Normal mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir çocuğunuz olduğunda anlayabilirsiniz ancak bunu. Çocuğunuz olmadığı için size böyle geliyor. Sağlıksız ve yanlış düşünen sizsiniz. Adam gayette en doğru olanı yapıyor. Bir kız çocuğu olarak annemle babam ayrılsaydı ve babam başka birini bukup benimle yeterince ilgilenmeseydi babamla aramdaki bağ kopardı, uzaklaşırdım. 6 yaşında annesi babası ayrılmış bir çocuğun bu ayrılığın onu ne annesinden ne babasından koparmadığını bağlarının aynı şekilde devam edeceğini görmesi için babasının ve annesinin ilgi göstermesi şart ve çok normal. Hatta babasının ilgilenmesi çok çok güzel bir şey. Sizinle gittiği yerleri beğenip kızını götürmesi çok güzel bir şey. Kızıyla arasındaki bağa karışamaz engel olamazsınız. İstediği yere götürür, istsdiği zaman görüşür, istediği şarkıyı gönderir. Bence siz bu adamdan ayrılın. İleride çocuğunu kıskanıp kendi çocuğunuz olduğunda kızıyla ilgilenmesini daha da kıskanacak ve abartacaksınız. O babadan uzak durun yavrusuyla mutlu olsun.

Böyle değil açıkcası.
O yüzden her zaman onun babalığını takdir etmişimdir.
Sorun sadece bazı şeyleri abartıyor olması.

Belki de olmadığı için bu kadar takılıyorum bilmiyorum
ben de bunu soyleyecektim. kendi anne babaniz bosanmis, babanizin size ilgisi azalmis. esinizle bosanmissiniz eski esinizin kiziniza olan ilgisi azalmis. bu adam ve kizi arasindaki iliski size o yuzden cok abartili ve sagliksiz geliyor olabilir ama aslinda degil. gayet guzel iliskileri. anlasilan bu iliskinin devam etmesi hem sizi hem de kizinizi yoracak. onlari gorunce kendi babasini sorgulayabilir. hic gerek gormedim bu iliskiyi devam ettirmeye sahsen. iki tarafa da hatta cocuklara da yazik. zaten adami da sevmiyormussunuz eski konunuz o yonde.

Böyle değil açıkcası.

Adam çocuğunu çok seviyor, acaip bir durum yok bunda.
Ama derseniz ki adamın hayatı çocuğundan ibaret, sürekli çocuğunu konuşuyor, hayatında başka bir şey yok normal mi, var öyle insanlar. Kadınlarda da var, bir araya geliyorsun varsa yoksa çocuğum çocuğum çocuğum eee bazı insanlar çocuk odaklı yaşıyor ben de onlarla sohbetten sıkılıyorum tabi ki. Yetişkin bir insanın başka yetişkinlerle konuşacak 2 lafı olmalı bence. Sizin adam da çocuk odaklı yaşıyor sanırsam, karar sizin ben sıkılırım derseniz ayrılın. Amma ortada anormal bir durum yok, çocuk odaklı yaşayan insan çok sayıda. Genelde kadınlar yapıyor bunu erkek biri yapınca yadırgadınız sanırım. Adamı tebrik ediyorum bu arada toplumdaki cinsiyet rollerini yıkmış geçmiş.

Mutlu değilseniz mutlu değilsinizdir konu sahibesi istemiyorsanız, adam size uymuyorsa sürekli kızım kzıım demesinden sıkıldıysanız ayrılın olsun bitsin. Adama hayatının odağını kızından çek beni koy diyemezsiniz ki

Evet o yüzden sorguluyorum.
Eğer beynim %100 bu durumu yanlış kabul etseydi asla sorgulamaz bitirirdim.

Böyle değil açıkcası.

Peki bir şey sorucam size. Hadi siz çevrenizde böyle bir ebeveyn görmediniz. Peki sizin çocuğunuzla ilişkiniz nasıl? Onun kızına gösterdiği ilgiyi siz kendi çocuğunuza göstermiyor musunuz da bir ebeveynin çocuğuna bu kadar ilgi göstermesi abartılı geliyor? ben anneyim ilgi gösteririm, o baba bu kadar ilgi göstermesi abartılı gibi bir cevap vermezsiniz umarım

Çok güzel bir baba. Çocuğuyla iletişimde olur aynı zamanda eski eşiyle de olmuş olur çünkü ortak bir çocuk var ortada. Bunu kaldırabilecekseniz devam edin.

