Yok canim görmedim henuz 4 5 gun var
ah şuuu beklemek insanı yiyo bitiriyor öldürüyooo hadı hayırlısı
benımkınee baya var yazda bari seninkine sevinelim bırsuru forum okudum bazıları okadar korkuttukı yorumları felan gozumu artık neye ınanacagımı şaşırdım yahuuSorma canim olur olmaz yazicam zaten buraya
benımkınee baya var yazda bari seninkine sevinelim bırsuru forum okudum bazıları okadar korkuttukı yorumları felan gozumu artık neye ınanacagımı şaşırdım yahuu
ınsallah canımsı ya bakalımBende birsuru sey okudum canim sorma inslahh seviniriz hepimiz benimde kafam karışık valla ama oluruz inşallah
Bende o yuzden ictim riske atmaktansa peki sen etkisini gordunmu
Bende birsuru sey okudum canim sorma inslahh seviniriz hepimiz benimde kafam karışık valla ama oluruz inşallah
Kizlar alice asel bu ilacin etkisi nekadar sürüyor mesela ilaci atali bir hafta oldu diyelim kanama gerceklesti etkisi yani gogus sismesi felan filan nezamana kadae suruyor sanki sislik var ofkızlarr bugun bıtane daha test yaptım negatıf cıktı ılk ılıskının uzerınden 20 ıkıncısının uzerınden 10 geçmşti ama yınede emın olamadım haftaya bıdaha yaparım artıkın
Kizlar alice asel bu ilacin etkisi nekadar sürüyor mesela ilaci atali bir hafta oldu diyelim kanama gerceklesti etkisi yani gogus sismesi felan filan nezamana kadae suruyor sanki sislik var of
Ilac icildikten sonra uc saat icinde kusma yada ishal olmadiysa etkisinde azalma olmaz grip asisinda diye biliyorumnorvelo içtim üzerine grip aşısı oldum kızlar grip aşısı etkisini kesermi acil cevap bekliyorum lütfen
hanımlar bende adetim bittikten bir gün sonra ilişkiye girdim ve hapı 1 saat içinde aynı anda kullandın hapı içtikten 1 hafta sonra kanamam oldu aynı adet kanaması gibi karnımda ve kasığımdada çok ağrı oluyor baş dönmesi de acaba ilaçtan mı kaynaklanıyor yoksa başka bir sebebi mi vardıır ne yapmalıyım hamile olabilir miyim?:18:
birincisi yumurtlama donemınde degılsın bu güzel yanı avantaj ıkıncısı hapı erkeen ıcmıssın erken ıcımınde koruması artıyo hapın baş donmesı agrı gıbı etkılerı var yan etkısı demekkı sendede bu gorulmuş şu durumda koruyuculuğu yüksek olduğu ıcın bıde yumurtlama donemıne gırmedıgın ıcın hap koruyacaktır dıye düşünüyorum .adetın kaç gun sonra olucak stres yapmadan bekle bence olucaksın
Kanamanim azligi coklugu normal kabul ediyo bunyeden bunyeye değişiyor o bndede cok olmustuAdetime hemen hemen 16 18 gün var yan etkilerinde damla damla kanamalar olacağı yazıyo ama bende çok fazla var bu normal midir acaba
Kanamanim azligi coklugu normal kabul ediyo bunyeden bunyeye değişiyor o bndede cok olmustu
Teşekkür ederim gerçekten rahatladım :)
Zevk suyundanda hamile kaliniyo dusuk bir ihtimal ama senin yumurtlama gununde olman bunu etkiler yani riskli hapi erken icmissin koruyacak tir bnce sakin stres yapma olumlu dusun olumlu olsu inşallah hayirlisi olur adetine nekadar gun var adetinde gecikme olursada cok telas yapma yan etkisi zaten fazla takmamaya calisOncelikle hepinize merhaba.. benim bi sorum olacak.. esimle korunmasiz iliskiye girdim icime bosalmadi ancak tam yumurtlama günümde oldugumu farkettim norlevoyu iliskiden yaklasik bir saat sonra ictim ancak yinede cok tedirgim..düşünmekten kafayı yicem( hamile kalirmiyim sizce ??
Oncelikle hepinize merhaba.. benim bi sorum olacak.. esimle korunmasiz iliskiye girdim icime bosalmadi ancak tam yumurtlama günümde oldugumu farkettim norlevoyu iliskiden yaklasik bir saat sonra ictim ancak yinede cok tedirgim..düşünmekten kafayı yicem( hamile kalirmiyim sizce ??
Zevk suyundanda hamile kaliniyo dusuk bir ihtimal ama senin yumurtlama gununde olman bunu etkiler yani riskli hapi erken icmissin koruyacak tir bnce sakin stres yapma olumlu dusun olumlu olsu inşallah hayirlisi olur adetine nekadar gun var adetinde gecikme olursada cok telas yapma yan etkisi zaten fazla takmamaya calis
Iliskiyi bugun yasadim ayin 16 sinda regl olmam lazim.. ilaci da dedihim gibi hemen aldim ama henuz boyle bir duruma hic hazir degilim.. yumurtlama donemimde olmam oyle kafami karistirdi ki cok kotuyum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?