Normal doğum yaptım ve vajinam da eskisi gibi gözükmüyor cok geniş ve yaralar var neyapacm?

Fazla ayrintili bakma eskisi gibi olacak deil ama duzelir anca

Özel baglar hastanesinde yaptım
Bende orda doğum yaptım normal doğum Sezin Vural dı benim doktorum benim doğum geceydi eğer isterseniz Sezin hanım gelir dediler ekstra bir ücret verirseniz biz verdik Sezin hanım girdi doguma ben hastenedende çalışanlardan da memnunum bu salı yine kontrolün var yine oraya gidecem

Benim doktorum öyle biseyden bahsetmedi ve bilmiyorduk kimse söylemedi bize . Benim doğumuma ebeler girdi cok berbattı bidaha gitmiyecegim

Yeni mi gelmiş daha önce hiç ismini duymadım

Ben Sezin hanımı biliyorum Yücel bey Suat bey Ferit bey bunları biliyorum

Şansıma nasıl bir doktora denk geldim bilmiyorum. Bende habire doktor değiştirmemek için gidiyordum yanına . Çok rahat bir doktor
İşte araştırmak gerekiyor canım Rabbim kısmet ederse bir dahakine sezin Hanım'ın yanına git memnun kalırsin

Topluyor kendini merak etme ben 3 ay once dogum yaptim sekil olarak bozulmadi amadogumdan sonra ilk iliskide biraz bol olmus gibi geldi su siralar nerdiyse eskisi gibi 6 aya kadar tam eskisi gibi olur bencee. Bid3 surekli emzirdim bol boll onunda etkisi var bence 16 gun daha cok yenii

Evet hemde çok iyi ebeler ve çalışanlar bile kimin kimin hastası olursanız ona göre muamele yapıyorlar

Haddi ya . Bunu bilmiyordum ama eşim bidaha doğum yaparsam eşim diyor seni asla özele goturmuyecem devlete gideceğiz diyor ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…