Belki biraz içinizi rahatlatır diye açıklama gereği duydum... 1 Ağustosta reglimi oldum 12 ağustosta norlevo kullandım. Norlevodan 6 gün sonra ayın 18'inde ara kanamam oldu 2 gün sürdü ve çok az oldu. Ardından normal adet tarihim olan 1 eylül geldi geçti ben hala olmadım, ara kanama tarihi olan 18'i geçti yine olmadım, bu arada baş dönmesi, mide bulantıları karnımın şişmesi tabi çok korkuttu beni.. Evde 2 tane test yaptım 1'er hafta arayla negatif çıktı ama içim rahat etmiyordu. Sonra ayın 23'ünde kanamam oldu yani normal adetimden 54 gün sonra adet oldum fakat bu da 1 gün sonra kesildi ara ara az az kanamam oldu, adet mi değil mi anlayamadım çünkü başlamasıyla bitmesi bir oldu. İnternette yazan bütün hamilelik belirtilerini yaşadığımı düşündüğümden beta hcg testi yaptırdım sonunda,0.01 gibi bi değer çıktı, ancak onu görünce rahatladım.. Sizde sitres yapmayın, böyle beklemektense erkenden testinizi yaptırın rahatlayın derim... Birde ara kanamanız yeni adet tarihi oluyor anladığım kadarıyla yani ondan 5 gün sonra oldum ben... Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir...Zayıfım yani 45 kiloyum fakat hala karnım çok şiş ve ben bunun nedenini anlamış değilim...
arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim...son adet tarihimden 14 gün sonra erkek arkadaşımla ilişkiye girdik içime boşalmadı aslında ama her ihtimale karşı 13 saat sonra norlevo kullandım.2 hapı aynı anda içtim.hapları aldığımın 7.günü kanamam oldu başta az az geldi ama sonraları normal adetim gibiydi miktarı,rengi falan.6 gün sürdü ve kanamamın olduğu haftadan hemen sonraki hafta içinde bir gün de benim normal adet tarihimdi yani o günlerde adet olmam gerekiyordu eğer norlevo kullanmasaydım.şimdi bu ara kanamamı yoksa norlevonun etkisiyle bir hafta erken gelen normal adet mi bilemiyorumsizce hamile kalmış olabilir miyim? ütfen yardım edin,stresten kafayı yemek üzereyim
kizlar bir sey soracagim genellikle okudgum uzere cogunlugun az az gelmis kanamasi. Acaba birtek bende mi farkli oldu? Ben kullandigimin 7. Gunu adet oldum ve asiri fazla geldi rengide siyah gibiydi nerdeyse. Ayrica adetimde 7-8 gun surdu o zaman. Birde cok agrili olmustu. Bende mi bir sorun var anlamadim:26:
Birde unutmadan sorayim norlevo kullandiktan sonraki ay adetiniz gecikti mi sizinde?
selam canım ben sana şu şekilde yardımcı olabilirim.benim doktorum kist yada miyom varsa patlamıştır ve bu şekilde koyu renk siyahımsı akıntı olur aynı zamanda sancılı olur adetin demişti.
norlevodan 7 gün sonra kanamam başladı ama neredeyse ıkı hafta olacak hala devam ediyor ilk günlerde yoğundu, daha sonra kahverengi lekelenme şeklinde gelmeye başladı, hala da devam ediyor. Bekelenen süreden uzun veya kısa olabilir yazıyor bircok yerde bu kanamalar için ama bu kadar uzun olmamıstı daha evvel.. Baska da bır problemım yok suan, normal adet tarıhım 5 eylüldü, ıkıncı kanama da 16 eylülde başladı. Şimdi ne yapmalıyım bilemiyorum, hamile olduğumu zannetmiyorum ama bu kanama olayı canımı sıkıyor
Merhaba ben bu konuyu cok kafama taktım lütfen yardım edin :/ 13 gün önce erkek arkadaşımla prezervatifle ilişkiye girdik ilk ikisinde sorun yaşamazken sonuncusu uzun süreli (yaklaşık 25dk) bir ilişki oldu prezervatifli de olsa boşalmak için içimden çıkıyordu. Bu sefer çıktığında prezervatifin tırnak boyunda yarıldığını gördük ve eline boşaldı tüm spermleri. Sonra Norlevo ertesi gün hapını içtim 12 saat dolmamıştı. İçime sperm kaçmış olabileceği ihtimali ve de yumurtlama zamanım olduğu için şansa atamadım. içtikten iki gün sonra iki gün lekelenme geçirdim açık kırmızı kan geldi ama çok hafifti. 23-24ü gibi de adet olmam gerekiyordu iki gün adet sancısı çektim fakat bugün hiç birşey yok. Adet olmadım. Çok endişeliyim hamile kalmış olabilir miyim ? Deneyimi olan arkadaşlar yardım etsin lütfen :/
Yumurtlama donemime denk gelen gunlerde talihsiz bir iliski yasadim yarim saat sonra norlevo kullandim adetime kadar gecen surede cok tedirgindim kndi kendimi yedim bitiridim ilacin hic bir yan etkisini gormemekle birlikte beklenen gunumde beklenen belirtilerle regl oldum yine de icim rahat etmedi iliskinin uzerinden 22 gun gectikten sonra kan testi yaptirdim ve negatif cikti cok mutlu oldum ama bir daha asla boyle bir stres yasamak istemiorum olan bize oluyo dikkatli olalim kizlar o surec cok skntili ama bi gercekte var ki norlevo dogru kullanildiinda gercekten etkili test edildi onaylandi telas yapmayalim
selam arkdşlar..bende adetime 5 gün kala içtim bu ilacı.ve suan olmam gereken zmnı bikaç gün geçti.ne kanama var ne bişi .endişelenmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?