Normal bi anne bunu yapar mi?

Işte böyle aileler yüzünden ya evden kaçınıyor yada yanlış evlilik oluyor.ailenin maddi durumu iyimi

hemen ilk aklıma gelen şeyi söyliyim,
annenizin bir sağlık sorunu olabilir mi?
bi şekilde ikna edin kan tahlili,hormon testi filan yaptırsın endokrinoloğa gidip.
inanamazsınız mesela guatr riski varsa ya da hormonlarla alakalı aşırı sinirli ve agresif yapar.kilo kaybı ya da kilo alımına sebep olur.depresyon benzeri belirtiler gösterir.
mutlaka bir endokrinoloğa götürün bi şekilde derim.
teyzemden biliyorum.o da bir zamanlar çok sinirli ve agresifti.kızınca çocuklarını fena döver,bıktım sizden allah belamı verse de ölsem ,ağlama krizleri vs. ay neler neler..
çok fenaydı.
meğer guatr varmış kendisinde uzun süredir hem de.doktor bu şekilde belirtileri olur demiş.şimdi pamuk gibi ömür boyu kullanması gereken ilaçları var.
tabii psikolojik de olabilir annezinki.

Son düzenleme:
Yazik ya cok uzuldum halinize.sevmiyomus yapmasaymis ozmn.iki dakkalik zevklerinin cezalarini biz cekiyoruz malesef.

Bak cnm enazindan okula gonderceklermis buda bisey.beni okulada gondermediler (liseye bile )okuldan sonrada insallah nemur falan olursunda uzaklara atanir gidersin.

Kardeslerinede sanada Allah sabir huzur ,ailenede vicdan merhamet versin

Canım cok üzgünüm az cok her insanın haystında ailesiyle sorunlar vardır. Bende anne babamla birliktembüyüyemedim ikiside hep iş pesinde kostular babam sürekli yuttdısındaydi. Bu yüzden zamanla aramıA duvarlar girdi. Ne olursa olsun eminim senşn anne babanda seni çok seviyordur insanların yapıları farklı olabilir hiç düşündün mü acaba geçmişte bir hatamı yaptın ve ya hıslarına gitmeyecek birsey mi oldu ?

Hiç konusmayı denedin mi anne babanla ? Sen adım attın mı hiç onlara karsı? Ve ya anne babanın kendi aileleriyle ilişkisi nasıldı??

Tam emin olamıyorum tanımadığım için ama karsına alıp ciddi ciddi konusmayı denesen ?
Lütfen evden kurtulmak için yanlıs bir evlilik vs düşünme bir arkadasımmsırg anne babasının baskısı nedeni ile sevmediği bi adamla evlendi suan cok mutsuz ve pişman ayrılmaktad zorluk cekiyor. Lütfen güçlü dur eminim her anne baba için evlat kıymetlidir. Lütfen okuluna asıl okukdan baska bişi düşğnme. Ve bu hayatta hep güçlü dur.

Sana verebileceğim tek tavsiye üniversiteyi o şehirde okuma.
Kardeslerim olmasa kesinlikle burayi tercih bile etmezdim ki puanlarimda cok iyi ama kardeslerim var iste onlari yalniz bırakmak istemiyorum hic degilse ben destek oluyorum onlara olabildigim kadar

Teyzenizin eski haliyle ayni seyleri yapiyo inanin, kistlerinin oldugunu biliyorum onun disinda yok bildigim kadariyla zaten pimpirikli bi kadin mutlaka bakmistr olsaydida soylerdi kesin ama bilemiyorum insallah oyle biseydr de gecer ilaclarla

Teyzenizin eski haliyle ayni seyleri yapiyo inanin, kistlerinin oldugunu biliyorum onun disinda yok bildigim kadariyla zaten pimpirikli bi kadin mutlaka bakmistr olsaydida soylerdi kesin ama bilemiyorum insallah oyle biseydr de gecer ilaclarla

