Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
arkadaslar sıze bsy sormak ıstıom yardımcı olursanız cok sevınırım.nısanlımda regl donemıme 4 gun kala bırlıktelık yasadık tam bırlesme olmadı ama sonrasında endıselendık ve 30. saatte norlevoyu kullandım.adetım gelmeyınce doktora gıttık yanı bırlesmeden 5 gun sonra kan testı yaptırdık negatıf cıktı.daha sonra 10.gun tekrar yaptırdık testı yıne negatıf cıktı.ve test yaptırdıgım gun adet oldum yanı hapın etkısımı yoksa gercek adetımmı bılemedım ama 6 gun surdu tıpkı adetım gıbı.persembe gunu tekrar gıdıp yıne kan testı yaptırcaz ve bırlıktelıkten 20 gun sonra olacak...butun bunlara ragmen gebe olabılırımıyım sız ne dersınız?ıns ıns deılımdır cok korkuyorum kan testı pozıtıf cıkacak dıe

ya 18 mayısta aldım norlevo.. adet olmam mı lazım illa. adet olmadım henüz. hamile miyim o zaman ben?

fikri olan hiç kimse yokmu çok acil olarak nerden bilgi edinebilirim bunu
bari yazan biri çıksınn lütfenn

merhaba arkadaşım adına yazıyorum.kendisi nisan 15 (başlama günü) de adet görmüş mayıs ayını hatırlamıyor ama adetleri düzenli,böyle olunca 11-13 mayıs oluyor.24 Mayısda arkadaşıyla ilişkiye girdikten 5-6 saat sonra aynı anda 2 adet Norlevo kullanıyor.Ben risk olmaz diye düşünüyorum ama kendisi korkuyor.Ne dersiniz arkadaşlar

arkadaşlar ben en az 10 kez falan kullanmışımdır norlevoyu hiçbir yan etkisi olmadı.bazen kullandıktan sonra kanama oldu bazen olmadı.bir keresinde kanama oldugunda doktora gitmiştim hapın amacının bu oldugunu söylemişti.ama dediğim gibi her zaman herzaman kanama olmuyor.hamilemiyim diye şüphelenen arkadaşım hiç şüphelenme derim 10 gün içinde belli oluyor gebelik üstelik kan testide yaptırmışsın sanırım.için rahat olsun bence.

kizlar bundan 6gun once norlevo ictim ve bugun leke gibi bi miktar kan geldi adet gibi de degil fakat benim adet oldugum zamandaki belirtilerin hepsi var.adetim düzenli ve 14ü gibi olmam gerek yani daha 2 hafta var.karinda sislik,belde ve kasiklarda agri..bu normal midir..sanki adetim gecikmişte gelemiyormuş gibi şiştim yemin ediyorum yaaa

norlevoyu kullandığımda adetime 15 gun vardı kulladıkan 5 gün sonra kanamam oldu 2 gün şiddeli sonra azaldı kahverengi lekeye dönüştü 3 gün falan sürdü.normal şartlarda bu zamanlarda adet olmam gerekiyordu bel agrısı kasık ağrısı falan var normalmi sizce gebelik düşünmüyorum kızlar ,var 2 tane zaten allah onlara ömür versin,hamile diğilimdir diymi,içimde bir şüpe var hiç bir şeye konsantre olamıyorum.ara kanama yapıyor falan diyorlar,neyapmalıyım sizce akıl verin bana.eczaneden alsam test varsa belli olurmu şuanda 3 hafta oldu ilşkiye girdiğimden bu yana 34 saat içersindede norlevoyu içtim zaten(((((ağlamak istiyorummmm allahım ya.....

Kızlar Merhaba,
Norlevo kullanımının regl düzenini bozduğunu biliyodum fakat eşimle ilişkiye girdikten sonra ilk 12 saat içinde ilacı kullandım. Regl günümün son gününde ilişkiye girmiştik. İlacı kullandım geçen hafta fakat aradan daha 1 hafta geçmesine rağmen tekrardan kan geldiğini gördüm. Bunun regl mi yoksa başka bir şeyden kaynaklandığını bilemiyorum. Sizlere de oldu mu bu durum ? Sizce normal bir durum mu ? Regl mi yoksa başka bir şeyden kaynaklanan kan mı bilemedim. Yardımcı olabilirseniz bana çok sevinirim.

