norlevoyu bende kullanıyorum hatta abartıp ayda 3 kez bıle kullandgıım oluyor ama senınkısı gıbı bır etkısını gormedım test yap bence yarın ıcın rahatlar hem
Herkese merhaba,bütun yorumlari bir gecede yorgan altinda tirnaklarimi yiyerek okudum öncelikle cok zor bir durum allah herkese kolaylik versin bende paylasmak istiyorum basimdan gecen olayi belki biraz olsun yardimci olurum
En son 27 subatta regl oldum ve 28 gunde bir kanama olan bir adet duzenim var ve 15 martta erkek arkadasimla sürtünme yoluyla birseyler yasadik ( bakire degilim ama bir kaza sonucu kaybettim ve iliskiye girmekten cok korkuyorum hicde denemedim simdiye kadar)gelelim asil olaya erkek arkadasim surtunme esnasinda bosaldi ve vajina etrafina geldi olaydan sonra hemen dusa girdim ama cok tedirgin oldum cunku arkadasimin hesaplamasina gore tam yumurtlama donemindeymisim ve 12 saat gecmeden norvelo ilacini aldim ayni anda ikisini ictim hicbir yan etkisi olmadi ki panik atak hastasiyim kurgulayarak bile tribe girebilen birisiyim hic bir sekilde ne lekelenme ne agri ne sizi mide bulantisi hicbir etki yapmadi ve sonra beklemeye basladim ve bu sabah regl oldum tam gununde her zaman oldugu gibi ne gecikme oldu nede erken gelme durumu oldu tam 28 gunde geldi ilacmi ise yaradi yoksa ben bosu bosunami uzuldum bilmiyorum ama yinede paylasmak istedim bugun cocuklara cik
Arkadaşlar Merhaba,
Reglim Şubatın 15. de başlayıp 20. de bitti. Ayın 24. de korunmasız ilişki yaşadım. Yani partnerim içime boşaldı.
Olaydan yaklaşık 1.5-2 saat sonra Norlevo kullandım.
29. yaklaşık 4 gün süren bir ara kanamam oldu.
Psikolojik mi bilmiyorum ama son 3 gündür aşırı yorgunluk, halsizlik, baş dönmesi, baş ağrısı, ara ara hafif mide bulantıları var.
Gebelik riski var mıdır ki?
Merhabalar, umarım bilgi sahibi olanlar en kısa zamanda dönüş yaparlar. Norlevo ilacını, ilişkiden 10 saat sonra kullandım ve 15 gündür süren kanamam var. Adetim gecikeli 2 gün oldu sadece gün içerisinde gelen hafif kanamalarım oluyor. Doktordan randevu aldım çünkü maalesef kanama için uzun bi süre bu... Gebelik ihtimali yoktur diye düşünüyorum. sizce ?
İlaç sizde bariz yan etki yapmış.ben buraya karşı cıkılmaması adına yazmak ıstemedım ama herkes ara kanamadan bahsetmıs ve ciddiye alınması adına bıldıgım bır gercegı yazıcam.ara kanamalarınız 4 gun veya anlatıldıgı gıbı 10 gun surmesı cok ultra doktor kontrolü gerektiren bır durum.vücudunuzu boyle savunmasız bırakmayın.kan kaybına giriyor bu basbaya da giriyor sonra bu kan kaybı kiside kansızlık olusturuyor.psikolojik anlattıgınız etkilerin görülmesi için psikolojik teşhisi konulmuş bır hastalıgınız olmalı bu hastalıgı da tetıkleyen durumları yasıyor olmalısınız.ayın üçte birini toplarsanız oldugunuz gunlerı resmen regli olarak gecırmıssınız.bu yorgunluk yapar, halsizlik baş dönmesini baş dönmesi mide bulantısını bu da zıncırleme baş agrısını tetıkler.böyle etkılerı gordugunuzde bılın kı; vucudunuz basa cıkamadıgı bır durumla savasıyor ve bu savası da bellı ki yolunda gtmiyor, acil acil acil doktor...
Kızlar lütfen yardım edin bu ayın 17sinde adetim bitti ertesi günü ilişkiye girdim 19undada norlevo aldım ama 2 günden beri nerdeyse siyah olabilicek kadar koyu ve az gelen bi kanamam var karnımda ağrı ve göğüslerimde hassasiyette var.daha öncede norlevo içmiştim bilmiyorum bu ara kanamamı ama daha önce hiç böyle bişi olmamıştı normal zamanda adetimi oluyordum.çok korkuyorum yumurtlama günümde yaklaşık 2 gün öncesine geliyor ama bilmiyorum kızlar lütfen yardım edin ilk defa böyle bişiyle karşılaşıyorum
Lütfen cevap verin:/ bugun hala regl olmadım ve acaba idrar testi alsam sonuç çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?