• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal mi ?

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Sabah 7 de iş için yola çıkıyorum akşam 6 gibi evde oluyorum. Yoğun bir işim var. Merdiven inip çıkmam gerek zor oluyor nefes nefese kalıyorum bazen. 33 haftalik hamileyim eve geldiğimde pestilim çıkmış oluyor. Yemeği bi şekilde yapıyorum ama temizlik vs hak getire. Normal mi bu kadar yorulmam ?
ÇalışmaSam yapardım evin tüm islerini ama işe zor yetişiyorum. Eşim önemli değil diyor ama acaba içinden söyleniyor mudur ki şu evin haline bak vs diye..
Burada güvenilir bi yardimcim yok maalesef. Ailemden biri de yok..

Söylenirse de söylensin sen duymadıktan sonra.
İkinizin yavrusunu taşıyorsun neticede.
Bence yorulman çok normal merdivenleri daha yavaş çık nefesini ayarlayarak.
Yardımcıyı da sende evdeyken çağırabilirsin.

Bnde oyleyim canm bu aralar az yurusem bile cok yoruluyrm isim cok yorucu degil ama eve gelince bnmde pestilim cikio esim bir sey demio hatta o da bna yardimci olmaya calisio bir sey yapacagim zamn yorma kendini diyor artik surecin sonlarina geldik ve iyice agirlastik o yuzden sknti yapma bnce

tabii ki de normal, robot musun canım sen de. İki tane can taşıyosun, çalışıyosun, evi de eşin halletsin, bu kadar yorma kendini ve paralama

Artık hamilelik ağırlığını yaşıyorsun... Hiç dert etme, karnını görmesi yeter durumu idrak etmesi açısından. Zaten kalkışma bir işe, dinlen, keyfine bak :KK36: çok normal, artık tam anlamıyla iki vücut taşıyorsun:cool:

Sabah 7 de iş için yola çıkıyorum akşam 6 gibi evde oluyorum. Yoğun bir işim var. Merdiven inip çıkmam gerek zor oluyor nefes nefese kalıyorum bazen. 33 haftalik hamileyim eve geldiğimde pestilim çıkmış oluyor. Yemeği bi şekilde yapıyorum ama temizlik vs hak getire. Normal mi bu kadar yorulmam ?
ÇalışmaSam yapardım evin tüm islerini ama işe zor yetişiyorum. Eşim önemli değil diyor ama acaba içinden söyleniyor mudur ki şu evin haline bak vs diye..
Burada güvenilir bi yardimcim yok maalesef. Ailemden biri de yok..

Ben niye eşinize sorduğunuzu veya ondan onay beklediğinizi anlamadım. İkiniz de çalışıyorsunuz, zaten bütün ev işi sizde olmamalı.

Valla hepimiz geçtik o yollardan. Hamilelik kolay Bi şey değildir. Eşine göre problem yoksa takıntı haline getirme. Eşine dostuna iyice danış bir yardımcı bayan bul mutlaka. Başka türlü olmaz gerçekten. Çocuk doğunca sanma ki rahat edeceksin asıl sorumluluk ve zorluk o Zaman başlıyor.

Back
X