Teşekkür ederim canım ya. Normalde regl olayım çok düzenlidir . İlk defa norlevo kullandım ve böyle bir şey başıma gelince çok korktum açıkçası. Teşekkür ederim canım tekrardan :)

Adet dönemimin son gününde iliskiye girdik bosalma olmadı ama şüpheliyiz. Sonraki gün ertesi günü hapı aldım bilgili birileri varsa yardım edebilirmi hamile kalmaktan korkuyorum yardım edermisiniz.

eşimle korunmasız ilişkiden sonra 24 saat içinde bu hapı içtim ikisini aynı anda içitm. adetim biteli 1 gün olmuştu. daha sonradan kanamam olmadı. adet günüm geldiğinde de adet olmadım 6 gün geçti test yaptım negatif çıktı. şimdi 18 gün gecti hala adet olmadım bu ilacın etkisimidir acaba

ben adetimin bittiği son gün ilişkiye girdim ve hemen arkasından norlevo kullandım.yaklasık 1 hafta sonra tekrar adet şeklinde kanamam oldu ve bir haftaya yakın sürdü.ilişkinin üstünden 50 gün geçti ve ben tekrar adet olmadım.iki gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı.hamile olsam testte çıkardı herhalde bu kadar gün sonra.ilk defa kullandım bir daha da kullanmam bu ilacı ya

küçük bir sorum olacak, sürtünme yoluyla yapılan bi ilişki var boşalma durumu falan yok ama zevk suyu denılen sıvı degmıstır süphesiyle bu haptan aldım. olasılık cok dusuk oldugu ıcın 1 tane kullandım, yorumlara baktıgımda regl düzenını bozma durumundan dolayı korktum dıgerını almaya. tek tablet kullanımı bu etkılerı yapar mı yoksa dıgerınıde kullanmalı mıyım?

Ben de bu norlevo dan ictim az once kizlar 14saat fln gecti umarim yoktur gebelik fln su anda dusundugum son sey hamilelik...
Esimle evliligimizi oturtamadigimiza inaniyorum hakkimda hayirlisi

ben 50 gun once ıctım bu ılacı adetım yenı bıtmıstı.ıctıkten 6gun sonra falan tekrar adet oldum.ara ara da lekelenmeler oldu.ama hala adet olmadım.3 gun once gebelık testı yaptım negatıf cıktı.ama hala korkuyorum.guya hamıle kalmayalım dıye ıcıyoruz daha cok stres yaptırdı bana adet gınım gecelı cok oldu cunku

merhaba... erkek arkadaşımla korunmadan ilişkide bulunduk ilk cinsel birleşmemizin ardından 48 saat geçmişti norlevo aldım iki tabletle birlikte bu ilacı aldıktan 24 saat geçmişti iki tane daha norlevo içtim.en son adetim 15.05.2012 tarihinde olmuştu şimdi hamile olma riskim var mı ilaç korumuş mudur ve adetimin en geç ne zaman olması gerekir yardımcı olursanız cok sevinirim. ve hala adet olmadım :/

merhaba kızlar anlamadığım adetin son günü veya bittiği gün ilişkiye girenler neden kullanıyosunuz ki zaten takvim yöntemine göre gebelik olmaz adatin son günü

15.dk.dan ne olacak korkma 12 saat arayla bile kullanılabiliyo yine etkili olduğu söyleniyo

Merhaba öncelikle bebişin hayırlı olsun :)
Ben geçen ay norlevo içtim , 16-17 saat sonra 2 tabletı bırden kulandım ve ertesı gun regl oldum , reglım 3 gun surerken 6-7 gun surdu ve bunu ılaca bagladım aradan 1 ay gectı ve ben halen regl olmadım acaba banada mı etkı etmedı bu tablet 1-2 gun daha gecıkırsem test yapacagım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…