iyi günler kızlar, 6 gün sonra düğünüm var. perezervatif ile korunmayı düşünüyoruz, ancak ilk gece bunu kullanmak istemiyoruz. ilk geceden sonra ertesi gün hapı kullansam nasıl olur, yardımlarınızı bekliyorum
Merhaba ben norlevoyu 5 gün önce kullandım. Mide bulantısı ve baş dönmesi yan etkilerini gösterdi ama kanamam olmadı hiç acaba kaç gün sonra kanama oluyor ya da herkeste kanama oluyor mu ? Etki etmemiş olabilir mi diye endişeleniyorum sizce öyle midir ?
ilişkiden kaç saat sonra kullandığın önemli, bir de herkes de kanama yapacak diye bir şey yok. yalnız ben kullandığımda tam bir hafta sonra kanamam oldu. içini ferah tut, normal kanama tarihini bekle. norlevoyu doğru bir biçimde ve ilk 24 saatte kullanıp da hamile kalan da ne gördüm ne duydum. hem hamile kalmak öyle kolay mı tek ilişkiyle, tek ilişkiyle hamile kalma ihtimalin %25 zaten. sen bir de üzerine önlemini almışsın. sıkma canını, canına yazık. olduysa da şu an canını sıkmanın kimseye faydası yok, bakılır bir hal çaresine. sen üzerine düşeni yapmışsın.
Lütfen bana yardım edin arkadaşlar. Erkek arkadaşımla tam anlamıyla ilişki yaşamadık içime girmedi fakat spermi azda olsa vajinama değdi hemen temizledik.cuma günü berbaer olduk pazar günü yani 48 saat sonra norlevodan 2 taneyide aynı anda yuttum. normalde suan adet olmam gerekiyordu günüm gelmesine ragmen olamadım cok korkuyorum ilacı iceli bugun 5 gün oluyor bir yan etkisini görmedim fakat siskinlik var 2 3 gündür. lütfen bilen biri yardımcı olsun hamileysem mahvolurum
Lütfen bana yardım edin arkadaşlar. Erkek arkadaşımla tam anlamıyla ilişki yaşamadık içime girmedi fakat spermi azda olsa vajinama değdi hemen temizledik.cuma günü berbaer olduk pazar günü yani 48 saat sonra norlevodan 2 taneyide aynı anda yuttum. normalde suan adet olmam gerekiyordu günüm gelmesine ragmen olamadım cok korkuyorum ilacı iceli bugun 5 gün oluyor bir yan etkisini görmedim fakat siskinlik var 2 3 gündür. lütfen bilen biri yardımcı olsun hamileysem mahvolurum
Kimse kimseyi cinsel ilişkileri için yargılayamaz arkadaşlar. Bu ne cahilliktir ne de anormal bir durum. Kızın üzerine giderek moral bozmak ne kadar mantıklı? Şu an yaşadığı korkuyla yeterince pişman olmuştur zaten. Tek hataları dikkatsizlik ve korunmamaktır. Bu konuda kimsenin küçük düşürücü konuşmamasını dilerdim.
Adet gecikmesi strestende olabilir canım bir kaç gün daha bekle..
Ayrıntıları bilemediğimiz için bişey söylemek zor ama keşke 48 saat beklemeseydiniz. Kan testi yaptırın, gebelik testlerine güvenmeyin şu durumda derim.
Gerek kalmadı, bu sabah itibarıyla adet olmuş bulunmaktayım çok rahatladım :) Ama kanın rengi kahverengi sanırım ilaçtan böyle. Az az ve yogun kıvamlı geliyor çokta ağrım var ama yinede herseye değer çok çok rahatladım teşekkür ederim. bu arada sizinki şanssızlık olmuş sanırım o kadar kısa sürede içmenize rağmen üzücü
Hadi geçmiş olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?