- 1 Kasım 2019
- 2.738
- 5.335
- 158
Bir çocuğunuz olduğunda anlayabilirsiniz ancak bunu. Çocuğunuz olmadığı için size böyle geliyor. Sağlıksız ve yanlış düşünen sizsiniz. Adam gayette en doğru olanı yapıyor. Bir kız çocuğu olarak annemle babam ayrılsaydı ve babam başka birini bukup benimle yeterince ilgilenmeseydi babamla aramdaki bağ kopardı, uzaklaşırdım. 6 yaşında annesi babası ayrılmış bir çocuğun bu ayrılığın onu ne annesinden ne babasından koparmadığını bağlarının aynı şekilde devam edeceğini görmesi için babasının ve annesinin ilgi göstermesi şart ve çok normal. Hatta babasının ilgilenmesi çok çok güzel bir şey. Sizinle gittiği yerleri beğenip kızını götürmesi çok güzel bir şey. Kızıyla arasındaki bağa karışamaz engel olamazsınız. İstediği yere götürür, istsdiği zaman görüşür, istediği şarkıyı gönderir. Bence siz bu adamdan ayrılın. İleride çocuğunu kıskanıp kendi çocuğunuz olduğunda kızıyla ilgilenmesini daha da kıskanacak ve abartacaksınız. O babadan uzak durun yavrusuyla mutlu olsun.Çocuğu tarafından bu denli yönlendirilen bir insan bana pek sağlıklı gelmiyor açıkcası.
Elbette çocuklarımız herşeyimiz ama bu şekilde hayatından vazgeçmiş gibi davranmak bana çok uç geliyor.
ben de bunu soyleyecektim. kendi anne babaniz bosanmis, babanizin size ilgisi azalmis. esinizle bosanmissiniz eski esinizin kiziniza olan ilgisi azalmis. bu adam ve kizi arasindaki iliski size o yuzden cok abartili ve sagliksiz geliyor olabilir ama aslinda degil. gayet guzel iliskileri. anlasilan bu iliskinin devam etmesi hem sizi hem de kizinizi yoracak. onlari gorunce kendi babasini sorgulayabilir. hic gerek gormedim bu iliskiyi devam ettirmeye sahsen. iki tarafa da hatta cocuklara da yazik. zaten adami da sevmiyormussunuz eski konunuz o yonde.Böyle değil açıkcası.
O yüzden her zaman onun babalığını takdir etmişimdir.
Sorun sadece bazı şeyleri abartıyor olması.
Belki de olmadığı için bu kadar takılıyorum bilmiyorum
Böyle değil açıkcası.
Bir çocuğunuz olduğunda anlayabilirsiniz ancak bunu. Çocuğunuz olmadığı için size böyle geliyor.
ben de bunu soyleyecektim. kendi anne babaniz bosanmis, babanizin size ilgisi azalmis. esinizle bosanmissiniz eski esinizin kiziniza olan ilgisi azalmis. bu adam ve kizi arasindaki iliski size o yuzden cok abartili ve sagliksiz geliyor olabilir ama aslinda degil. gayet guzel iliskileri. anlasilan bu iliskinin devam etmesi hem sizi hem de kizinizi yoracak. onlari gorunce kendi babasini sorgulayabilir. hic gerek gormedim bu iliskiyi devam ettirmeye sahsen. iki tarafa da hatta cocuklara da yazik. zaten adami da sevmiyormussunuz eski konunuz o yonde.
Benim eşim de prensesim, nefesim, herşeyim ve daha bir çok şey diyor gayet normal. Anormal olan sizin düşünceleriniz.Bu ilgi ile alakalı bir konu değilki
Konuşurken o benim sevgilim demesi sizce normal mi ?
Cidden soruyorum sağlıklı ?
