Genişlik kalıyor mu pekiDur daha ne olmuş toparlayacak kendini merak etme 2 normal doğum yaptım gayet iyi,sabret biraz.
Geçmiş olsun :)
Aman dert ettiğin şeye bak. Düzelmez isen bu konunun estetiği var. Yaptırırsın. Hele bi iyileş. Bakarsın sonra duruma göre.16. Gün oldu dikişlerim hala düşmedi bunun yani sıra . Sağ tarafımda böyle dokunduğunuz zaman çukur gibi bişey var üstelik vajinam dokundugun zaamn cok geniş. Bu böylemi kalacak kızlar? Doktorum normal deyip gönderiyor ama annem cok derin bu yara diyor . Kendiliğinden mi geçiyor
Bende öyle bir problem olmadı.Genişlik kalıyor mu peki
Esnedi doğal olarak ama merak etmeyin eski haline donüyor.Ben de normal dogum yaptim,hic dikisim yoktu fakat ilk başlarda esnedigi icin tuhaf gorunüyor ama zamanla toparliyor.benim eskisinden bile daha siki oldu ilginç tarafı
Işın tuafi evet normal diyo doktor herşeyeDaha çok yeni eski haline gelir toparlar..
Dikisler dusmesi gerekirdi gibi onlara da normal dedi mi?
Hiç düşündüğünüz gibi değil bebeğimi kaybettim ... bir hafta oldu bende yaralarım iyilessin toparlanim istiyorum o yüzden soruyu sordum . Tabi kimse bilemez sizde haklısınız . Bende böyle hayal etmemiştimDoğum yapmışsın evladını kucağına almışsın elbet düzelecek zamanla, sen bunları dert etme. Sütün kesilmesin bebeğini düşün. Hem annen nerden biliyor anlamadım? Doktordan daha mı iyi biliyor merak ediyorum? Boş yere strese girme. Şu an çok güzel duygular yaşıyor olman lazım. Tadını çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?