Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
kızlar Allahıma şükürler olsun bugün kan testi yaptırdım 0.00 çıktı değerim hamile değilim norlevoyu ilk kez kullanmıştım çok şkür korudu beni ama hala adet olmuyorum o da ayrı ben içtiktn 1 hafta sonra 2 3 günlük kanamam olmuştu 21 ocakta ondan önceki adetim de 3 ocak ve ben hala adet olmadım olurum elbet çok şükür hamile değilim stres başa bela kızlar çok zor biliyorum ama tavsiyem kan testi yaptırın ve allahın izniyle bi ohh çekin sonrasını da akışına bırakınn

Ben de dayanamayıp 3 tane gebelik testi yaptım hepsi negatif çıktı. Davul gibi şiştim ama, karnım - göğüslerim... Halbuki daha önce de bir kere kullanmıştım o zaman hiç böyle bir gecikme yaşamamıştım. 20' sinde olmam gereken adetim gelmedi daha sabrediyorum yapacak bir şey yok

off hiç sorma ya davul gibi oldum ben de göğüslerim en ufak şeyde sızım sızım sızlıyo.. ara kanamamı geçiriyorum şu an umarım bünyeme bi zararı dokunmaz bu ilacın

27 Şubatta adet oldum ve ertesi gün resmen vücudumdaki şişler indi. İlk defa böyle şişmiştim kilo aldığımı falan düşünüyordum hatta.
Sanırım boşuna almışım o ilacı da ama insan çocuk yapmaya hazır hissetmediği için riske giremiyor maalesef. Allah herkese planladığı, hazır hissettiği zaman, o çocuğa güzel bir hayat sunabileceği zaman çocuk yapmayı nasip etsin :)

arkadaşlar daha önce durumu özetlemiştim bu korunmasız ilişki öncesi adet günüm 8 şubattı ve ben dün yani 4 martta adet oldum ama normal bir adet kanaması değil ilk başta çok yoğun oldu şuan kasık ağrılarım devam ediyor ama kanama yok denecek kadar az kafam allak bullak oldu ve bu süreçte idrar yollarında yaşanan enfeksiyon dolayısıyla antibiyotik ve iğnede kullandım bunların etkilerinden dolayı kanama miktarında bir azalma olmuş olabilirmi yoksa düşünmekten bile korktuğum şeymi ? ayrıca gebelik testini ne zaman yapsam ve yaptırsam sonuç alırım?bu kanamanın bitmesinimi beklemeliyim sizce?

merhabalar.. adet oldum olacağım ağrılarım başladı bende buna güvenerek korunmasız cinsel ilişkiye girdim daha sonra aklıma tak etti adetin ne kadar yakınsa bile gebelik ihtimali her zaman varmış.. Hapı yarın sabah alacağım regl günümü değiştirir mi sizce ? normalde 2-3 güne kesin olacağım..

merhaba arkadaşlar,

28 ocakta norlevo yu kullanmıştım 4 gün sonra normal sürede regl oldum, fakat bu ay regl dönemim gecikti o yüzden şu anda cok endişeliyim. sizce hamile olma riskim varmıdır, yoksa norlevo düzensizliğe sebep oluyor mu? gebelik testi aldım ama pazartesi dr a da gitmeyi planlıyorum... bu konu çok fazla endişelendiriyor beni, eğer aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa acil cevap verebilirler mi?

adetin kaç gün sürüyor ?

of içim sıkılıyo hala regl olmadım ağrılar var ama.. İnş hapın etkisidir..

kızlar bana da kilo ile bilgi verin biraz lütfen..
yani ilacı kullanmaya başlayalı iki sene olmuştur. ki bu iki senede toplam beş kez kullanmışımdır.

artı norlevo (yani ertesi gün hapı) bir korunma yöntemi değildir. aktif cinsel ilişkiniz varsa doğum kontrol yöntemine yönelmelisiniz.
bu ilaçla ilgili yaptığım araştırmalarda, ilacın dış gebeliğe bile yol açtığını duydum.
o yüzden yöntem değişmeli.

hah bana gelirsek...
ilacı kullanmaya başladığımda ki iki ayda iki kez içtim peşpeşe. 60 kilo idim, iki ay sonunda 63.7...
bu ilaçtan mıdır?

ilaçtan değilse iştahım açıldı falan lanet bişi oldu... bu sıkıntı...

hepsini geçelim, bana düzenli önerebileceğiniz ve kilo aldırmayacak *hatta verdirecek diyelim( ilaç ne önerirsiniz... günlük değil de düzenli kullanabiliriz çok yakında eşimle birlikte yaşamaya başlayacağım zira...

bir de norlevo'yu kullandıktan genelde bir, bir buçuk hafta sonra bir regl olunuyor. o olmazsa da bir aylık reglde ciddi sancı yapıyor.
ben bu ilacı çok sevmiyorum dürüst olmak gerekirse.

5-6 gün sürüyor. ama neyse ki bu sabah regl oldum, bütün sıkıntılarımı attım :) darısı sana canım, ama bu ilaç bende işe yaradı..

of inşallah canım ya yazarım zaten buraya olur olmaz..

Arkadaşlar merhabalar öncelikle. Ben tam 2 haftalık evliyim. Reglim çok düzensizdir, ne zaman olacağım hiç belli olmaz. Ama genelde olmadan 1-2 gün önceden karın ağrılarım başlar öyle anlarım hasta olacağımı. 2 martta eşimle birlikte olduğumuzda regl belirtilerim başlamıştı 3-4 martta olurum diye düşünüyordum. İlişkide eşim korunmadı ancak içe boşalma gibi bir durum da olmadı. Fakat ben yine de tedbir olsun diye ilişkiden tam 24 saat sonra 2 adet norlevoyu aynı anda içtim. Son 5 gündür (çok afedersiniz) ciddi bir ishal durumu söz konusu, karnım ağrıyor ve saat başı idrara çıkıyorum çok su içmediğim halde. Mide bulantısı veya baş dönmesi yok. En son reglim şubatın başıydı. Sizce hamile miyim? Yoksa bunlar norlevonun etkisi mi? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim :)

norlevoyu bende kullanıyorum hatta abartıp ayda 3 kez bıle kullandgıım oluyor ama senınkısı gıbı bır etkısını gormedım test yap bence yarın ıcın rahatlar hem

norlevoyu bende kullanıyorum hatta abartıp ayda 3 kez bıle kullandgıım oluyor ama senınkısı gıbı bır etkısını gormedım test yap bence yarın ıcın rahatlar hem

Cevabınız için teşekkürler :) ben de yarın eczaneden gebelik testi almayı düşünüyorum. Fakat belli olur mu sizce? Reglim çok düzensiz dediğim gibi.

Kusura bakmayın telefondan girdiğim için düzenle butonu yoktu bir de şunu eklemek istiyorum: herkeste ara kanama olacak diye bir şey var mı? Bende ne akıntı ne de ara kanama var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…