Normal bi anne bunu yapar mi?

Ne diyim ki bende bircok sorunu yasadim 1.5 sene oncesi
kinamdan 1gun sonra dahil
eski uyeliimde anlatmistim
bzde annemle anlasamazdk begenmezdi beni
halbuki ablamla kardesim cok ii anlasirlardi
cok uzuldum senin icin kardesim
ama ne zman evlendim 1.5sene oldu evleneli hergun aramadan yapamaz
Hep merak eder beni ben evin hanimiydim nerdyse tum akrabalar
ve komsularda bilir hatta hala bile solerler sen evlendn
annene kaldi ev isleri flan die hatta annem de soler :)
Evlendikten sonra kiymete bindm
ve esimden yana sansli ciktim cok sukur super bi esim var
ama baba evimde yasadiklarimi dugun gunune kadr yasadiklarimi
unutabiliormuyum asla hala bazen gozlerim dolar
İcim yanior bazen hatta nedn bekarken bole davranmadi die
ben gorucu usulu evlendm ama pismn deglim
ablam severek evlencek ama gayet rahat kendisi sevglisle ceyiz aliminda
ben bunlarda bile rahat olamadim dusunun ?
Smdi bazi esyalardan kurtulmak. İstioem sevemedm heyecnla alamadim die icinde ukte kalior
insanin hersey okur okumaz aklma ben geldm
is isten gecince anliorlar kiymeti malesef :-(

Benimde annemde oyle birden degisti bende bulamadim hatami zaten kucuktum ne yapmis olabilirdimki affedilemeyecek. Intihar ettiginizde tepkisi nasil oldu size karşı kendini biraz düzeltti mi yoksa devammi etti , ben intihar etmek istemiyorum ben guzel bi yuvayi hakkettigimi dusunuyorum mutlu olmak istiyorum ama ne yalan soylim bikac sene once bende dusunmustum intihari hatta bi not birakacaktim onlara butun icimdekileri yazacaktim ve kardeslerimi uzerseniz aglatirsaniz sizin yakanizi 2 dunyadada birakmam diye korkutacaktimki kardeslerim benden sonra rahat etsin, cocukluk iste :) bende denedim konusmayi ama annem 2 gun bile degismedi kendini gram haksiz bulmuyo cunku butun aile bireyleri haksiziz o hakli..
Cok tesekkur ederim guzel dualarin icin bende aynisini senin icin diliyorum insallah bizimde kendi yuvamiz huzurlu mutlu olur :)

intihar ettiğimde tepki hiç değişmedi üstüne birde beni elaleme rezıl etmek için mi varsın sen gerizekalı senin yüzünden bunlar oldu sen benim başımı öne eğdin keşke ölseydin falan dedi yani klasık annemin lafları iyiki de böle bişeyi sadece düşünmekle kalmıssın zamanında bence aklından bile geçirme artık çok yanlış bide çok acı verici. bende güzel bi yuva kurmak istiyorum ee çocuğuma nasıl davranmamam gerektiğini en yakınımdan annemden de öğrendim zaten sözlüm var işte en büyük destekcimde o zaten çünkü oda anne mağduru anlıyor beni konusmayı denediğin halde olmuyorsa malesef aklıma başka birsey gelmiyor hani kelin merhemi olsa kendi kafasına sürür derler ya o hesap işte bende güzel dileklerin için sana teşekkür ederim umarım hayaller gerçek olur canım benim :)

Hep oyle olur zaten, ayri yerlerdeyken sanki hic o kavgalar edilmemis gibi olur bizde de ama evin icinde kiyametler kopar kimse kimseyle anlasamaz.. bazilari evlendikten sonrada ayni kalabiliyo siz birazcik daha sanslisiniz oyle dusunelim en azindan anlamis hatasini.. esinizden yana sansli oldugunuza inanın cok sevindim, allah hic bozmasin insallah :) boyle bi aile ortamindan cikan birisi icin en buyuk nimet huzurlu bi yuva siz kavusmussunuz cok sukur darisi vakti gelince benimde basima insallah

Aynen oyle bi yuvadan mutlu bi yuvaya cok sukr
sizede nasip olur insl.
Ama emin ol ki simdi sorsan gene kendisi hakli olur
hic haksiz yapmadi kendisini smdi bile hatrlayp icerliorm
bende su anda anne ozlemi bile duyamiyorm biliomusun
hani ozlesemde aradiginda veya bana geldiklrrrinde
soguma oldumu oluor bi kere. Sevmiyor degilim ama
o yasananlar hep aklima gelior hala inan ki
cnm icim soguk anne sevgisi dolu dolu degl bende
Evlennxe ayrildgma bile uzulemedim uzuldum tabiki ama
oyle ayrilirsam ne yaprim die.bi his kaplamadi icimi
aksine rahatlik geldi kendi evim kendi hayatm die
annmn evini temzlerken bazi esyalri degstrdgmde
burasi benm evim diip duruordu bagiriordu simdu
Boynuz kulagi gecti benm islerimi daha cok begenio
yemklermi flan

Evlendim simdi mutluyum. Huzur buymus diyorum. Tabii once okudum ,kendi ayaklarim uzerinde durdum. Once iş sonra eş. Darisi basina.

Cocuklugumdan beri evden kovmalar, evlatliktan reddetmeler, bagiris, kavga, gurultu... cok cektim cok. Bu da benim sinavim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…