Doğru diyosunben hep kötü anlatırım arkadaşlarıma bile, ya nazar değer ya da biri Allah korusun göz koyar, aklınıza gelmeyen başınıza gelir. kimseye güvenmemek lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru diyosunben hep kötü anlatırım arkadaşlarıma bile, ya nazar değer ya da biri Allah korusun göz koyar, aklınıza gelmeyen başınıza gelir. kimseye güvenmemek lazım
Bu durum manen size zarar verir .inanın ummadiginiz insanlar bosbogazlik yapar falan ne gerek var.Haklısınız ama illa açılıyor konu ister istemez de soyleniyor
Aciklamaniçin teşekkür ederim şikayet ci degilim normal mi fazla mi az mi diye merak ettim sordumBu durum manen size zarar verir .inanın ummadiginiz insanlar bosbogazlik yapar falan ne gerek var.
Eğer eşinizin bu isteğinden bunaldiysaniz bunu eşinizle konuşun .yani sürekli tek tarafın isteğiyle yapılabilecek bişey değil . istemediğiniz zaman istemediğinizi belirtmenizden daha normal bişey yok. Eşler arasında reddetme reddedilme gibi durumlar olmaz yani eşim beni istemediği zaman reddetmiş olmaz o an psikolojik olarak hazır değildir fiziksel olarak hazır değildir vs vs. Eğer sürekli istemiyorsanız o zaman reddetme olur tabi bir rahatsızlık yoksa.
Eşler arasında konusulamayacak hiç bir konu yoktur.
Birlikteliğin en normali iki tarafında memnun olduğu rutindir. Aranızdaki uyum önemli olan bu.Aciklamaniçin teşekkür ederim şikayet ci degilim normal mi fazla mi az mi diye merak ettim sordum
TesekkurlerBirlikteliğin en normali iki tarafında memnun olduğu rutindir. Aranızdaki uyum önemli olan bu.
İyide buradaki kadınlar genelde eşlerinin isteksizliğınden konu açıyor siz onlara eşim çok istekli diye konuma bakın diye mesaj atıyorsunuz bana tuhaf geldi konunuzAciklamaniçin teşekkür ederim şikayet ci degilim normal mi fazla mi az mi diye merak ettim sordum
Sürekli demedim normal mi dedim şikayetçi degilim dutumdanİyide buradaki kadınlar genelde eşlerinin isteksizliğınden konu açıyor siz onlara eşim çok istekli diye konuma bakın diye mesaj atıyorsunuz bana tuhaf geldi konunuz
Şikayetçi olduğunu düşünmedim zaten eşim isteksiz diye konu açanlara neden konuma yorum yaparmısınız diye yazdınız dedimSürekli demedim normal mi dedim şikayetçi degilim dutumdan
Şikayetçi olduğunu düşünmedim zaten eşim isteksiz diye konu açanlara neden konuma yorum yaparmısınız diye yazdınız dedim
Bizim de aynı o yuzden genel de hep 2 bazen 1Bizim 3 e geçmek içi 15 20 dk beklemek gerekir o yuzden biz 2 yapıp bırakıyoruz
Bence şükret çok daha iyi. Ben evliyim bizde de cinsellik yok. Seks ruhsal olan çok faydalıymışMerhaba.
Ben 8 yıllık evliyim ben 30 eşim 35 yasinda.
Ilişkimiz düzenli ama bence çok gibi eşim her gece veya bi gün arayla istiyor 2kez yapıyoruz eşim normal diyor çevremdeki arkadaşlarım genelde haftada 2 yapıyormuş ve bir kez normali ne kadar olmalı teşekkürler
Normal dir istmesi istemesinden kötü bence belli bi sayıda yoktur canı istedi zaman yaparMerhaba.
Ilişkimiz düzenli ama bence çok gibi eşim her gece veya bi gün arayla istiyor 2kez yapıyoruz eşim normal diyor çevremdeki arkadaşlarım genelde haftada 2 yapıyormuş ve bir kez normali ne kadar olmalı teşekkürler
Bunun sırrı nedir acaba bu kadar istekli olmakbiz eşimle krizden önce her gün yapardık her yapışımızda da en az 2 defa yapardık bazı yorgun olmadığı günler 5'i, 6'yı zorlar da ben istemem durdururum darılır bana nerdeyse. ama krizden beri her şey kötü gittiği için eskisi gibi değil cinsel hayatımız. keyfi yerinde olmadığı için 2 günde bir, 3 günde birlere düştü. gün sayısı azaldı ama bu sefer yaptık mı en az 3 defa yapıyoruz. yazın ben sıcaktan bunaldığım için o kadar istemiyorum o yüzden tartışıyoruz da bazen. benim de libidom yüksek eşim gibi ama yaz sıcağında yapmaktan nefret ediyorum.
Haftada 2-3’e düşmekten korkanlar var.
Ramazan tek bizi vurdu galiba
[/QUOTEmalesef bizide vurdu![]()
Allaha şükür şikayetçi degilim sadece normali olmasi gereken mi diye sormak istedimBence şükret çok daha iyi. Ben evliyim bizde de cinsellik yok. Seks ruhsal olan çok faydalıymış
Canınız ne kadar isterse o normal etraftakilerden sizene çocuk yokken biz her gun muhakkak hafta sonları en üç şimdi bebek var haftada iki üç eski hallerimizi ariyorum bn ce tadını çıkar isteğinde sorun yoksaMerhaba.
Allaha şükür şikayetçi degilim sadece ilişkimiz normal mi di yer çiftlere göre diye sormak istedim 6 yaşında kızim varCanınız ne kadar isterse o normal etraftakilerden sizene çocuk yokken biz her gun muhakkak hafta sonları en üç şimdi bebek var haftada iki üç eski hallerimizi ariyorum bn ce tadını çıkar isteğinde sorun yoksa