Hem yasmin hem norlevo.Bana sorarsan kesinlikle değisindir.Yasmini tam koruma için evet 2. kutudan sonra diyorlar ama böyle bilimsel bilgiler genelde en uzaktaki ihtimal baz alınarak verilirki kesin olması gerekir.Eğer yasmini adetin ilk günü başladıysan,benim bildiğim 1 kutu yetiyor.
Ama sen zaten norlevo içmişsin yasmin olmasa da.Önemli değil son gün içmen.Bunlara rağmen hamile kalcağını sanmıyorum.
merhaba
ben nisanlımla yaklasık 2 bucuk aydır ilişki yasıyorum. gecen ay yanı ocak ayının 10 gibi kaza oldu içime boşalmadı fakat kenarına geldi sanki. gidip hemen norlevo ılac aldım ikisini birden içtim. ocagın 16 sında adet olmayı beklıyordum 18 inde oldum. bu ay adetim 2 gün gecikti( çok korkuyorum hamile kalmak istemiyorum. dün test yaptım ama negatif cıktı ama onuda sabah ılk ıdrarla yapmak gerekıyormus vede adet gecıkmesı 7-10 gun olursa sonuc olurmus. birde grip olmustum nurofen agrı kesici içmiştim onlardan yada norlevo ilaçtan ertelemiş olabilir mi. kızlar lutfen yardımarınızı beklıyorum: ((
merhaba
ben nisanlımla yaklasık 2 bucuk aydır ilişki yasıyorum. gecen ay yanı ocak ayının 10 gibi kaza oldu içime boşalmadı fakat kenarına geldi sanki. gidip hemen norlevo ılac aldım ikisini birden içtim. ocagın 16 sında adet olmayı beklıyordum 18 inde oldum. bu ay adetim 2 gün gecikti( çok korkuyorum hamile kalmak istemiyorum. dün test yaptım ama negatif cıktı ama onuda sabah ılk ıdrarla yapmak gerekıyormus vede adet gecıkmesı 7-10 gun olursa sonuc olurmus. birde grip olmustum nurofen agrı kesici içmiştim onlardan yada norlevo ilaçtan ertelemiş olabilir mi. kızlar lutfen yardımarınızı beklıyorum: ((
canm norlevonun yan etkisi adette gecikme yada öne alma olabiliyor bende bu ilaçtan kullandım cok korktum benimde 10 gün erken olmustu adetim norlevo içtiğim ay.bende telaslandım hemn eşimle dr gttim ultrasyona girdim ama hamile değilmişim kist varmıs bende yani dr da sordum erken içtiğin takdirde %95 lik koruması var telas yapma yaparsan adetin iyice gecikebilir dahada kötü olursun hamile olabilecegini sanmıorum hemn içmişssin içinede bosalmamıs
Arkadaşlar daha öncede yazdım ama yinede soru işareti kaldı aklımda. Ben norlevoyu içtikten sonra 2 kere adet gördüm. Ara kanama falan değildi normal adet oldum her zaman olduğum gibi. Zaten tam birleşme olmadı ilişkimizde olma ihtimali düşük aşırı derecede ve stres yapıyorum ister istemez bugün normalde adet olmam gerekiyor göğüslerimde ağrı var fakat henüz olamadım. 2 kere adet olunduktan sonra hamilelik riski ortadan kalkmış olmuyormu? Birde üstüne görme 6 gün gibi süren adet döneminde imkansız olduğunu biliyorum fakat fikrinizi almak istiyorum. Teşekkürler.
angel çok çok tesk ederim inan bi nebze olsun rahatladım. ama su var belki herkes bana kızcak ama korunmadan ilişki yasıyordum ama içime boşalmıyordu hiç. en son ılıskıyı ayın 15 inde yasadım bugun sabah uyandım test yaptım negatif cıktı adetımın geciktiği 3 cü gün. birde dediğin doğru sanırırm dün bende adet öncesi gelen akıntı geldi çok koyu değildi ama koyuydu tamam yarın olucam dedim olmadım iyice korkmaya basladım acaba korktugumdan mı böyle oluyo(
Arkadaşlar daha öncede yazdım ama yinede soru işareti kaldı aklımda. Ben norlevoyu içtikten sonra 2 kere adet gördüm. Ara kanama falan değildi normal adet oldum her zaman olduğum gibi. Zaten tam birleşme olmadı ilişkimizde olma ihtimali düşük aşırı derecede ve stres yapıyorum ister istemez bugün normalde adet olmam gerekiyor göğüslerimde ağrı var fakat henüz olamadım. 2 kere adet olunduktan sonra hamilelik riski ortadan kalkmış olmuyormu? Birde üstüne görme 6 gün gibi süren adet döneminde imkansız olduğunu biliyorum fakat fikrinizi almak istiyorum. Teşekkürler.
angell sana çook çook tesk ederim. doktora gittim kan testi yaptırdım sonuc BHCG 0.0 cıktı:)) sonra doktor hamile değilsin olursun dedii ertesi gün oldum. hem çok ağrım oldu hemde az oluyorum acaba norlevo etkisi mi yoksa norlevo kist felan yapıyormus ondan mı.(
arkadaşlar ayın 3ünde ilişkiden 12 saat sonra norlevo almıştım 10unda ara kanamam oldu 3 gün. normalde dün adet tarihimdi olmadım acaba gecikme olması normalmidir??
bundan sonrası için dikkat edicem bi kaza oldu ilk defa kullandım endişem bu yüzden hafif karın ağrım var adet olacakmışım gibi ama olmuyor işte hamile olsam o ara kanama yine olurmuydu yada böyle bi ağrı şuan olur mu
merhaba kızlar çok acil yardıma ihtiyacım var
emzirirken ertesi gün hapı kullanan var mı?
varsa dr mi izin verdi yada emzirme işini nasl düzene koydunuz
canım emzırme ısıne 6 saat ara ver sonra emzırebılırsın bende emzırıryorum cunku ole yaptım
iyi günler bayanlarr ben norlevoyu 5 gün önce kullandım bizim ailede kullananların hep 5-7 gün sonra kanaması olmuş adetinden baya önce benim de sonraki adetimin 16 nisanda falan başlaması lazım şimdi sorum şu eğer benim kanamam olmazsa ben hamile miyim demek oluyo bu ? bi de bana herhangi bir yan etkisi olmadı bu ilacın snirlilik yaptı biraz o kadar. tşk ederim şmdidenn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?