- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Babam iyi bir mevkide borclarimiz var ama kötü durumda olacak kadar degilIşte böyle aileler yüzünden ya evden kaçınıyor yada yanlış evlilik oluyor.ailenin maddi durumu iyimi
Kardeslerim olmasa kesinlikle burayi tercih bile etmezdim ki puanlarimda cok iyi ama kardeslerim var iste onlari yalniz bırakmak istemiyorum hic degilse ben destek oluyorum onlara olabildigim kadarSana verebileceğim tek tavsiye üniversiteyi o şehirde okuma.
hemen ilk aklıma gelen şeyi söyliyim,
annenizin bir sağlık sorunu olabilir mi?
bi şekilde ikna edin kan tahlili,hormon testi filan yaptırsın endokrinoloğa gidip.
inanamazsınız mesela guatr riski varsa ya da hormonlarla alakalı aşırı sinirli ve agresif yapar.kilo kaybı ya da kilo alımına sebep olur.depresyon benzeri belirtiler gösterir.
mutlaka bir endokrinoloğa götürün bi şekilde derim.
teyzemden biliyorum.o da bir zamanlar çok sinirli ve agresifti.kızınca çocuklarını fena döver,bıktım sizden allah belamı verse de ölsem ,ağlama krizleri vs. ay neler neler..
çok fenaydı.
meğer guatr varmış kendisinde uzun süredir hem de.doktor bu şekilde belirtileri olur demiş.şimdi pamuk gibi ömür boyu kullanması gereken ilaçları var.
tabii psikolojik de olabilir annezinki.
Teyzenizin eski haliyle ayni seyleri yapiyo inanin, kistlerinin oldugunu biliyorum onun disinda yok bildigim kadariyla zaten pimpirikli bi kadin mutlaka bakmistr olsaydida soylerdi kesin ama bilemiyorum insallah oyle biseydr de gecer ilaclarla
Yazik ya cok uzuldum halinize.sevmiyomus yapmasaymis ozmn.iki dakkalik zevklerinin cezalarini biz cekiyoruz malesef.
Bak cnm enazindan okula gonderceklermis buda bisey.beni okulada gondermediler (liseye bile )okuldan sonrada insallah nemur falan olursunda uzaklara atanir gidersin.
Kardeslerinede sanada Allah sabir huzur ,ailenede vicdan merhamet versin
Annemle saglikli bi iliskimiz yok surekli bizi assagilar kufur eder bela okur, kucucuk seylerden bile mesela ramazandan beri yemekleri ben yaptım ama dun tercihlerim hakkinda konusmak icin dersaneye gittim hava cok sicak oldugu icin eve pestilim cikmis vaziyette dondum kalkamadim o hazırladi hazirlamaz olaydi bana haraketler beddualar sen ne işe yariyosun bu evde ben sizin hizmetciniz değilim size yemek yapmak camasirinizi yikamak zorunda degilim (kendisi calismiyo) diye bagirdi sonra bizim ayakkabilarimiz paspas gibi biseyin ustunde hep oraya konur biktim artik bunlardan deyip ayakkabilarimizi posete koyup atti babam bizi dışarı cikardi falan.. bu sadece bi ornekti babamda cok farkli değil buarada
Bugunde yazdan beri hic disari cikmadim zorunlu bisey olmadikca arkadaslarimla iftara gidecektik sirf karsi da diye cingar cikardi napabilirim ama orda kararlastirilmis herkes oraya gidiyo ayrica orasi olsa nolur burasi olda nolur ben sana guvenmiyorum bilmem ne gitti babami doldurdu babamda kizdi ağladım tiksiniyorum artik sizden dedi babam gerçektende bizden tiksiniyo ben agladigmda bana migdesi kalkmis gibi bakar azarlar cok moralim bozuluyo annemdende babamdanda ne saygi ne sevgi gorebiliyorum hergun kavga cok bunaldim tek duam bu evden kurtulmak kardeşlerimede ayni muamele var onlara daha da cok uzuluyorum
Ben hayatimin hicbiyerinde annemin babamin olmasini istemiyorum beni bunu söyleyecek duruma getirdiler
Annem benim yemeden icmeden biriktirdigim paralarimi alir, kıyafetlerimi kafasina gore atar ve onun eskilerini giymek zorunda kalirim hep kendine yenisini alip bana eskisini verir onun disinda bisey alamiyorum fazla hic demiyorum cok zor durumda kalırsam artik kucuk gelirlerse falan yalvar yakar oda , durumumuz kötü de degil oyle ha bide bana bisey alirkende kendine alir alir butcem azalir kendime bisey almaya bide babana soyleme der, yiyecek aburcubur bisey alirsa kendi yer saklar bize vermez, cocuklari bana birakir kendi aksama kadar gezer tozar okadar dusuncesizki arkadaşlarımın annelerine bakiyorum cok fedakarlar ben ne hata yaptim oysa annemle arkadas gibi olmayi iyi gecinebilmeyi cok isterdim
Neden yazdın derseniz sadece icimi dokmek istedim, kimseyle bunu konusamiyorum cunku utaniyorum
Bide bana bugun ne dedi biliyomusunuz unv.e gidiyosun diye simarma ben senin annenim cok fena doverim seni, zaten bazende gelip bana seni acayip dovesim var diyo ve ciddi inanamiyorum ya hergun agliyorum, kavga ettigimizdede seni bogacam der, uzerime saldirir babam tutar ya aranızda bunlari yasayan varmi ya allahinizim askina ya bazen ölsem de kurtulsam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?