yazınızda anlattıklarınız çok tanıdık geldi inanın.,bir sağlık sorununa işaret ediyor gibi.
teyzemde olur olmaz şeylere takılır herşey gözüne batardı.kavgalar vs.çünkü agresifti çatacak yer arıyordu resmen.
yani bazen bazı şeylerin çözümü inanılmaz basit olabiliyor.
2 ay önce bir türlü kilo veremiyodum sürekli depresyondaydım mesela durup dururken ağlayasım geliyordu.
meğer D vitaminim çok düşükmüş D takviye edince turp gibiyim şu an ne depresyon kaldı ne bişey.
Hormonlarımız neredeyse karakterimizi,hayatımızın tümünü etkiliyor.
Belki iyi huylu falan diye üzerine fazla düşmemiştir kendisi de o kadar detaylı testlerden geçmemiş olabilir.
İnşallah başka bişey değildir,ama inanın sorun buya çözümü çok basit.Bence bunu bu şekilde çekmek yerine annenizle konuşup sağlığıyla ilgili onu ikna etmelisiniz.

bence annenizde babanızda normal değil..bir gün çalışınca evlenince kurtulursunuz..ve asla karışmasına müsaade etmezsiniz..ben 4 yaşındaki çocuğuma öyle davranmıyorum..

gercek mi bunlar yaaaa

Cok uzuldum canim benim kiyamam ya ne denir ki walla bilemedim. Benim annen icin fena sozlerim olur bur anne olarak ama soylemeyim kalsin!

Çok üzücü ama işte insan annesini seçemiyor yakın bir tanıdığğ0 -? 8,yle acımasız ve egoistti o çocuklar neler çekti sonta kadın alzheimer hastası oldu şimdi altını bezliyorlar kızlar evlendi pek de anneyi sevmiyorlar babaları bakıyor annen normal değil vardır ondada hastalık sanırım sonra çıkar ,allah yardımcın olsun canım
bu günlerde geçecek ama eş seçimini çok iyi yap tabi önceden oku ve meslek sahibi ol yolun açık olsun

Psikolojik olduğu belli üzülerek soylemeliyimki annen çok bencil bedenen anne olmuş ama ruhen olamamış. Iki cocugum var biri altı yaşında diğeri sekiz aylık inanın birinin parmağına çöp batsa ben ölürüm. Annelik böyle birşey . Bizden birşeyler saklar diyorsun ya bende benim annemde ağzındakini cikarir bizi doyururdu. Eğitim görmediği için ve birde biz doğuda yasiyorduk bir bayan olarak zorluklarim oldu. Ama anne dediğimde aklıma gelen FEDAKARLIK buda bir intihamdir de hep sen yap çünkü isterse cani olsun ana hakkı ödenmez bunu aklından çıkarma. Böyle olduğunu unutursa ınan çok uzuleceksin. Allah yardimcin olsun

Guatr bu kadar yapar mi bilemedim. Ben de guatr hastasiyim. Biraz sinir yaptigi dogru ama ne bileyim. Gerci belirtileri herkeste farkli oluyor. Olabilir de.
Bana sevgisiz kadin gibi geldi. Ve cok uzuldum sana ve kardeslerine. Insallah hastadir da ilac kullaninca gecer. Tuhaf bir temenni oldu ama sevgisiz olmasindan iyidir.
Ayaklarinin uzerinde durmak icin cok calis ve sakin o evden kurtulmak icin yanlis kisiyle evliligi dusunme. Allah yardimciniz olsun.

Benzer seyleri ben de yasiyorum. Inan cok zor. Sana tavsiyem universiteyi baska ilde oku, baska ilde işe gir. Bir de eşini iyi sec. Kendine sicak bir yuva kur.

Kiyamam ya cok üzüldüm hadi baba neysede anneniz nasil evlatlarina boyle davraniyor birak birseyi saklamayi evladim yese kendim yiyormuşgibi oluyorum sevgisizlik cok zor sana tavsiyem ailenin göstermediği sevgi disarda yanliş kişilerde sakin arama gekecegini kurtar kendi ayaklarinda dur kardeslerinede destrk Rabbim yardimcin olsun umarim hersey gönlünce olur cnm

Allahtan okula gonderiyolar evet oda olmasa kafayi yerdim heralde. Amin cok tesekkur ederim insallah sizde suan huzurlusunuzdur

Canım annene yapacak bi yorumum yok. Ama sana sunu soyleyim. Git baska sehirde unı ye. Part time bi ise gir hem para biriktirirsin gerekirse kardeşlerine de hediyeler alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…