Normal doğum yaptım ve vajinam da eskisi gibi gözükmüyor cok geniş ve yaralar var neyapacm?

Benim de tek korkum bu. Ama yine de normal dogumu dusunmekten vazgecmiyorum. İnsallah biran once gecer. İnsallah bende hic yasamam boyle bir sey. Ay zaten genis gibi hissediyorum.
Gerçekten çok zor Allah yardımcin olsun . O ebelerin hiç insafi yok

Yaaaa Doğumda mı kaybettiniz? Neden peki? Ah başınız sağolsun çok çok üzüldüm. Allah sabır versin ya. Hatırlıyorum Doğum sancısı mı diye konunuz vardı. Ne desem bilemedim

Yaaaa Doğumda mı kaybettiniz? Neden peki? Ah başınız sağolsun çok çok üzüldüm. Allah sabır versin ya. Hatırlıyorum Doğum sancısı mı diye konunuz vardı. Ne desem bilemedim
Doğumda kaybetseydim keşke diyemiyorum . Sancılarını çektim ne bilim çok zordu doğum. Bir hafta elimde kokladım baktım. Ertesi sabah bir baktım kalbi durmuş ölmüş. Rabbim kimseye yasatmasin inşallah

Doğumda kaybetseydim keşke diyemiyorum . Sancılarını çektim ne bilim çok zordu doğum. Bir hafta elimde kokladım baktım. Ertesi sabah bir baktım kalbi durmuş ölmüş. Rabbim kimseye yasatmasin inşallah
Ya çok üzüldüm neden öyle oldu araştırılmadı mı acaba? Ne desem bilemiyorum Allah sabır versin of...

Ya çok üzüldüm neden öyle oldu araştırılmadı mı acaba? Ne desem bilemiyorum Allah sabır versin of...
Bizde bilmiyoruz birden öyle oldu . Zaten otopsi yapıldı ama küçük olduğu için sonucu bekliyoruz kesin bisey demiyorlar. Melegim cennette şimdi. Çok zor . Neden öldü onu bile bilmiyoruz Allahım unuttur bana ne olur . Rabbim kimseye yasatmasin

Ay bnm 40 cıktıgında bıle kotü gorunuyordu
Ilk dogumda korkup bakmamıstım
Ay ılkımde de mı boyleydı dıye düşündüm
Cok ıgrenctı ya
Toparlanıo zamanla

Basin sag olsun canim uzuntunu paylasmak istedim.senin bir melegin var artik cennetinde bekliyor elinden tutacak insallah

Canım çok üzüldüm, başın sağolsun, meleğin sana şefaatçi olsun inşallah...

Dikiş konusuna gelirsek, kullanılan malzemeye göre değişiyor, benim dikişlerim 40.gün düştü sıkıntı çektim biraz o konuda ama eninde sonunda geçiyor. Vajinal genişliği kafana takma en geç 6 ay içinde hiç doğurmamışsın gb olur.

Ben iki normal doğum yaptım, doktorumun yaptığı dikişle de alakalı olabilir belki ama hamile kalmadan önceki durumundan çok daha dar ve sıkı şu an.

Tüm acılarını zamana bırak, hepsi geçecek...

Yaradanım iyi sağlıklı bir evlat nasip etsin size en hayırlı zamanda...

Amın
Allahım sana sabır versin

Amın
Allahım sana sabır versin

Aminnnn inşallah çok mutlu olursunuz. Bi melek annesisin artık. Lütfen çok kahretme kendini. Allah sabır versin inşallah.

Allah razı olsun . Peki benim bu dikişlerim sağ tarafta var ve dokununca çukur gibi bişey var normalmi

Benim epizyotomi yandan yapildi. Ve genislik kaldi malesef
Genelde perineden yapildiginda veya hafif yirtiklarda toparlaniyor ama yan kesiler zor
Ameliyat olacagim ins.
Bana epizyotomi yaptığını söylemedi hemşire yapsalardı söylerdi yada hissederdim sanirim

Öncelikle başın sağ olsun canım Rabbim sabır versin birde sana birşey soracağım hangi hastanede doğum yaptın doktorun kimdi bende Diyarbakırlıyım ondan soruyorum

Allah razı olsun . Peki benim bu dikişlerim sağ tarafta var ve dokununca çukur gibi bişey var normalmi
Daha yaraların çok taze canım zamanla düzelecektir, anormal bir durum olduğunu düşünüyorsan kadın doğumcuya gittiğinde danışabilirsin bu durumu. Sen sağlıklı beslenmeye dinlenip toparlanmaya odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…