- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Bizim de ikinciyi yaptığımız nadirdir her seferinde olacak diye bir şey yok ki bazen 2 3 defa olur bazen bir defa olur biter
Bazı erkekler hazır olmuyorlar ikinciye kimisi 5 dakika sonra hazır oluyor kimi 1 saat sonra demek ki bizimkiler hemen hazır olamıyorlar o arada da uyuyorlarYaa, arada okuyordum bu topiği ve bazı siteleri okuduklarıma göre herkes 2-3, acaba bizde mi bir sorun(?) var diye düşünmüştüm.
İçim rahatladı:)
Bazı erkekler hazır olmuyorlar ikinciye kimisi 5 dakika sonra hazır oluyor kimi 1 saat sonra demek ki bizimkiler hemen hazır olamıyorlar o arada da uyuyorlar
İlk defa bu topiğe yazıyorum.
Aklıma takılan bir konu var aslında sorun ya da dert değil ama merak ediyorum çok.
6 aydır evliyim ama 3.5 yıldır epey aktif cinsel hayatımız var eşimle.
Eşim 38 yaşında bunu belirtme sebebim yaşla alakalı olup olmadığını anlamak için.
Şimdi biz hep 1 kere sevişiyoruz.
Arayı çok açmayız taş çatlasa 3 gün olur en fazla.
Uzun sürüyor gayet tatmin oluyorum ama neden 1??
Eşime sordum “ne gerek var” tarzı bir yanıt aldım.
Yaştan mı acaba??
Evet gerek yok açıkcası, üstüne ikinci bana da fazla gelir ama normalde 2,3 olur ya o yüzden aklıma takıldı.
Yalnız mıyım acaba bu konuda?
Bir kere ilişki yaşayan bi tek ben miyim?
Ayda bir yapan hanımları üzdünüz şu an
Herkesin şeyi farklı işteÖnemli olan mutlu olmanız başkalarına ne bakıyorsunuz boşverin.
Bizde bir kez yapiyoruz HAFTADA BİR
Siz kaç yaşındasınız mavilimonata? Siz sanki dahasını istiyorsunuz gibi geldi. Ayrıca, bir sefer var bir sefer var. 30-40 dk sürüyorsa tek seferde güzel bir zaman ama 10-15 dk sürüyorsa az gibi...
Biz de geçeriz herhalde yavaştan sizin tarafa
23 yasindaydi esim evlendigimizde o zamandan beri haftada 1 yanihi bazen cok nadir bir sekilde haftada 3-4 oluyor. Ama ben bu durumdan artik oldukca hoşnutum. Bizim kapasitemiz bu. Herkesin bi kapasitesi var. Kafanizi yormayin. 40 yasinda bir kadin var gecen anlatiyo kocamla gecede 3 kez yapiyoz diye masallah allah arttirsin ddm. Gorseniz adam uflesen olecek incecik zayiff bisey ne diyeyim allah baska dert vermesin
İlk defa bu topiğe yazıyorum.
Aklıma takılan bir konu var aslında sorun ya da dert değil ama merak ediyorum çok.
6 aydır evliyim ama 3.5 yıldır epey aktif cinsel hayatımız var eşimle.
Eşim 38 yaşında bunu belirtme sebebim yaşla alakalı olup olmadığını anlamak için.
Şimdi biz hep 1 kere sevişiyoruz.
Arayı çok açmayız taş çatlasa 3 gün olur en fazla.
Uzun sürüyor gayet tatmin oluyorum ama neden 1??
Eşime sordum “ne gerek var” tarzı bir yanıt aldım.
Yaştan mı acaba??
Evet gerek yok açıkcası, üstüne ikinci bana da fazla gelir ama normalde 2,3 olur ya o yüzden aklıma takıldı.
Yalnız mıyım acaba bu konuda?
Bir kere ilişki yaşayan bi tek ben miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?