Stres onemli takma kafana insallah herhangi bi sorun cikmicakBosalma olmamis zevk suyu ihtimali dusuk ihtimal var ama dusuk tamam yumurtlama dönem i onemli ama tam bosalma olmadigi icin yinede durum kotu degil bnce ilac etkili bi ilac koruycagina inaniyorum kafana takmamaya calis adetini bekleyelim ama ben olucagina inaniyorum
Stres onemli takma kafana insallah herhangi bi sorun cikmicak
Stresten dir kesin kendini fazla dinleme zaten ilacta yan etki yapar belki yapmaz eger dinlersen iyice streslenirsin :) ah kadin olmak zorrrGercekten cok tesekkur ederim biriyle konusmak rahatlatti beni su an sol kasigimda bi agri ve biraz mide bulantisi hissefiyorum sanirim stresten(
Stresten dir kesin kendini fazla dinleme zaten ilacta yan etki yapar belki yapmaz eger dinlersen iyice streslenirsin :) ah kadin olmak zorrr
Gercektende oyle..cok soru sordum ama bisey daha var aklima takilan diyelim ki ara kanamam oldu daha sonra reglimi normal günunde mi olmam gerekiyor yoksa aksayabiliyor mu ?
Kanama olur olmaz sonucta bu bir yan etki aksayabilir adetin bazilarinda ara kanamasinin oldugu gunde adet olmuslar yani aksarsada hemen telas yapma duzensizlik yapiyo ilac
Hayirdir canim adetmi oldun yoksa
hayır canım ya sana sorcaktım 4 gun var dedın ya olmuştur dıye bıde benım kasıklarım çok ağrıyor nedenkı ılacın etkısı bukadar uzun surermıkı canım yan etkı desemm
Benim durumda oyle galiba bosa ictin sen dedim sana ama napalim gecikir bnce bakalim bnm nolcak icim icimi yiyo ofYok canim benim tam gunum yarin suan biraz akintim var sadece olcakmiyim bilmiyorum benim dururmda mumkun değil yazmis bicok doktor bosunami içtim diyorum bide gecikirse iyice sinir olurum seninde yan etki sanirim yada erken adet olabilirsin
Yok canim benim tam gunum yarin suan biraz akintim var sadece olcakmiyim bilmiyorum benim dururmda mumkun değil yazmis bicok doktor bosunami içtim diyorum bide gecikirse iyice sinir olurum seninde yan etki sanirim yada erken adet olabilirsin[/QUOTE
Daha on gun var bnm ya asel psikolojm bozuldu ha
Yok canim benim tam gunum yarin suan biraz akintim var sadece olcakmiyim bilmiyorum benim dururmda mumkun değil yazmis bicok doktor bosunami içtim diyorum bide gecikirse iyice sinir olurum seninde yan etki sanirim yada erken adet olabilirsin[/QUOTE
Daha on gun var bnm ya asel psikolojm bozuldu ha
Gecikicek benim bencede ya bi cok yerde okudum civanpercemi cok iyiymiş adeti sokturuyomus senin on gun var istersen ic faydasi olur belki ama hamilelkte zararlimi bilmiyorum
Kiz niye oyle hamile felan diyon aglarim bak bnde cok okudum cok dusuk ihtimal var ama yumurtlama doneminde olmamam ve hapi icmem o ihtimali dusuruyo sanki bide iliskiden kac gun sonra idrar test i dogru sonuc verirki pazartrsi bidaha yapiyim diyom yirmi gun oluyorGecikicek benim bencede ya bi cok yerde okudum civanpercemi cok iyiymiş adeti sokturuyomus senin on gun var istersen ic faydasi olur belki ama hamilelkte zararlimi bilmiyorum
Kiz niye oyle hamile felan diyon aglarim bak bnde cok okudum cok dusuk ihtimal var ama yumurtlama doneminde olmamam ve hapi icmem o ihtimali dusuruyo sanki bide iliskiden kac gun sonra idrar test i dogru sonuc verirki pazartrsi bidaha yapiyim diyom yirmi gun oluyor
Onu senin icin demedim canim burda okuyan baska arkadaslar olur hamile olan olur yanlis bilgi vermemek icin bencr sende hamile degilsin zaten tam bilmiyorum ben kac gun geçmesi gerek 20 biliyorum hadi inşallah hepimiz oluruz artık
Ah dert ortağım insallahhhh bana dua et:)Onu senin icin demedim canim burda okuyan baska arkadaslar olur hamile olan olur yanlis bilgi vermemek icin bencr sende hamile degilsin zaten tam bilmiyorum ben kac gun geçmesi gerek 20 biliyorum hadi inşallah hepimiz oluruz artık
Kizlaar adet oldum cok şükür soyleki ilac bende herhangi bir yan etki yapmadi ara kanamada olmadim kendi adet gunumde adet oldum bu durumda hamilelik ortadan kalkmis durumda degilmi ?
Adetime 1 hafta kala esimle birlikte olduk. Sonrasinda bi baktik prezervatif delinmis bombos1 saat icinde norlevo kullandim ilk 2 gun koyu kahverengi az miktarda sonrasinda adet gibi kirmizi renkte yogun kanamam oldu. Henuz 3aylik evliyim ve cocuk istemiyorum cok tedirginim. Beta hcg icin 12 gunun dolmasini bekliyorum bugun daha 5. Gun bi turlu gecmiyo zaman...
evetttttttttttttt tabıkıde kalktı artık zaten bellıydısıra bende canım zaten herkesde yan etkı yapacak dıye bırsey yok kendı adet gününde olman cok ıyı oldu bence bende olurum ınsallah dua ette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?