Normal doğum mümkün mü?

blackberryy20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
98
71
3
29
Kızlar 6 aylık hamileyim doktor rahmimim ters olduğunu söyledi, bebek rahmin arkasında ve ters duruyor dedi. Bunlar bir sorun oluşturmaz doğumda dedi ama benim ilk doğumum olacak ve kaygılıyım açıkçası, çevremde vajinal doğum konusunda travmatize olmuş çok kadın var ben de o tarz bir duruma düşmekten korkuyorum, doğumum devlet hastanesinde olacak ya ters bir durum olur da yeterince ilgilenilmezse diye tedirginim, nasıl bir yol izlemeliyim?

Normal doğum her zaman mümkün. Devlette Kadın doğum doktoru kuzenim var. Genelde şikayeti kadınların ıkınmayı bilmemesi, nefes egzersizi bilmemesi. Gebelik okuluna vs gidebilirsiniz. İnternetten bu konuda destek alabilirsiniz. Ya aşırı bağırıyorlar ya kendilerini tamamen bırakıyorlar sancılar karşısında diyor kuzenim. Normal doğum ihtimaliniz artar bunları yaparsanız.
Ayrıca artık devlette normal doğumu destekliyor fakat özelden farkı şu ufak bir riskte hemen sezeryana alıyor. Özel ise biraz daha doktora bağlı olarak riskli tolere edebiliyor. Son dkya kadar zorluyor normal doğum için. Zaten risk durumunda sezeryana alınmak üzmez kimseyi. Doktorunuz zaten sorun olmaz demiş içiniz rahat olsun n

Ablam ters rahimle normal doğum yaptı hiç sorun yasamadi sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…