Merhaba, Yumurtlama döneminde kullanılan norlevo ne kadar etkilidir? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Bu dönemde norlevo kullanan yok mu?
Kanda negatif çıkan test doğrudur, hamile değilsindir. Hap düzeni bozuyor bir müddet.
hanımlar bu gün idrarda gebelik testi yaptım sonuç negatif :) sanırım artık hiç endişe etmeme gerek kalmadı:) siz ne dersiniz?
Benım ılk kan testımde pozıf %57 hamıleyım çıktı kanamamı adet zannederken 20 gunu asınca megerse dusuk yapıyormusum2 kan testım %37 cıktı yanı dusuk yapıyorum cok kötü bır durum ama kürtaja gerek olmıyacahımı soyledı zaten onun psıkolojısıne gırersem deprasyona gırerdım benım ılk basıma geldı lütfen duzenlı sızı koruyacak dogumkontrol yontemlerı kullanın benım durumuma dusmeyın
evet kesinlikle katılıyorum, duzenli yöntemlerle korunmak gerekiyor. Ben kan testimi erken mi yaptırdım endişesi yaşadım (ilişkiden 11 gün sonra) yaklaşık 1 haftadır da kahverengi pıhtı ve akıntı mevcut. Acaba bu ay reglim böyle mi gerçekleşecek düşüncesine kapıldım. İdrar testimi de beklediğim adet kanamasının iki gün gecmesiyle gerçekleştirdim. Hala içimde endişe söz konusu, keşke hiç olmasa diyorum ilacın çok zararlı olduğunu düşünüyorum.
Size de çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda toparlanırsınız. Şimdi ki sağlık durumunuz nedir peki?
Umarım kötü sonuc almazsınız muhakkak doktora gıdın ben korktuğum ıcın gıtmedım ılk zamanlar keske gıtseydım. Bu arada tek kürtaj olmadığıma sevındım zaten bunda psıkolojım bozuldu kürtaja hıc dayanamazdım . Kanamam durmak üzere artık dusuk olayım bıttı gecmıs olsun sızede
evet kesinlikle katılıyorum, duzenli yöntemlerle korunmak gerekiyor. Ben kan testimi erken mi yaptırdım endişesi yaşadım (ilişkiden 11 gün sonra) yaklaşık 1 haftadır da kahverengi pıhtı ve akıntı mevcut. Acaba bu ay reglim böyle mi gerçekleşecek düşüncesine kapıldım. İdrar testimi de beklediğim adet kanamasının iki gün gecmesiyle gerçekleştirdim. Hala içimde endişe söz konusu, keşke hiç olmasa diyorum ilacın çok zararlı olduğunu düşünüyorum.
Size de çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda toparlanırsınız. Şimdi ki sağlık durumunuz nedir peki?
merhabalar 18 nisanda adet oldum ve adetim 23 nisanda bitti dün eşim istemeden içime boşaldı bende 3-4 saat sonra hemen norvelo kullandım bişey olurmu acaba lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim allah rızası için kızlar bi fikir verin
Bu arada doktora gıttınızmı kendı yontemlerınızle bırsey yapmayın ben kan testı yaptırdım. Benım arkadaslarıma kalsa yok eczaneden test alalım yok ıdrar testı yaptıralım en ıyısı doktor bence
merhabalar 11 mayısta adet oldum ben çok mutluyum
İlaç sonrası herhangi bir şekilde ara kanama lekelenme vs gördünüz mü? Adet kanaması değil de ilacın etkisi olabilir mi acaba?
arkadaşlar bende bu ilaçtan içtim 10. saatte 2 sini aynı anda aldım adetten tarihimden itibaren 13. gün ilişkiye girmiştik eşimle
yani ovulasyonun en yoğun olduğu günler arasında kanamam 1 gün gecikti dayanamayıp test aldım silik çizgi çıktı
gidip kan tahlili verdim beta hcg ve değerim 492 çıktı yani 4 haftalık hamile şimdi korkuyorum ya dış gebelikse diye çünkü dış gebeliğe neden oluomuş bugün doktordan randevu aldım birde doktor görsün diye kürtaja eşim karşı ama ben daha kendimi anne olmaya hiç hazır hissetmiyorum kafam çok karışık hamile kaldığıma sevinemedim bile :S
hayır ara kanama falan görmedim adet kanaması dır çünkü nisanın 18 de adet görmüştüm erken gelebiliyor adetim hala devam ediyor çünkü adet kanamam
Merhaba kızlar acil yardımınızz gerekiyorr... Son adetim 30 Nisan-3 Mayıs tarihlernde gercekleşti. Nişanlımla 9 mayısta ilişki yaşadık prezervatif yırtılması sonucu norlevo kullanmak zorunda kaldım 24 saat içinde ikisini birden içtim .16 mayısta ara kanama meydana geldi koyu renkte az az kanamam oluyor. Yumurtlama dönemimde değildim . Ama endişeleniyorum yinede hamile kalma ihtimalim var mıdır ?
Ve şimdi bi dahaki adetimi aynı dönemde mi beklemeliyim yoksa ara kanama tarihinden sonra mı hesap yapmalıyım ?
10 gün oldu ilişkim olalı evde test yapcam kesin sonuc alırmıyımmm.. Cok endişeleniyorumm
canım endişenmene gerek yok bence değilsindir yinede içindeki şüphe gitsin diye test yap. zaten 24 saat içinde içmişsin ve ara kanaman olmuş normal zamndan 3yada dört gün önce olursun beim bildiğim oo
Umarım değilimdir ya10.günde test kesin sonuç verir mi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?