dr mi izin verdi yada emzirme işini nasl düzene koydunuz

canım emzırme ısıne 6 saat ara ver sonra emzırebılırsın bende emzırıryorum cunku ole yaptım

bir arkadaş bana özelden mesaj atmış ancak özelden cevap veremediğim için

''''merhaba
ben kadın doğum dr umla konuşarak içtim 6 saat emzirmedim dr bişey olmayacağını emzirebileceğimi söyledi ama ben ilacın içinde yazdığı için emzirmedim 6 saat
şimdi adet tarihimi bekliyorum umarım yardımcı olabilmişimdir
'''

iyi günler bayanlarr ben norlevoyu 5 gün önce kullandım bizim ailede kullananların hep 5-7 gün sonra kanaması olmuş adetinden baya önce benim de sonraki adetimin 16 nisanda falan başlaması lazım şimdi sorum şu eğer benim kanamam olmazsa ben hamile miyim demek oluyo bu ? bi de bana herhangi bir yan etkisi olmadı bu ilacın snirlilik yaptı biraz o kadar. tşk ederim şmdidenn :)

hayır, ilaç herkeste ara kanamaya neden olmuyor. ben tam gününde regl oldum ve bende de hiçbir yan etkisi olmamıştı. bence regl tarihinize kadar beklemeniz daha doğru olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…