Özel baglar hastanesinde yaptımÖncelikle başın sağ olsun canım Rabbim sabır versin birde sana birşey soracağım hangi hastanede doğum yaptın doktorun kimdi bende Diyarbakırlıyım ondan soruyorum
Öyle bişey oldu sızlıyordu ama dikislerimZaten epizyotomi olduktan sonra 1 hafta falan sizliyor orasi. Anlardiniz
Bende orda doğum yaptım normal doğum Sezin Vural dı benim doktorum benim doğum geceydi eğer isterseniz Sezin hanım gelir dediler ekstra bir ücret verirseniz biz verdik Sezin hanım girdi doguma ben hastenedende çalışanlardan da memnunum bu salı yine kontrolün var yine oraya gidecemÖzel baglar hastanesinde yaptım
Kesi yan tarafta duz bi sekilde oluyor. Sadece orada dikis oluyor.Öyle bişey oldu sızlıyordu ama dikislerim
Benim doktorum öyle biseyden bahsetmedi ve bilmiyorduk kimse söylemedi bize . Benim doğumuma ebeler girdi cok berbattı bidaha gitmiyecegimBende orda doğum yaptım normal doğum Sezin Vural dı benim doktorum benim doğum geceydi eğer isterseniz Sezin hanım gelir dediler ekstra bir ücret verirseniz biz verdik Sezin hanım girdi doguma ben hastenedende çalışanlardan da memnunum bu salı yine kontrolün var yine oraya gidecem
Benim doktorum öyle biseyden bahsetmedi ve bilmiyorduk kimse söylemedi bize . Benim doğumuma ebeler girdi cok berbattı bidaha gitmiyecegim
Himi çelikHangi doktordu
Hayır bayadır var wskindaYeni mi gelmiş daha önce hiç ismini duymadım
Şansıma nasıl bir doktora denk geldim bilmiyorum. Bende habire doktor değiştirmemek için gidiyordum yanına . Çok rahat bir doktorBen Sezin hanımı biliyorum Yücel bey Suat bey Ferit bey bunları biliyorum
Şansıma nasıl bir doktora denk geldim bilmiyorum. Bende habire doktor değiştirmemek için gidiyordum yanına . Çok rahat bir doktorBen Sezin hanımı biliyorum Yücel bey Suat bey Ferit bey bunları biliyorum
İşte araştırmak gerekiyor canım Rabbim kısmet ederse bir dahakine sezin Hanım'ın yanına git memnun kalırsinŞansıma nasıl bir doktora denk geldim bilmiyorum. Bende habire doktor değiştirmemek için gidiyordum yanına . Çok rahat bir doktor
Doğumunuzda iyimi davrandiİşte araştırmak gerekiyor canım Rabbim kısmet ederse bir dahakine sezin Hanım'ın yanına git memnun kalırsin
Canım benim , başın sağolsun..Amin Allah razı olsun
Teşekkür ederimCanım benim , başın sağolsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?