- 5 Ekim 2008
- 176
- 33
- 298
- 37
- Konu Sahibi HulyaGulsah
-
Amin canım çok saol :)
Ağrılarım başladı benm salıya çarşambaya kalmaz heralde
bacak araların yırtıldımı mor mor oldumu ?
belimden ağrı giriyor kasıklarıma doğru yatarken sağa sola dönerken sağ tarafıma çok şiddetli bir ağrı griyor ve karnım taş gbi oluyor bebeğm indi aşağı doğru :)
yazdığın belirtiler bendede oluyor.bacak arası mor olmadı ama karnımda falnda yok çatlak sadece kalçamda hafif çatlak oldu
yazdığın belirtiler bendede oluyor.bacak arası mor olmadı ama karnımda falnda yok çatlak sadece kalçamda hafif çatlak oldu
BENDE normal dogum yaptım bır gece uykumdan uyandırdı belım agrıyordu sankıı adet olucakmısım gıbı.. kalkıp wcye gıttım bıraz kan geldı ccok az amaa panık yapmadım yattımm busefer hafıf haffıf kasılmalarım bsladı saate baktımm 8 dk 1 oluyordu . uyumaya calıstım olmadıı esıımı uyandırdımm 5 dk 1 e dustu dedımkı gelıcek sanırsam 40+3 gunluktum.. 3 saat evde durdumm banyomu yaptım rahatladım nedensee ılk dogumumdu ve hıc streslı deıldım.. derken esım tanıdık bırını arayıp arabasını ıstedı.. annemı kv uyandırdık saat 6 da acıle gırdıkk benım sancılar sureklı belden kasıktan vuruyordu.. 1 cm acılmam varmıs.. bendaha azmıs dıe uzulurken.. sonra nstye baglandımm acılmam cok hızlı gelıstı hemenn 6 cm oldu.. sunı sancı verıldı.. 6 saat sonra kızımaa kavustumm o anı anlatamamm haayatımınn en gusel anıı dıkıslerımm azdı amaa dogum sonrası cok agrı yaptı sımdıdenn hayırlı dogumlar dılıyorumm sızlere sımdı kızımm 4.5 aylık sımdı hıc hamılee olmamısım hıc dogurmamısım herseyı unutuyosunuz..
bende şu suni sancı olayından korkuyorum. bebegın kalp atıslarının dusmesı nedenıyle sezeryana alınyor genelde denıldı bana. bende 39 haftadayım yarın kontrole gıdecegım ama pek bı değişiklik hıssetmıorum azcık kasık agrım, sık ıdrara gıtme durumlarım var
suni sancı herkze verlyr canm %90 nına verlen brşey korkma :) çarşamba yani 1 gün sonra doğum yapcm bana şans dileyiin
Doğum yaptım canlarım prensesimiz geldi kavuştum kızıma :)
Hayırlı olsun mis kokulu meleğine Allah güzel kaderler yazsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?