normal doğum yapanlar nişanı görenler ve görmeyenler

normal doğum yapanlar, doğumdan önce nişanı

• Ankete Katılan
    40
Canım sen nişana takılma bence.Doğum sadece nişan gelince başlayacak diye birşey yok.Suyun da gelebilir,sen hissetmeden açılman da olabilir,ağrın da olabilir.Yani illa nişan gelecek diye birşey yok.Suni sancı nişan görmeyenlere değil de açılması olmayanlara,doğumun hızlandırılması gerekenlere vs.verilir.Korkma fazla da takılma bırak akışına hayırlısı ile kurtul ınşallah

ayrıca herkese allah böyle güzell kolay bir doğum nasip etsinnnn epidural anestezi ile yaptım ama her anı yaşamaya değerdi helede kızımı kucağım aldığım an dünyalara bedeldiii opuyorumnanaktan

epidural anesteziyi arastırıyorum da sadece sancıları mı yokediyor bu yoksa doğum anında hiçbir şey hissettirmiyor mu?? ben evli değilim ama bu konuyu cok merak ediyorum..yardımcı olursan sevinirim :1hug:

ya kızlar doğumdan sonra kanamanız çok yoğun oldu mu ,kaç gün sürdü.hep hasta bezi mi kullandınız.normal ped yeterli gelir mi bunları merak ediyorum.doğum yapan arkadaşlar yanıtlarlarsa çok sevinirim

ben ilk iki gün hasta bezi kullandım kesinlikle ped le idare edecek gibi değildi ama 2gün geçince ped e başladım azaldı.ama bazıları ilk günden ped kullanabiliyo kanamanın miktarına bağlı kişiden kişiye de değişiyo yani.

selam arkadaşlar. eşimle rutin kontrol için perşembe günü gittiğimizde sata göre 35 haftalık olan bebeğim ultrasonda 38 çıktı şekerden şüphelendiler ve amnios sıvısı da fazla olduğu için hastaneye yatırdılar beni. pazar günüydü benden nişan geldi doğum başlıyor dediler çok sancım vardı ama sonra kesildi. açılmam 1cmdi. salı günü suyum gelmesi durumunda hiç vakit kaybetmeden gitmek koşuluyla taburcu ettiler. sıvı fazla olduğu için riskmiş. çarşambayı perşembeye bağlayan gece 3 te suyum geldi. apar topar hastaneye gittik. sancım yoktu açılmam hala 1 cm di. odaya aldılar 12 saat beklettiler doğum kendiliğinden başlayacakmış (ki başlamadı) sancılarım çok azdı suni sancı vermeye başlayınca bebeğim sıkıştı kalp atışları yavaşladı sezaryene aldılar. kusura bakmayın çok düşük cümleler oldu bebeğim ağlıyor hızlıca paylaşmaya çalıştım.

hasta bezi ilk gün kullandım ben, sonra ped de az geldi gözüme ben de bebeğimin bezindne koydum daha minik ve en azından kenarları naylon olmadığından terletmiyor aşırı bir terleme oluyoz zira...

Nişanım çarşamba gecesi geldi ertesi gün öğlen sancım başladı bir saat sonra suyum geldi iki saat sonra ikizlerim beş dakika arayla doğmuştu

Ben doğum yaptım ama nişan olayını doğum başlarken gördüm. 9 cm açikla doğum masasina yattim muane olurken gördüm . Sonrada doğuma aldilar zaten
.

Back
X