Ben de dayanamayıp 3 tane gebelik testi yaptım hepsi negatif çıktı. Davul gibi şiştim ama, karnım - göğüslerim... Halbuki daha önce de bir kere kullanmıştım o zaman hiç böyle bir gecikme yaşamamıştım. 20' sinde olmam gereken adetim gelmedi daha sabrediyorum yapacak bir şey yok
off hiç sorma ya davul gibi oldum ben de göğüslerim en ufak şeyde sızım sızım sızlıyo.. ara kanamamı geçiriyorum şu an umarım bünyeme bi zararı dokunmaz bu ilacın
merhaba arkadaşlar 29 aralık gecesi prezarvatifin azizliğine uğradık 12 saat içerisinde norlevo 2 adet hapı aynı anda kullandım regli düzenimde bir değişiklik olmadı mevcut düzende devam etti ocak ayı ve şubat ayı reglimi normal döngüde gördüm ve bir değişiklik söz konusu değildi kanama miktarı ağrı gün sayısı daha öncekilerle aynıydı 16 şubat gecesi yine problemli bir durum yaşadık 13-14.saatte yine mecburen norlevo hapını kulandım bu hapı hiç kullanmazken 2 ay içerisinde kullanmak zorunda kaldım sizce herhangi bir risk varmıdır olmadığını düşünüyorum kendi adıma ama test yapmaya bile ürküyorum vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar,
28 ocakta norlevo yu kullanmıştım 4 gün sonra normal sürede regl oldum, fakat bu ay regl dönemim gecikti o yüzden şu anda cok endişeliyim. sizce hamile olma riskim varmıdır, yoksa norlevo düzensizliğe sebep oluyor mu? gebelik testi aldım ama pazartesi dr a da gitmeyi planlıyorum... bu konu çok fazla endişelendiriyor beni, eğer aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa acil cevap verebilirler mi?
adetin kaç gün sürüyor ?
5-6 gün sürüyor. ama neyse ki bu sabah regl oldum, bütün sıkıntılarımı attım :) darısı sana canım, ama bu ilaç bende işe yaradı..
norlevoyu bende kullanıyorum hatta abartıp ayda 3 kez bıle kullandgıım oluyor ama senınkısı gıbı bır etkısını gormedım test yap bence yarın ıcın rahatlar hem
Arkadaşlar merhabalar öncelikle. Ben tam 2 haftalık evliyim. Reglim çok düzensizdir, ne zaman olacağım hiç belli olmaz. Ama genelde olmadan 1-2 gün önceden karın ağrılarım başlar öyle anlarım hasta olacağımı. 2 martta eşimle birlikte olduğumuzda regl belirtilerim başlamıştı 3-4 martta olurum diye düşünüyordum. İlişkide eşim korunmadı ancak içe boşalma gibi bir durum da olmadı. Fakat ben yine de tedbir olsun diye ilişkiden tam 24 saat sonra 2 adet norlevoyu aynı anda içtim. Son 5 gündür (çok afedersiniz) ciddi bir ishal durumu söz konusu, karnım ağrıyor ve saat başı idrara çıkıyorum çok su içmediğim halde. Mide bulantısı veya baş dönmesi yok. En son reglim şubatın başıydı. Sizce hamile miyim? Yoksa bunlar norlevonun etkisi mi? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim :)
Kusura bakmayın telefondan girdiğim için düzenle butonu yoktu bir de şunu eklemek istiyorum: herkeste ara kanama olacak diye bir şey var mı? Bende ne akıntı ne de ara kanama var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?