Aile Planlaması Norlevo Kullananların Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dec0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Stres onemli takma kafana insallah herhangi bi sorun cikmicak

Gercekten cok tesekkur ederim biriyle konusmak rahatlatti beni su an sol kasigimda bi agri ve biraz mide bulantisi hissefiyorum sanirim stresten (
Stresten dir kesin kendini fazla dinleme zaten ilacta yan etki yapar belki yapmaz eger dinlersen iyice streslenirsin :) ah kadin olmak zorrr

Stresten dir kesin kendini fazla dinleme zaten ilacta yan etki yapar belki yapmaz eger dinlersen iyice streslenirsin :) ah kadin olmak zorrr

Gercektende oyle..cok soru sordum ama bisey daha var aklima takilan diyelim ki ara kanamam oldu daha sonra reglimi normal günunde mi olmam gerekiyor yoksa aksayabiliyor mu ?

Gercektende oyle..cok soru sordum ama bisey daha var aklima takilan diyelim ki ara kanamam oldu daha sonra reglimi normal günunde mi olmam gerekiyor yoksa aksayabiliyor mu ?

Kanama olur olmaz sonucta bu bir yan etki aksayabilir adetin bazilarinda ara kanamasinin oldugu gunde adet olmuslar yani aksarsada hemen telas yapma duzensizlik yapiyo ilac

hayır canım ya sana sorcaktım 4 gun var dedın ya olmuştur dıye bıde benım kasıklarım çok ağrıyor nedenkı ılacın etkısı bukadar uzun surermıkı canım yan etkı desemm

Yok canim benim tam gunum yarin suan biraz akintim var sadece olcakmiyim bilmiyorum benim dururmda mumkun değil yazmis bicok doktor bosunami içtim diyorum bide gecikirse iyice sinir olurum seninde yan etki sanirim yada erken adet olabilirsin

Yok canim benim tam gunum yarin suan biraz akintim var sadece olcakmiyim bilmiyorum benim dururmda mumkun değil yazmis bicok doktor bosunami içtim diyorum bide gecikirse iyice sinir olurum seninde yan etki sanirim yada erken adet olabilirsin
Benim durumda oyle galiba bosa ictin sen dedim sana ama napalim gecikir bnce bakalim bnm nolcak icim icimi yiyo of

Adetime 1 hafta kala esimle birlikte olduk. Sonrasinda bi baktik prezervatif delinmis bombos 1 saat icinde norlevo kullandim ilk 2 gun koyu kahverengi az miktarda sonrasinda adet gibi kirmizi renkte yogun kanamam oldu. Henuz 3aylik evliyim ve cocuk istemiyorum cok tedirginim. Beta hcg icin 12 gunun dolmasini bekliyorum bugun daha 5. Gun bi turlu gecmiyo zaman...

Kizlaar adet oldum cok şükür soyleki ilac bende herhangi bir yan etki yapmadi ara kanamada olmadim kendi adet gunumde adet oldum bu durumda hamilelik ortadan kalkmis durumda degilmi ?

Kizlaar adet oldum cok şükür soyleki ilac bende herhangi bir yan etki yapmadi ara kanamada olmadim kendi adet gunumde adet oldum bu durumda hamilelik ortadan kalkmis durumda degilmi ?

evetttttttttttttt tabıkıde kalktı artık zaten bellıydı sıra bende canım zaten herkesde yan etkı yapacak dıye bırsey yok kendı adet gününde olman cok ıyı oldu bence bende olurum ınsallah dua ette

canım ınsallah hap korur zaten erken içmişsin bu çok ıyı bence koruycaktır hap tedırgın olma zamanda kendını rahatlatırsan hızlı geçer inşallah

evetttttttttttttt tabıkıde kalktı artık zaten bellıydı sıra bende canım zaten herkesde yan etkı yapacak dıye bırsey yok kendı adet gününde olman cok ıyı oldu bence bende olurum ınsallah dua ette

Cok şükür darisi seninde basina canim inslahh tez zamanda olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…