Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
acil cevap!!ben gecen ay adetimden 10 gün önce norlevo kullandım ve tam adet günümde normal adetimi oldum..bu ay 7 sinde adet olmam gerekiyordu olmadım.her hangi bir gebelik belirimde yok..sizce bu gebelik riski oluşturur mu..yada bu hap bir sonraki adetlerde düzensizlik yapıyor mu..bu ay her hangi bir risk oluşturacak durum da yaşamadım..sizce bu adet gecikmesinin mantıklı sebebi ne olabilir..çıldırmak üzereyim.lütfen cevaplarsanız sevinirim..böyle bir şey mümkün müdür..norlevodan sonra normal adet olup bir sonraki ay olmamak normal mi sizce...

normal değil, etkilemiyor bir sonraki ayı diye biliyorum. doğru hesapladığına emin misin? bazen hesaplama hatası yapabiliyor insanlar. herkesin döngüsü 28gün değildir. bu tür özel durumlarda insanlar 28günden hesaplayıveriyor. son üç ayki dönemlerini bilmek gerek. bir hesaplama robotu var internette oradan bir kere daha hesapla istersen. belki hava değişimi senin stresin ya da başka faktörler etkilemiş olabilir ama hamile olduğunu hiç sanmıyorum. kaç gün geciktin, bir haftaya kadar gecikmeler dönem dönem olabiliyor telaşlanmaya gerek yok. ama bir haftayı geçerse ya da diğer aylarda da devam ederse bir doktora gitmende fayda var.

son 3 ay değil son bir yılın adet dönemleri hep 26 günde bir oluyorum..sadce gecen ay erken oldum.yani adetten 25 gün sonra..norlevodanolabilir diye düşündüm..ama bu ay en geç 8inde olmam gerekiyordu..ama hala olmadım..ama hamilelik falan kesinlikle olamaz değil mi?başka faktörler etkilemiştir diyorsunuz yani?çünkü normal seyrinde gecen ay 14 temmuzda adetimi oldum..normal yoğunlukta ve normal tarihinde..her zamnki gibi yani..bu ay olmamamsı bana saçma sapan şeyler düşünmeme neden oldu..adet agrılarımda var aslında..ama neden hala adet olmadım şaşırıyorum..çünkü çok düzenli adet olurum..aklıma norlevodan başka bir şey gelmedi..ilaç falanda kullanmadım..ilişkide yaşamadım bu ay..ne olabilirçıldırıcam..çok üzgünüm gerçekten..ve moralimde bozuldu..ama hamilelik hiç bir şekilde vardır diyemeyiz değil mi?çünkü tedavim var ve olmaması gerekiyor şu dönemde..

Aynı dertten ben de muzdaribim ve kafayı yemek üzereyim Geçen ay norlevo kullandım hatta bir kaç soru sormuştum adetimin bitiminde kullandım bir hafta sonra tekrar adet oldum ve bu ay adetim bir hafta gecikti ödüm patlıyor hamile kalmış olabilir miyim diye. Bütün adet belirtilerim var sanki olmak üzereymişim de olamıyormuşum gibi müthiş stres yapıyorum yumurtalıklarım ağrıyor bütün gün çalışıyorum ayaktayım çok sıkıntı veriyor Bir bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen

hamile olma ihtimaliniz sıfır değil ama çok düşük, zaten adet görmüşsünüz. zigotun bir adet döneminde rahme tutunması çok zor. hormonal düzeninizi etkilemiş olabilir ilaç, sıkıntı da yaptınız kendinize. murphy kanunları işte, beklersin beklersin gelmez. biraz daha sabredin olmadı doktor yolları gözükücek mecburen. çok canınız sıkılıyorsa gidin bence bir doktora en fazla yarım gününüz gider ama kafanız rahat olur.

merhabaaa...ilacı içtim fakat bende herhangi bir etki yaratmadı hanı bulantı bas ağrısı vs. bakalım kanama yasayacakmıyım???:26:

canım bugün de adet olamadım 3.gün gecikmemin ilişkiden sonra da 4. gün bugün yerimden kalkamıyorum ve aşırı derecede ishalim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

bana da cevap verir misiniz lütfen? yardımınıza ihtiyacım var !!

olay bu ilacın sürekli bir doğum kontrol yöntemine dönüştürülmemesi, çünkü hormonal sistemi oldukça etkiliyor. kullanmak zorunda kalmış kullanmışsın ama bundan sonra daha dikkatli olman gerekiyor. çocuk istemiyorsan korunmadan ilişkiye asla girme.

lütfen yardım edin çok korkuyorum

Yardım edin bana..son adet gunüm 31 Temmuz'da,8 Ağustos gecesi kondom kazası yasadık esimle.9 U sabahı bu ilaçtan aldım.Bir hafta sonra kahverengi leke geldi..15 gecesi kabus gibi aynı kazayı ben yine yasadim.ben tekrar bu ilaçtan almak zorunda kaldım bu sabah.. ((( ayda birden fazla olması zararlıymiş.hormonal dengem bozulur mu?ne yapacagım ben yaaa..hamile olmak istemiyorum..:26:

bu şekilde hamile kalman zaten nerdeyse imkansız, üzerine hap içmişsin, üzerine adet olmuşsun. ortada korkulucak bişi kalmamış zaten. meryem ana falan değilsen hamile olma ihtimalin %0

ara kanama oldu ama adet olmamıştımm bugün 16 sında adet olmam lazım ama olmadım daha ilacın etkisi heralde ama ondan korkuyorum hamile kalırmıyım diye ?

