Canım evet panikten yanlış yazmışım çok özür dilerim.baştan söyleyim 5 eylül olacaktı reglim bir hafta sürüyor .28 eylülde 2 defa ilişki oldu ilk ilişkiden 15 saat içinde hapı aldım..şuan bir çay kaşıgı büyüklğünde normal kan renginden açık bir damla geldi.bu normal regl kanaması değil acaba kızlık zarımlamı ilgiliCanım ilk mesajında 28 Eylül'de ilişkiye girdik yazmışsın sanırım o 28 Ağustos olacak. Yani eğer öyle değilse 28 Eylül'e kadar hiç regl olmadın mı diye sorucam. Yok eğer yanlış yazmışsan da ovulasyon dönemini çoktan geçirmiş olduğundan hamile kalma şansın çok çok az ki bide beklemeden çok hap almışsın. İlişkiden sonraki kanamaların sebebini bilemicem o konuda yardımcı olamıcam ama hapı aldıktan sonra bi ara kanama geçirmişsen o günü yeni regl günün al
Canım eğer bakireysen ve tam bir birleşme olmuşsa zarın tabiki zarar görmüştür çok esnek değilse tabi. Kanamanın onunla alakası olup olmadığını konusunda bi fikrim yok ama bende olsaydı aynı olay ben zara zarar gelmiştir diye düşünürdüm. Hapı erken almakla iyi etmişsin ovulasyon döneminde olmadığından hap koruyacaktır seni. Normal adet gününü bekle ve stres yapmadan hapın yan etkisidir 2-3 gecikebilir veya daha erken gelebilir. Illa arama kanama olacak diye de bekleme olmayabilir bu ilacın etki etmediği anlamına gelmez genelde regle yakın atılan haplarda reglle ara kanama birleşip geliyor bende öyle olmuştu. Stres yapma bişey olacağını sanmıyorum. Umarım dilediğin gibi olurCanım evet panikten yanlış yazmışım çok özür dilerim.baştan söyleyim 5 eylül olacaktı reglim bir hafta sürüyor .28 eylülde 2 defa ilişki oldu ilk ilişkiden 15 saat içinde hapı aldım..şuan bir çay kaşıgı büyüklğünde normal kan renginden açık bir damla geldi.bu normal regl kanaması değil acaba kızlık zarımlamı ilgili(
adet olduğunda buraya haber et canım ya ınsallah oluruz bende cookkk streslıyım:44:arkadaşlar banada acil yol gösterin lütfen çok kötü durumdayım en son regl tarihim 20 ağustos. 1 eylülde erkek arkadaşımla korunarak ilişkiye girdik.ilişkiden sonra erkek arkadaşım kondomun hafif gevşediğini ve kondomun içine bir miktar sperm biriktiğini söledi.ertesi günü garanti olsun die ilişkiden 32 saat sonra(2 eylül) norlevo içtim 9 eylülde ara kanamam oldu geçti fakat sonra göğüslerim şişti sanki kanamam olucak gibi ama kaç gündür böyle başka bi gelişme yok bugun hala adet göremedim.çok canım sıkılyo huzursuz olmaya başladım birazdaha beklemelimiyim?
Canım karışık anlatmışsın, şu regl günlerini tam tarihiyle yazarsan ve kaç günde bir regl gördüğünü söylersen yardımcı olmaya çalışırım
Benle erkek arkadaşım 8-15 eylül arası 1 haftalık tatile gitmiştik ve bazen prezervatifli bazen prezervatifsiz defalarca ilişkiye girdik fakar içime hiç boşalmadı geri çekilme yöntemini kullandık. Fakat 7 günlük süreç içinde 2. gün norlevo aldık . Son adetim ağustosun 29 da idi . norlevo kullandıktan 5 gün sonra 3 4 günlük adet oldum ama hafif kanama değildi bildiğin adet oldum . Sence hamile kalma ihtimalim var mı ?
