Doğuma Hazırlık Normal Doğum Hakkında Bilgi Topluyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Allah analı babalı büyütsün cnım bende doğum yapm bu hafta hayırlısıyla sana uzun uzun anlatrm nasıl brşey oldgnu önce bende bi tecrübeli anne olmde :)

Evet çok güzel anlatmışsın ablacım içim rahatladı vlla zaten herkez diyor bi sancı zor bide çocugun kafası çıkınca bacaklarına kor döküyorlarmış gibi yanıyor ateşle yakıyorlar gibi oluyor kafa çıktıktan sonrada rahatlıyorsn ztn diyorlar açıkcası dikişten daha çok korkuyorum doğumdan korkmadığm kadar dyebilirim :)

Son düzenleme:
Allah bir avazda kurtarsın canım mantarın normal doğumda bebeğe geçme riski yok muymuş? doktorunla bu konuyu iyice konuşsaydın

İnş abla amin :) varmış abla yüksek bi ihtimal doktoruna haber vermeynce geçiyormuş zaten ama doğm sırasında ebeye mantarm oldgnu söylicekmşm doğmdan sonra hemen müdehale edecekmş kzıma

dikişin varmydı peki abla ?

bende normal dogum yaptım
36+5 te erken geldı bebegım
suyum gelmedi nışanda yoktu hersey yolundayken catı muayenesınde acılmam 3 cm cıktı ve hemen doguma aldılar suni sancı cektım
dogal sancı nasıl olur bılmıyorum ama senın ımkanın olursa bence dogal sancı daha iyidir
benım sancım belımden vurmaya baslamıstı
hıc bı seye benzemıyo bu cok degısık bı ... sey
ama korkma bitti gitti

ben öyle kor gibi yanma hiç hissetmedim vardır doğrudur. aaa dikişten hiç korkma o yoğun sancılar sonrası o yorgunlukla o büyüük rahatlamayla sadece hissediyorsun acı falan olmuyor merak etme.o anda zaten tüm düşüncen üff şu dikiş bi bitsede kalıp bi sevsem baksam oluyor:))

Bende en kısa zamanda atlatıcam inşşş :)
Benim sancılarım normal ama bi kaç gündür ufak ufak hissediyorum :)

ALLAH'ın izniyle atlatıcam yaa :))
Bebeğime kavuşmak istiyorum artık zaten ALLAH sabrını veriyormuş doğumun bütün bayanlar bunu diyor :)

mrb arkadaşlar bende normal doğum yapmak istiyorum şuan 33+5 günlüğüzz yalnız 2 gündür karnımda sertleşmeler oluoo daha nst ye hiç girmedim sizce kontrole gitmelimiyim yoksa normal bişeymi... diğer sayfalara sordum ama cvp alamadım umarım siz cvp verirsiniz bana

gulsahcay bence kontrole git bebek poposunu sırtını dayadı gibi görünüyo ama aslında onlar kasılmaymış.eğer nst de sancı çıkarsa ona göre ilaç başlar doktorun erken doğum riskine karşı önlem alınmış olur.ihmal etme derim cnm

peki bu zamana kadar beni nst ye alması gerekiomuydu yoksa sadece riskli olan gebelerimi nst ye alıoolarr...

bencede nst ye alsınlar seni için rahatlar en azından ve riskliler için alınmıyor bi zaman sonra her hafta bebeğin kalbinin atşını dinliyorsun

bugün nst de sancım çıktı dr sancın görünüyo ama fazla değil dedi.ama ben hiç hissetmedim.bebeğim erkek 38+6 hamileyim acaba nezamn başlar doğumum :)

hadi hayırlısı canım bir avazda kurtulursun inş bende bu çarşambaya kadar doğum yapıcam bakalıım :)

bişey kalmamış senin doğuma:) darısı bana..aynı dilekleri bende senn için diliyorum allah bi avazda kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…