Eşinn abisine çıtlat sadece mevzuyu yeterli.
çok zor bi durum benim de aklıma ilk gelen ya ilişkileri var ya da eşinin ona karşı ilgisi var ben de peşini bırakmazdım eğer kendine azıcık güvenin varsa böyle bi rezilliğe göz yummamalısın kadınlar ezilmeyi aldatılmayı haketmiyo ki eltinle bide yani kaldırılası bi durum değil allah hayırlısını versin arkadaşım.
bence çok yanlış olur.zaten o kişi yüzünden görüşmüyorlarmış şimdi iftira atıyor olur.ayrıca kocası şifreyi kendi böyle yapmış diyebilir der
Eşim benim yanımda o kadar çok elti lafı ağzından kaçırdı ki...Tabi bir süre sonra bende şarteller attı..Neden ikimizin ilişkisinde elti ve kardeşinin lafını ettiğini söylediğim zaman beni hep kötü düşünmekle suçladı...
Düşün ki benimle evlenmeden önce yengesinin bütün akrabalarını tanıyor onlarla sürekli görüşüyordu, tabi ben aileye girdikten sonra bana hiç normal glmedi bunlar...Daha yeni evlenmişiz gelin gezmesi olarak beni eltinin akrabalarına götürmeye kalktı ben de e alaka diye çıkışınca birbirimize girdik...Hep bu anormallikleri ve fesatlık etiketini yaşadım.. ama artık bu saçmalıklar topluluğu ya da iğrençlikler topluluğu diyeyim, dayanamıyorum bunlara...
Olayın üstüne gitmek istiyorum tabiii.... eşimle yoluma devam da edemem.....Fakat bu pisliklerle uğraşmak istemiyorum...Lakin evliliğimin başından beri o kadar çok kavga sebebimiz oldu ki kardeşi ve eşi.... eşimi terketmek ve boşanmak istiyorum...Ne yengesi ne eşim ne de onların kavgaları.....Çünkü biliyorum ki iki kardeş birbiirine girdi diye eşimin ailesi beni rahatsız edecek, ortadaki rezilliği görmek istemeyecekler... Lakin geçen sene iki kardeş görüşmüyor diye benim üzerime gelmişler beni rahatsız etmişlerdi....
Zannetmiyorum abide birazcık dikkat varsa aynı yatakta yattığı karısını az çok biliyodur, kanıtlamasa bile şüphe düşer içine.. İftira atsa yengeye atar kocasına niye atsın ki böyle de düşünebilir.
belki şifre bu ortak mı kullanıyordunuz şaşırdım felan diyebilir ama işe yarayacagını sanmıyorum
Bu şifreler belli aralıklarla değişmiyor mu?
Nasıl 2 yıldır aynı oluyor?
2 bankada net şubesi kullanıyorum ikisi de habire değilştirn diyor, yalnız ben anlamadım kullanıcı adı eltimin adı demiş de kullanıcı adı olan hangi banka var ben hepsine nüşteri no ve şifre ile giriyorum eşiminkine de öyle
2 bankada net şubesi kullanıyorum ikisi de habire değilştirn diyor, yalnız ben anlamadım kullanıcı adı eltimin adı demiş de kullanıcı adı olan hangi banka var ben hepsine nüşteri no ve şifre ile giriyorum eşiminkine de öyle
Sana laf etmek kimsenin haddi değil, ben onların istediğini yapmadım diye tuttu eşimin abisinin karısı da bak yine senin istediğin oldu dediğini yaptırdın, abisiyle görüşmüyor eşin dedi size mi soracaktık dedim, kv de yanımdaydı tek laf etmedi. O zaman diş gösterseydin keşke biraz eltim bana kocanla aranı bozarım diyecek elime bi alırım allah yarattı demem.
Doğru diyorsun belji öyle de denebilir. Şahsen ben böyle bi pisliğin üzerini asla örtmezdim, şerefsizliği onlar yapacak ben de aman bana dokunmasınlar diye susucam yesinler birbirlerini. Şifre aman ne olacak diyip geçmemek lazım ciddi bir anlam taşıyor, anne yap baba yap hadi eski sevgili yap diyelim eskiden değiştirdin. Kardeşinin kocası ne alaka..
susmak gibi bir niyetim yok ama çok zor bir dönemden geçiyorum..Bebeğimin doğmasına çok az bir zaman kaldı ve ben bu stresli ve üzüntülü günlerle geçiriyorum hamileliğimin en zor zamanlarını...Kafam çok karışık ...Eşimden ayrılmak istiyorum...Fakat ne şekilde bitecek bu ilişki şu anda kafam darmadağınık....
en iyisi pılını pırtını topla ailenin yanına git millete de doğumu annemin yanında yapacağım de ailenin kapısına gidersen mecbur seni eve alacaklar en azından su ortamdan uzaklaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?