Teşekkürler
geri çekme yontemınde hamıle kalma riski var . eger ılaç kullandıysan sorun olmaz dıye düşünüyorum bıde ustune adet gormussun bence hamıle degılsın
Çok teşekkür ederim. Peki tekrardan normal adet günümde adet görür müyüm normalde adetlerim 28-3 ü arasında olurdu bu ay 30 u oldu hala adet olmadım .
ilaç gecikme yaptırıyor ondan kaynaklanıyor olursun gecikme olsa bıle sonuçta olcan stres yapmada ıyıce gecıkmesın bence hamılelık felanda yok rahat ol
Çok teşekkür ederim. Peki tekrardan normal adet günümde adet görür müyüm normalde adetlerim 28-3 ü arasında olurdu bu ay 30 u oldu hala adet olmadım .
ilaç gecikme yaptırıyor ondan kaynaklanıyor olursun gecikme olsa bıle sonuçta olcan stres yapmada ıyıce gecıkmesın bence hamılelık felanda yok rahat ol
İnşallah. Çok sağol canım ya gerçekten baya rahatladım. iyi geceler :)
Ilacı kullandıktan sonra tekrar ilişkiye girip girmediğin önemli şuan. Eğer haptan sonra tekrar kullanmışsan 10-11-12 Eylül senin ovulasyon dönemin eğer 28 günde bir regl görüyorsan tabi. Buda o günlerin riskli olduğunu gösterir,eğer o günlerde geri çekme yöntemiyle bile bi ilişki yaşadıysan ki hapı kullandıktan sonraki bi ilişki olur bu koruma sağlamaz hap benim okuduklarım ve bildiklerim kadarıyla hamile kalma şansını oluşturur ama illaki olacak diye bişey yok sadece Ovulasyon dönemi oldukça riskli günler. Kanamana gelince o kanama yüksek ihtimal bi ara kanama oluşturdu sende çünkü aynı ayın içinde iki defa regl olmuş oluyorsun bence o bi yan etkiydi. Çoğu kişi burda o kanamayı döllenmiş yumurtanın atılışından kaynaklanan bi kanama olduğunu söylüyor ama ne kadar reel bilemem. Normal adet gününü bekle canım eğer geçerse kanama gününü baz alarak yeni bi adet tarihi oluştur onu bekle. Eğer oda geçerse muhakkak bi kan tahlili yaptır, sağlıklı günlerBenle erkek arkadaşım 8-15 eylül arası 1 haftalık tatile gitmiştik ve bazen prezervatifli bazen prezervatifsiz defalarca ilişkiye girdik fakar içime hiç boşalmadı geri çekilme yöntemini kullandık. Fakat 7 günlük süreç içinde 2. gün norlevo aldık . Son adetim ağustosun 29 da idi . norlevo kullandıktan 5 gün sonra 3 4 günlük adet oldum ama hafif kanama değildi bildiğin adet oldum . Sence hamile kalma ihtimalim var mı ?
Teşekkürler
Ilacı kullandıktan sonra tekrar ilişkiye girip girmediğin önemli şuan. Eğer haptan sonra tekrar kullanmışsan 10-11-12 Eylül senin ovulasyon dönemin eğer 28 günde bir regl görüyorsan tabi. Buda o günlerin riskli olduğunu gösterir,eğer o günlerde geri çekme yöntemiyle bile bi ilişki yaşadıysan ki hapı kullandıktan sonraki bi ilişki olur bu koruma sağlamaz hap benim okuduklarım ve bildiklerim kadarıyla hamile kalma şansını oluşturur ama illaki olacak diye bişey yok sadece Ovulasyon dönemi oldukça riskli günler. Kanamana gelince o kanama yüksek ihtimal bi ara kanama oluşturdu sende çünkü aynı ayın içinde iki defa regl olmuş oluyorsun bence o bi yan etkiydi. Çoğu kişi burda o kanamayı döllenmiş yumurtanın atılışından kaynaklanan bi kanama olduğunu söylüyor ama ne kadar reel bilemem. Normal adet gününü bekle canım eğer geçerse kanama gününü baz alarak yeni bi adet tarihi oluştur onu bekle. Eğer oda geçerse muhakkak bi kan tahlili yaptır, sağlıklı günler
