Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
arkadaşlar benim son adet tarihim 19 şubat,2 nisanda tam bir ilişki olmasada prezervatif yırtılınca spermler vajinanın üzerine dökülde tamamen ,olaydan 37 saat sonra norlevo haptan 2 sinide içtim.böyle tam ilişki olmasada çocuk olma ihtimali olacanı duyduğum için içtim,böyle hamile kalınması için yumurtlama günüde önemli değilmi bu şekilde hamile kalma ihtimelim ne norlevoyuda içtim gebelik riski inşallah kalmamıştır,nedersiniz olurmu sizce gebe kalma ihtimelim varmı,bu ilaçtan şimdi kaç gün sonra adet olurum,şayet adet olursam gebelik artık düşünülürmü yinede yardım ederseniz sevinirim

19 subat mı? mart mı demek ıstedın acaba? canım haap adet guunu pek etkılemıyo en azından benımkını etkılemedı.. olmam gereken tarıhte oldum..

19 şubat canım,adetim 11 gün geçti zaten ve adetimin geçtiği tarihte o olay oldu,ve aynı gün farlutal a da başladım adet olmam için doktor verdi.inşallah adet olurum ne bileyim şuan gebe kalmak istemiyorum.acaba ne olur bilemiyorum inşallah en kısa zamanda olurumda adet bu sıkıntıdan kurtulurum.adet olduktan sonrada acaba yinede tahlil yaptırmam gerekirmi acaba gebelik için gereken önlemleri aldım norlevo içtim farlutalda içiyorum şuan,sizce durum ne olur yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar ben 9 nisanda adet oldum 14ünde bitti 15inde ilişkiye girdim( kondomsuz) hemen ardından 2 tane norlevo aldım..
bugün 22 nisan ve bende kanama başladı
ilk kez norlevo kullandım
ama ilk kez ilişkiye girmedim
sizce döllenme oldu ve norlevo sayesinde döllenmiş yumurta atıldığı için mi kanama oldu
ve norlevo alınca aynı ay adet olsak dahi kanama olmalı mı

arkadaşlar ben geçen ay prezervatif çıkması sonucu norlevo kullanmak zorundaz kaldım ilişkiden 20 dkka sonra 2 ilaçı birden içtim ve beni rahatsız eden hiç bir durum olmadı regl günüm 29 ydu ki cok duzensızdır sureklı 1 hafta 4 5 gun atar enson 29 unda regl oldumdu ilişkiden önce norlevoyu kullandıkdan sonrada gununde yanı 29 unda regl oldum şimdi burada bisorun var mı Ş

arkadaşlar sakın norlevo içmeyin.ben içtim dış gebelik geçirdim.açok ameliyat,sol tüp iptal.
ben çok pişman oldum içtiğime.bu hatayı sizde yapmayın diye paylaşıyorum.umarım birilerine faydam olur.

4 gün önce norveloyu ilişkiden 8 saat sonra ikisinide aynı anda kullandım adetime 4 gün vardı kullandıgımda bugun regl olmam gerekiyordu ama henüz olmadım 2 gündürde migde bulantılarım var acaba ilacın etkisimi ilaç gecikme yapıyormu hamile kalma olasılıgı nekadar

canm merhaba merka etme o ilacın etkisidr

seni endişelendirmek istemem ama bence hemen kan testi yaptır ve eğer hamileysen hemen doktora muayene ol norlevo içtiğinide mutlaka söyle..bende senin gibi geciktirdi sandım ama hamile kalmışımüstelik dış gebelik(hemen doktora git.

canım ben adetime 4 gün varken ilişkiye girdim olma ihtimali çok zayıf diyorlar 1 gün gecikmiş durumda şuanda biraz daha zaman geçtikten sonra hemen test yaptıracam inşallah bi sorun olmaz

canım ben adetime 4 gün kala ilişkiye girdim olma ihtimali çok düşük diyorlar bide okuduguma göre hemen hmen herkezde gecikme olmuş şuanda 1 gün gecikmiş durumdayım biraz zaman geçince test yaptıracam inşallah bi sorun olmaz

inş. bi sorun olmaz,benim gözüm korktu malesef..sonucu buraya yaz merak ettim..

inş. bi sorun olmaz,benim gözüm korktu malesef..sonucu buraya yaz merak ettim..

yaa bende kullandım adetim olması gerekenden çook sonra geldi ama kan rengim bir tuhaf ve öyle bir kan pıhtısı geldi ki hayretler içindeyim
bugün 4. günüm hala çok az az da olsa kkanamam geliyor... olursun umarım ..

norlevoyu 24 saat içinde aldım hamile kaldım sanırım geç kalmıştım... en iyisi kendinizi riske atmamak istenmeyen bi gebelik oluştuğunda olan yine bize oluyo arkdaşlar bi anlık dalgınlık mı desem zevk için mi desem ne desem bilemedim bu riski göze almayın... yani korunun...

yazıları okuyunca korktum aslında.ben reglmn son gününde ilişkiye girdim ilacının biri aldım 2.sini 12 saat sonra alıcam inşallah bir sorun olmaz çok korkuyorm hamile kalmktan.

işe yaramıyor mu yanii bende de yaramazsa offf..

ilşkiden 34 saat sonra kullandım norlevoyu sizce bir etkisini görebilirmiyim,adet dönemime 13 gün falan varherhangi bir yan etkisi yok şimdilik...pazartesi kan tahlılı yaptırıcak olsam anlayabilirmiyim hamile olup olmadığımı,fikri olan varmı acaba((....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…