Yaaa, şimdi gördüm. Çocuğu olan bir insan nasıl böyle birşey düşünebiliyor anlamıyorum. Ben böyle düşünen birinin kendi çocuğuyla sağlıklı bir ilişkisi oldupunu düşünmüyorum.Konu sahibesinin çocuğu varmış
Peki bir şey sorucam size. Hadi siz çevrenizde böyle bir ebeveyn görmediniz. Peki sizin çocuğunuzla ilişkiniz nasıl? Onun kızına gösterdiği ilgiyi siz kendi çocuğunuza göstermiyor musunuz da bir ebeveynin çocuğuna bu kadar ilgi göstermesi abartılı geliyor? ben anneyim ilgi gösteririm, o baba bu kadar ilgi göstermesi abartılı gibi bir cevap vermezsiniz umarımBöyle değil açıkcası.
ee beyniniz ornegin %50 yanlis kabul ediyorsa ileride o cocuga %50lik mi yazik olacak? surekli gozunuz onlarin iliskisinde olacak. siz galiba mesajlarin sadece bir kismini okuyorsunuz.Evet o yüzden sorguluyorum.
Eğer beynim %100 bu durumu yanlış kabul etseydi asla sorgulamaz bitirirdim.
ne yapsaydianliyorum sizianlatmak istediginiz kiskanclik degil aslinda abartili tavirlar。 bekarken biriyle tanismistim bulusmaya ogluyla geldi。 oglu kostu oynadi bu surekli cocugu takipde。 tmm evlat bu illaki seviyorsun anladikda nedir bu yeni bosanmalarda bi sure hazmedemiyor evli iken gostermedikleri ilgiyi bosananinca goze sokuyolar。 bence gorusme derim🖐
ne alaka niye atacak coxgunu gezdirmeye beni kullniyor。 baska bi kizla bulusurken insan cocugunu getiriyorsa bunda amac cocuk avutmak degil eski ese gondermedir bence bak ben keyfimdeyim havasi veriyor。 ozaman ise giderkende coxugu atsin cope nereye birakacak。 mantiga bak ilgincne yapsaydicocugu ortaliga salip sizle mi ilgilenseydi
her bulusmaya ogluyla gelmediyse eger, benimle bulusunca gozu oglunun ustunde oldu diyorsaniz siz konu sahibinden de betermissiniz. atsin bebeyi cope madem.
"Çocuğu tarafindan yonlendirilmeyen, hayatindan vazgeçmemiş" adamlari tercih edin o zaman.Çocuğu tarafından bu denli yönlendirilen bir insan bana pek sağlıklı gelmiyor açıkcası.
Elbette çocuklarımız herşeyimiz ama bu şekilde hayatından vazgeçmiş gibi davranmak bana çok uç geliyor.
ben oo cocugu iyi ki getirmis demedim ki. getirdiyse tabi ki gozu cocugun ustunde olacak, bebeyi ortaya salip sizle ask mi yasasin? her bulusmaniza mi getirdi onu da yazdim?ne alaka niye atacak coxgunu gezdirmeye beni kullniyor。 baska bi kizla bulusurken insan cocugunu getiriyorsa bunda amac cocuk avutmak degil eski ese gondermedir bence bak ben keyfimdeyim havasi veriyor。 ozaman ise giderkende coxugu atsin cope nereye birakacak。 mantiga bak ilginc
2 kez bulustum ikisindede getirdi 。cocuga gozkulak olacak tabiki ama。karsinda bi laf soylerken bi zahmet suratina bakacak hala bi saniye gozunu ayirmiyor ise zaten benimle ilgisi yok bana karsi bisey hissetmiyor demektir。daha gorusurmuyum 。hee konu sahibiyle ayni kafadadiyim。elimden yuzlerce bosanma davasi gecti bi cogu evliyken bebenin yuzune bakmaz bosaninca kiymete biner。cogu gostermelikben oo cocugu iyi ki getirmis demedim ki. getirdiyse tabi ki gozu cocugun ustunde olacak, bebeyi ortaya salip sizle ask mi yasasin? her bulusmaniza mi getirdi onu da yazdim?
kafaniz cok acayip isliyor. konu sahibi bakin tam sizin kafadan biri geldi simdi birbirinize yazar durursunuz ben susayim bari.
Çok güzel bir baba. Çocuğuyla iletişimde olur aynı zamanda eski eşiyle de olmuş olur çünkü ortak bir çocuk var ortada. Bunu kaldırabilecekseniz devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?