- 29 Mart 2009
- 4.239
- 794
- 163
slm arkadaşlar ben nişanlımla adet dönemimin son gününde birlikte oldum nişanlım istemeden içime boşaldı.5 saat sonra norlevo aldım kutuda 2 dablet vardı ben ilk tableti 12 saat içinde aldım ikincisinide çok geçmeden bi 6.7 saat sonra aldım. şimdi merak ediyorum hamile kalırmıyım doğru şekildemi aldım hapları lütfen yardımcı olurmusunuz.
lütfen cevapsız bırakmayın
eşimle gecen gün ilişkiye girmedik sadece sürtünme yoluyla yakınlaştık boşalması geldiğinde tabiki dışarıya boşaldı. fakat zevk suyu denen sıvı surtunme anında vajına bölgemde hissettigim oldu. o sıvıdada azda olsa sperm olurmuş dıye korktuk ve 3 saat bıle gecmeden norlevo kullandım. kullanım şeklinde aynı anda alınız yazdıgı için ıkısını aynı anda içtim fakat ınternette 12 saat arayla diyordu..her ne kadar ilişkiye girmemiş olsakda ve dışarıya boşalmıs olsada zevk sıvısı için içtim hapı. ve hıcbı yan etkisi olmadı. yazdiginiz gibi 2-3 gun içinde bi kananmam da olmadı. sizce hamile olabilir miyim :S karışık gözüksede bu benım için önemki lutfen cevap yazınız.
selam aynı sekilde bende korundum :)) hemde 12 saat içinde aldım hapı ancak 7 haftalık hamileyim :)) ilacın içindede yazıyo %80 koruma söz konusu dye.. yüce rabbim istedikten sonra hc bsey önünde duramıyo..
ama cok farklı bi duyguymus allah bebek isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin...
Lutfeenn cevap verirmisinizzzzz
Günaydınn,
Öncelikle neden iki kere arka arkaya aldığını anlamadım. Yani kurallar basittir. Yazılanı yapman gerekirdi. Trafik kurallarına uymayınca kaza olması kaçınılmaz.
Yine de panikle aldığını düşünelim.
İçtiğin hapın etkisi bi hafta sonraki ara kanama ile ortaya çıkıyor. Büyük ihtimalle işe yarıyor.
Tek doz (iki hapın aynı anda alınması) bile hormonal dengeyi büyük oranda sarsıyor. Bi daha normal olmamak değil, ama sarsıyor, ara kanama baş dönmesi bulantı vs etkileri olabiliyor. Hepsi ihtimal.
Çünkü vücuda yüksek oranda hormon alıyorsun.
Çift doz ise bu yüksek oranda hormonu ikiye katlayarak vücuda almak. Yani doz aşımı. Yani şahsi fikrim olarak hatalı .
Prospektüste yan etkiler civarında yazar doz aşımı diye bir başlık vardır.
Gerçi alalı bi kaç gün olmuş çoktan etkilemiştir etkileyecekse.. Bişi olmadıysa belki de sıkıntı olmamıştır..
Çift doz alan olmadıysa cvp yazmıodur kimse :26:
İnşallah sorunsuz atlatırsın
Kızlar bu hap alındıktan bir hafta sonra mı adeti getiriyor.
Bizim bir haftadan önce bir süre içerisinde ilişkimiz oldu sevgilimle bir saat sonra bu hapı aldık içtim ama adetim hala gelmedi fakat adetimin gelmesine daha bir hafta var normal koşullarda.Ama benim anlamadığım şey bu ilaçtan bir hafta sonra mutlaka adet mi gelir:S
Hamile miyim ki ben?
Ve ben bu hapı aynı anda içmedim 10-15 dk arayla içtim hapları.Bir şey olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?