Evet o yüzden sorguluyorum.
Eğer beynim %100 bu durumu yanlış kabul etseydi asla sorgulamaz bitirirdim.
ee beyniniz ornegin %50 yanlis kabul ediyorsa ileride o cocuga %50lik mi yazik olacak? surekli gozunuz onlarin iliskisinde olacak. siz galiba mesajlarin sadece bir kismini okuyorsunuz.

size diyoruz ki siz boyle bir baba kiz iliskisini anne kiz olarak kaldiramazsiniz. kendi cocugunuza da adamin cocuguna da yazik etmeyin. % hesabi yapacak bir durum degil yani.

anliyorum sizi anlatmak istediginiz kiskanclik degil aslinda abartili tavirlar。 bekarken biriyle tanismistim bulusmaya ogluyla geldi。 oglu kostu oynadi bu surekli cocugu takipde。 tmm evlat bu illaki seviyorsun anladikda nedir bu yeni bosanmalarda bi sure hazmedemiyor evli iken gostermedikleri ilgiyi bosananinca goze sokuyolar。 bence gorusme derim🖐

ne yapsaydi cocugu ortaliga salip sizle mi ilgilenseydi

her bulusmaya ogluyla gelmediyse eger, benimle bulusunca gozu oglunun ustunde oldu diyorsaniz siz konu sahibinden de betermissiniz. atsin bebeyi cope madem.

ne yapsaydi cocugu ortaliga salip sizle mi ilgilenseydi

her bulusmaya ogluyla gelmediyse eger, benimle bulusunca gozu oglunun ustunde oldu diyorsaniz siz konu sahibinden de betermissiniz. atsin bebeyi cope madem.
ne alaka niye atacak coxgunu gezdirmeye beni kullniyor。 baska bi kizla bulusurken insan cocugunu getiriyorsa bunda amac cocuk avutmak degil eski ese gondermedir bence bak ben keyfimdeyim havasi veriyor。 ozaman ise giderkende coxugu atsin cope nereye birakacak。 mantiga bak ilginc

"Çocuğu tarafindan yonlendirilmeyen, hayatindan vazgeçmemiş" adamlari tercih edin o zaman.

Asıl fikriniz bu iste.

Şov yapması yapmacık falan demeyin, koca kadınsınız komik oluyor.

ben oo cocugu iyi ki getirmis demedim ki. getirdiyse tabi ki gozu cocugun ustunde olacak, bebeyi ortaya salip sizle ask mi yasasin? her bulusmaniza mi getirdi onu da yazdim?

kafaniz cok acayip isliyor. konu sahibi bakin tam sizin kafadan biri geldi simdi birbirinize yazar durursunuz ben susayim bari.

Sarki haric digerleri de bana absurt gelmedi gercekten cocugunu cok seviyor ve biraz vicdan azabi duyuyor bence.
Ama surekli cocugundan bahsetmek sıkıcı insani bunaltir ayni konu uzerinden konusmak.
Mesela arkadaslarima yegenlerimin fotoğraflarini atiyorum bi yerden sonra kendimi sinirlandiriyorum cunku onlara benim kadar guzel tatli gelmez sıkılırlar

2 kez bulustum ikisindede getirdi 。cocuga gozkulak olacak tabiki ama。karsinda bi laf soylerken bi zahmet suratina bakacak hala bi saniye gozunu ayirmiyor ise zaten benimle ilgisi yok bana karsi bisey hissetmiyor demektir。daha gorusurmuyum 。hee konu sahibiyle ayni kafadadiyim。elimden yuzlerce bosanma davasi gecti bi cogu evliyken bebenin yuzune bakmaz bosaninca kiymete biner。cogu gostermelik

Çok güzel bir baba. Çocuğuyla iletişimde olur aynı zamanda eski eşiyle de olmuş olur çünkü ortak bir çocuk var ortada. Bunu kaldırabilecekseniz devam edin.

Adam insan gibi babalık yapıyor evladını seviyor anormal oluyor. Çocuğu eski eşe atıp gitseydi normal mi olacaktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…