Ceydq senin ihtimalin oldukça düşük, yani eğer olursa ben mucize Dicem. Ne ovulasyon dönemindesin, ne boşalma olmuş, ne tam birleşme olmuş. Yani böyle hamile kalınmaz. Birleşme olmadan hamile kalanlar meni veya zevk suyunun tam vajina ağzına teması ile hamile kalıyor bide her ne kadar gözardı edilsede ovulasyon döneminin rolü büyük. Kanamaya gelince, ben hala anlayabilmiş değilim kanamanın sebebini yan etki olsa bile. Çok yoruma açık bi konu. En basiti çok yaşayan var az yaşayan var ayırt edilmesi zor anladığım kadarıyla. Ama uzun yaşayan arkadaşlarda kokusundan ve renginden anlayabilir regl olup olmadığınıalice bence hanı şu kanama olunca dollenmış yumurta atılıyo demıssın ya ben ona ınanmıyorum çünkü okuduklarımda hanı ıhtımalı hıc olmayan ınsan bıle kullanmış kanama olmuş yanı bence o bılgı sakat yanı yan etkı sonuçta bısey daha dıcem ben sence test yapmama gerek varmı ılıskının uzerınden 10 gun gectı hıcbır belırtı zaten yok sorduklarım cok gereksız bence yapma adetını bekle buyuk ıhtımal olursun dıyor aslında kendımde onu düşünüyorum cunku okuduklarımın hepsine yakını olmuş adetını bıde benım ıhtımal dusuk bıraz dıye duşundum sence yorumun nedır
öyle tabı bende oyle düşünüyorum bıde hıcbır belırtı felanda yok neyse adet bekleme mantıklı geçenlerde bı okumuştum kıyafetler varken sürtünme oldu norlevo ıctım demış höh dedım yanı bundanda olursa artık ama ondada kanama yapmış bıde sey duydum ılk ıcenlerde kanama yapıyor felan dıye ama ıste nekaadarı doğru nekadarı yanlış bunuda bılemıcemCeydq senin ihtimalin oldukça düşük, yani eğer olursa ben mucize Dicem. Ne ovulasyon dönemindesin, ne boşalma olmuş, ne tam birleşme olmuş. Yani böyle hamile kalınmaz. Birleşme olmadan hamile kalanlar meni veya zevk suyunun tam vajina ağzına teması ile hamile kalıyor bide her ne kadar gözardı edilsede ovulasyon döneminin rolü büyük. Kanamaya gelince, ben hala anlayabilmiş değilim kanamanın sebebini yan etki olsa bile. Çok yoruma açık bi konu. En basiti çok yaşayan var az yaşayan var ayırt edilmesi zor anladığım kadarıyla. Ama uzun yaşayan arkadaşlarda kokusundan ve renginden anlayabilir regl olup olmadığını
hap sanıldığı kadar masum değil ve çok gereksiz yere kullananlar var. Benim kullanma sebebim ovulasyon döneminde olup meni ve zevk suyunun vajinamla birebir temasından kaynaklanıyor. Şuan için bana benim bile almam gereksizmiş gibi görünüyor ama başka türlü garantiye alamazdım işimi. Yaşadığım stres desen cabası. Test yapayım mı diye sormuşsun ilişkinin üstünden daha 10 gün geçmiş anladığım kadarıylada idrar testi yaptıracaksın, doğru sonuç vermeyecektir canım en az 20 gün geçmeli ama içim rahat etmiyor diyosan kan testi yaptır ama dediğim gibi bence oldukça gereksiz:)öyle tabı bende oyle düşünüyorum bıde hıcbır belırtı felanda yok neyse adet bekleme mantıklı geçenlerde bı okumuştum kıyafetler varken sürtünme oldu norlevo ıctım demış höh dedım yanı bundanda olursa artık ama ondada kanama yapmış bıde sey duydum ılk ıcenlerde kanama yapıyor felan dıye ama ıste nekaadarı doğru nekadarı yanlış bunuda bılemıcem
Acaba bende bu hapi bosyere icenlerdenmiyim kizlar :-(
Boş yere ya da değil canım içmeyip riske atacağına içip etkilerini çekmek daha iyi bence. 1 ay önce bende içmek zorunda kaldım
Bende o yuzden ictim riske atmaktansa peki sen etkisini gordunmu
canım sen adet gordunmu kaç gun var adetıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?