- Konu Sahibi mavilimonata
Biz beklemiyouz 2 ye geciyoruzBazı erkekler hazır olmuyorlar ikinciye kimisi 5 dakika sonra hazır oluyor kimi 1 saat sonra demek ki bizimkiler hemen hazır olamıyorlar o arada da uyuyorlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz beklemiyouz 2 ye geciyoruzBazı erkekler hazır olmuyorlar ikinciye kimisi 5 dakika sonra hazır oluyor kimi 1 saat sonra demek ki bizimkiler hemen hazır olamıyorlar o arada da uyuyorlar![]()
Biz beklemiyouz 2 ye geciyoruz
Tavsiyen için tskAy hemen 2 nasıl oluyor ya insanın anatomisine aykırı :)) Şaka bir yana dikkat edilmesi gereken bir konu ama mazallah çok yüksek enerji ve efor sarf ettiği zaman erkeklerde geleni fit birisi değil ise kalpte çarpıntı falan yapıyor, Allah göstermesin kalp krizi bile oluyormuş. O yüzden dinlenmekte fayda var...
kaç dakika sürüyor ki pert oluyorsunuz?ilk evlendiğimizde 2 olurdu. Hatta 3 olduğu oldu. 8 yıllık evliyim 1 kere oluyor. Her akşam olur aslında bende istiyorum eşimde ama çok yoruluyoruz. pert oluyoruz o yüzden bazı geceleri atlıyoruz. hem boşver takılma anı yaşa zevkini çıkar.
,yok ya ondan pert olmuyoruz. çalışıyorz ikimizde çocuklar falan derken pert oluyoruz. ancak bir kere yapabiliyoruz anlamında söyledim. Ama normal standartlarda sürüyor ne uzun ne kısa. Knedimce ikimizde mutlu oluyorz yanikaç dakika sürüyor ki pert oluyorsunuz?
Hım şimdi oldu,,yok ya ondan pert olmuyoruz. çalışıyorz ikimizde çocuklar falan derken pert oluyoruz. ancak bir kere yapabiliyoruz anlamında söyledim. Ama normal standartlarda sürüyor ne uzun ne kısa. Knedimce ikimizde mutlu oluyorz yani
Esim 35 yaşında biz ortalama bi gün arayla veya 2gun arayla 2 yapıyoruz yaşla alakası yok bence23 yaşındayım, yok daha fazlasını kaldıramam açıkcası çünkü dediğiniz gibi 30-40 dk sürüyor ve yetiyor da.
Ben sadece tek sefer olmasının yaşla mı alakası var onu merak ettim çünkü burada ve arkadaşlarımla konuşurken hep 2-3’lerden bahsediliyor o yüzden.![]()
Hayatımdaki erkek neredeyse 30'larında ve sanırım bir araya geldik mi (ki haftada en az 2 defaya tekabül ediyor bu) en az 4 kere oluyor
Gerçi birlikte olmaya başlayalı 10 gün falan oldu ama olsun![]()
Benim eşim de 38 yaşında. Bir takım sorunlar yaşadık bundan aylar öncesinde. Ne gerek var moduna eşim de giriyordu. Ama konuşarak empati kurarak hallettik çok şükür.
Şimdi de o anki duruma göre değişiyor. Bazen 2 3e gittiğimiz oluyor bazen 1de kaldığımızda.
Ama şunu kabul etmeliyim ki yaş farkı olmasindan ötürü aynı ritmi tutturmamız imkansız
Bana kalsa sabahlar olmasın modundayim mesela.![]()
![]()
Ben 24 yaşındayım canım sen ?2,3’ü aratmıyor allahtan da.
Sizin yaş kaç?
Kız Anna beklemedigim performans senden bu,yani 4 ne ayy, sana ben 6-7 desen şaşırmazdım ama hayal kırıklığına uğradım simdiHayatımdaki erkek neredeyse 30'larında ve sanırım bir araya geldik mi (ki haftada en az 2 defaya tekabül ediyor bu) en az 4 kere oluyor
Gerçi birlikte olmaya başlayalı 10 gün falan oldu ama olsun![]()
Ben 24 yaşındayım canım sen ?
Benim libidomu ölçecek bir şey icat edilmedi henüz23 yaşındayım ben de ama libidom bi 40 falan![]()
Kız geçen rekorumuz 6'ydı ve yetmedi bana desemKız Anna beklemedigim performans senden bu,yani 4 ne ayy, sana ben 6-7 desen şaşırmazdım ama hayal kırıklığına uğradım simdi![]()
Bizde regl dönemi fln ara verince özlüyoruzbaşladığımızda bazen 3 falan oluyor ama genel de 1 2 oluyor ve gün aşırı ilişki olur
Benim libidomu ölçecek bir şey icat edilmedi henüzsen beni Ben seni anlarım yiğido gel sarılalım