Merhaba 6 haftalık evliyim.24 Temmuzda adet olmuştum 8 Ağustosta korunmadan ilişki yaşadık plansız bir şekilde.İçime boşalmadı ancak yine de korktuk ve 13 saat sonra norlevo kullandım.Aslında ilacı kullandıktan sonra içim rahatlamıştı ama burdaki yorumları okuyunca çok korktum ilacı kullanıp gebe kalanların yorumlarını falan okuyunca.Lütfen yardımcı olabilir misiniz çok yeni evliyim çok korkuyorum

Arkadaşlar durumu şöyle açıklayayım, 19 temmuzda adet oldum, 2 ağustosta kaza sonucu norlevo ıçmek durumunda kaldım, ılışkıden sonra 1 saat ıçınde aldım ılacı. Bırkaç gün sonrakı ılışkımızde malesef kı gerı çekme yöntemı kullanmak zorunda kaldık bu da kafamda soru ışaretı oluşturdu. Tekrar norlevo ıçemezdım çok zararlı olurdu ben de bekleme kararı aldım. Ara kanamam olmadı. Ama ılgınç bı şekılde ayın 16sında adet oldum. Yanı adet dıye düşünüyorum çünkü karın ağrım falan da oldu ama adetım her zaman gecıkırdı. Ilk 2gün normal 3.gün az 4.gün ıse kahverengı lekelenme tarzı oldu. Normalde 5 gün sürer ama öncekı ay da bu şekılde olmuştu doğum kontrol hapını yenı bırakmıştım, ondan dıye düşünmüştüm. Şımdı sormak ıstedığım şeyler, 1) bu 16'sında olan şeyın adet değıl de ara kanama olma olasılığı sızce nedır? 2)Adetımın erken gelmesı norlevodan kaynaklanan bı durum mudur? 3)Bıraz paranoya gıbı olabılır bendekı ama sızce herangı bı gebelık rıskı taşıma olasılığım nedır? Bunlara cevap verırsenız memnun olurum.
Bır de şunu söylemek ısterım, umarım kımse bu ılacı ıçmek durumunda kalmaz. Bunun ıçın lütfen çok dıkkatlı olun arkadaşlar bızım gıbı bır anlık dıkkatsızce davranışın sonucunda haftalarca bunun stresını yaşamak gecelerı kabuslar görmek zorunda kalmayın.

ara kanama oldu ama adet olmamıştımm bugün 16 sında adet olmam lazım ama olmadım daha ilacın etkisi heralde ama ondan korkuyorum hamile kalırmıyım diye ?

şimdide yoğun bi şekilde kahverengi akıntı geliyo adet belirtileri var ama kahverengi akıntı geliyo sadece hamile olma gibi bi riskim varmı lütfen yardım edin çıldırıcam yaa 16 temmuzda adet olmuştum 24 temmuzda sürtünerek ilişki yaşadık bakireyim ama 29 temmuzda ilaç kullandıktan sonra ara kanamam olmuştu 16 ağustosta adet olmam lazımdı olmadım ilacın etkisi heralde ama şimdide kahverengi akıntı geliyo hamile kalmaktan çok korkuyorum öle bi risk yok dimi lütfen yardım edin ??

Arkadaşlar lütfen yardım, bir akıl verin.

Ben bu ilacı haziran ayı ortasında kullandım. Tabletlerden birini, ilişkiden sonra kırk dakika içerisinde, diğeri de on iki saat sonra aldım. Birkaç gün sonra da reglim oldu. (Normalde olması gerekenden bir iki gün önce oldu hatta) Ancak normalde 4-5 gün süren reglim 3 gün sürdü ve tam olarak sökmedi, kahverengimsi akıntılar fazlalıktaydı. Temmuz ayındaysa sadece birkaç saatliğine regli oldum. O da pembe, kahverengi akıntı şeklindeydi. Ağustos ayına geldik hatta bitiriyoruz ve ben hala regli olmadım. Hamilelik için herhangi bir belirti yok, buna rağmen farklı zamanlarda tam iki tane test yaptım, ikisi de negatif çıktı. Bu iki buçuk ay içerisinde defalarca şehir değiştirdim ve normalde iklim değişikliğinden ötürü benim reglilerim hep erken olur yaz aylarında. Zaman zaman düzensizlikler olur ama hiç bu kadar geciklemişti. Çok stresliyim, agresifleştirmeye başladı bu durum beni. Dış gebelik, kist gibi bir durum var mıdır? Çok pişman oldum bu hapı aldığıma. Birkaç gün sonra deniz tatiline çıkacağım ve primolut almam gerekiyor. Ancak çok endişeliyim, acaba bir zararı olur mu? Lütfen acil cevap yazın çok telaşlıyım

benimde norlevodan sonra olması gereken kanamam oldu ondan sonra normal adet kanamam 17 ağustosta olmalıydı ama bugün 11. gün gecikti hala adet olmadım snn kaç gün oldu adet olmayalı ? Herkeste mi böyle yoksa bi pislik mi var anlayamadım arkadaşlar yardımcı olursanız içime su serpmiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…